Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Τρίτη 10/12/2013

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί η ημέρα να έχει κάποιες δυσκολίες, όμως θα είναι εποικοδομητική και θα σας προσφέρει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να φτιάξετε τη ζωή σας. Συγκεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους και αποφύγετε καταστάσεις που σας αποδυναμώνουν. Με πρακτικότητα και στρατηγική θα εξαλείψετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί.


ΤΑΥΡΟΣ
Οι καλές προθέσεις που έχετε πρέπει να βρουν τώρα κανάλια υλοποίησης, γι’ αυτό φροντίστε να μην απομονώνεστε. Αντίθετα, αναζητήσετε τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Δεν θα είναι εύκολο για τους άλλους να δεχτούν τις αλλαγές που θέλετε, θα αντιδράσουν και θα αντισταθούν.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι σίγουρο ότι σας αρέσουν τα παιχνίδια, συνεπώς θα ήταν φρόνιμο να προσέξετε τις υπερβολές και να τηρήσετε μετριοπαθή στάση. Με εναλλακτικές προσεγγίσεις σε κάποια θέματα θα καταφέρετε να κρατήσετε τις αποστάσεις που χρειάζονται. Περιορίστε τις όποιες δυσκολίες και ανατροπές κάνοντας ελιγμούς, αλλά μένοντας πιστοί στις θέσεις σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλό είναι να μην κολλήσετε στην επιφάνεια και να ψάξετε τα πράγματα βαθύτερα, καθώς τα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη σε όλους τους τομείς.


ΛΕΩΝ
Εάν σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από τους άλλους και είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, τότε θα έχετε πολλές πιθανότητες να το καταφέρετε. Επειδή οι δεύτεροι ρόλοι σας καθηλώνουν σε αδράνεια, μην παίξετε τις σχέσεις σας κορόνα – γράμματα για να είστε πρωταγωνιστές.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέστε τα όριά σας με δυναμισμό και πυγμή, διαφορετικά το φιλότιμό σας θα σας βγει σε κακό, αφού οι άλλοι θα σας εκμεταλλευτούν και θα πατήσουν επάνω σας για να ανέβουν. Αλλάξτε το εύρος των δυνατοτήτων σας και ευθυγραμμιστείτε στην επιτυχία από κάθε άποψη.


ΖΥΓΟΣ
Αφήστε στην άκρη τις αψιμαχίες και τις ατελείωτες κόντρες, διότι μόνο με τον διάλογο θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τον συνεχή έλεγχο και να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Η δυναμική τροπή που θα πάρει η ζωή σας δικαιολογεί γιατί δεν μπορείτε να νιώσετε χαλαροί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τώρα που ξέρετε ποιες είναι οι ευθύνες που έχετε απέναντι στις σχέσεις σας, μέλημά σας πρέπει να είναι να δημιουργηθούν στεγανά που θα σας παρέχουν ασφάλεια. Ανακατατάξεις και αλλαγές στον τρόπο που εκτιμάτε τις καταστάσεις θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Φροντίστε να αναβαθμίσετε την ποιότητα ζωής σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι πιθανότητες μιας καινούργιας σχέσης είναι μεγάλες, γι’ αυτό προχωρήστε άφοβα στην εξυγίανση και διορθώστε τα κακώς κείμενα που υπήρχαν έως τώρα. Εάν οι σχέσεις σας ταλαντεύονται, φταίνε οι δικές σας αναθεωρήσεις και κανείς άλλος. Κρατώντας τη θέση «όλα ή τίποτα», αυξάνετε την πιθανότητα να έχετε κοντά σας ό,τι σας αξίζει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε αντιπαλότητες με στενούς συνεργάτες σας και εκθέστε τις δικές σας ανάγκες, ώστε να χαράξετε τη σωστή πορεία τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Για να βγείτε κερδισμένοι στην καθημερινότητά σας πρέπει να δείχνετε αποφασιστικότητα. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος και ενισχύστε τη διάθεσή σας τολμώντας αλλαγές.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εάν θέλετε καλύτερη ποιότητα ζωής πρέπει εσείς να φτιάξετε τις προϋποθέσεις και όχι να περιμένετε να σας την προσφέρουν οι άλλοι. Οι τάσεις δείχνουν ότι θα το πετύχετε. Οι συνθήκες του περιβάλλοντός σας έχουν αρχίσει να βελτιώνονται και έτσι αυξάνεται η αισιοδοξία σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Για να μη συγχέετε τα σοβαρά με τα ευτράπελα, βάλτε μια τάξη στα έντονα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στον εργασιακό και τον οικογενειακό χώρο σας. Η επιφυλακτικότητα εμποδίζει λάθη που μπορεί να γίνουν εξαιτίας του αυθορμητισμού σας. Η τύχη δεν σας εγκαταλείπει εύκολα, ωστόσο οργανωθείτε για να έχετε αποτελέσματα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...