Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Ελεύθερος μετά την ποινή-χάδι ο Αφγανός που ασέλγησε σε βάρος 20χρονης

Ελεύθερος κυκλοφορεί, παρά την καταδίκη του, ο 37χρονος Αφγανός που ασέλγησε σε βάρος μιας ανυποψίαστης 20χρονης κοπέλας μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας!

Ελεύθερος κυκλοφορεί, παρά την καταδίκη του, ο 37χρονος Αφγανός που ασέλγησε σε βάρος μιας ανυποψίαστης 20χρονης κοπέλας μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας! Μάλιστα, η αποτρόπαια πράξη του «άντρακλα», ο οποίος επιτέθηκε και στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, έγινε την 25η Νοεμβρίου, δηλαδή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Βίας σε βάρος Γυναικών!


Το Β’ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο έκρινε ένοχο τον 37χρονο επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 19 μηνών με τριετή αναστολή, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση που ζητούσε την επιβολή της ανώτατης προβλεπόμενης ποινής. Οπως κατέθεσε η 20χρονη στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος την παρακολούθησε καθώς εκείνη επέστρεφε από τη σχολή στο σπίτι της, στον Αγιο Παντελεήμονα, την άρπαξε και κόλλησε τα χείλη του στα δικά της!


«Με γράπωσε πολύ δυνατά κάνοντάς μου κεφαλοκλείδωμα, μου κράτησε τα χέρια για να μην αντισταθώ και πριν προλάβω να αντιδράσω με φίλησε βίαια στο στόμα» κατέθεσε τρομαγμένο το θύμα. Και συνέχισε: «Καθώς με αγκάλιασε, μου έπιασε το στήθος. Με το που ξεκόλλησε τα χείλη του από τα δικά μου, φώναξα κατευθείαν βοήθεια, αυτός τρόμαξε με τις φωνές μου κι έφυγε τρέχοντας».


Ο δράστης επιχείρησε να ξεφύγει, αλλά παγιδεύτηκε από τους γείτονες που άκουσαν τις φωνές κι έσπευσαν να βοηθήσουν το κορίτσι.  «Η γειτονιά πρόλαβε και τον περικύκλωσε κι εκείνη την ώρα περνούσαν δύο μηχανές με αστυνομικούς. Ο Αφγανός χτυπούσε με χέρια και με πόδια για να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ τον είδα να προσπαθεί να πιάσει το όπλο ενός αστυνομικού» κατέθεσε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.


Στην ένορκη κατάθεση που έδωσε ένας από τους αστυνομικούς ανέφερε ότι ο δράστης τού φώναξε: «Εγώ τη γα…ω την Αστυνομία»!


Ο κατηγορούμενος, που, όπως προέκυψε, είχε παρακολουθήσει ξανά δύο ημέρες νωρίτερα την 20χρονη, της ζήτησε συγγνώμη και απέδωσε την πράξη του στη… μέθη, ισχυρισμός που καταρρίφθηκε από τις μαρτυρικές καταθέσεις. «Είχα πιει μισό μπουκάλι βότκα, έκανα ένα πολύ μεγάλο λάθος» ισχυρίστηκε ο 37χρονος.


«H ποινή για τις βαρύτατες πράξεις που τέλεσε και μάλιστα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά της Βίας σε βάρος Γυναικών κρίνεται ανεπαρκής για να μετριάσει τον πόνο και τη θλίψη του θύματος και της οικογένειάς της, αλλά -το κυριότερο- για την ποινική πρόληψη, όταν 48 ώρες μετά τη σύλληψη ο κατηγορούμενος κυκλοφορεί ελεύθερος» δήλωσε ο συνήγορος του θύματος Νίκος Κορφιάτης.


ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ – Φωτ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...