Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Παρασκευή 13/12/2013

ΚΡΙΟΣ: Ερευνήστε τις εξαρτήσεις που λειτουργούν ανασταλτικά και κάντε κάτι που θα σας απελευθερώσει. Το να αισθανθείτε ελεύθεροι και δυνατοί είναι δική σας υποχρέωση και όχι κάποιου άλλου. Παραμείνετε διαλλακτικοί με τους φίλους σας και προσπαθήστε διακριτικά να υπερασπιστείτε τη θέση σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Πάψτε να είστε μοιρολάτρες και φροντίστε να ετοιμαστείτε ψυχολογικά, ώστε να οδηγηθείτε σε κατευθύνσεις που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την εξέλιξή σας. Μη σας πιάνουν καχυποψίες και ζήλιες που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση σας. Η τάση σας για απομόνωση θα γίνει αισθητή στο ευρύτερο περιβάλλον σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να αναρωτηθείτε τι σημαίνουν για εσάς κάποιοι άνθρωποι και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, ώστε να δημιουργήσετε τις σωστές υποδομές, χωρίς να φοβάστε πως έτσι θα σας αγαπούν λιγότερο. Πράγματα που δεν μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε είναι προτιμότερο να μην τα υπόσχεστε καθόλου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ολα χρειάζονται ένα πρόγραμμα, καλή στρατηγική και σωστές διασυνδέσεις. Πλησιάστε λίγο παραπάνω το ταίρι σας, ώστε να μπορέσει ευκολότερα να στηρίξει εσάς και τις ανάγκες σας. Η καριέρα του έχει προτεραιότητα γι’ αυτόν και θα σας κατηγορήσει δικαίως ότι δεν ενδιαφέρεστε για την πορεία του.


ΛΕΩΝ: Είναι αναγκαία η εδραίωση της εμπιστοσύνης και η συμφωνία στους στόχους. Μπορείτε να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στα θέματα των σχέσεων, αρκεί να γίνουν σοβαρές συνενώσεις. Χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες μεθόδους για να έχετε νέες ευκαιρίες. Για να γίνετε πιο δημιουργικοί δείτε τις καταστάσεις από μια νέα προοπτική.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν στιγμές ασυνεννοησίας, αλλά θα βοηθήσουν να δημιουργηθούν τελικά γερές βάσεις. Οι προετοιμασίες και οι επεξεργασία που κάνατε τελειώνουν και ευνοείται τώρα η υλοποίηση των σχεδίων σας. Για να είναι πιο δημιουργικές οι δραστηριότητές σας πρέπει να βρείτε και την κατάλληλη έμπνευση.


ΖΥΓΟΣ: Ελαττώστε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες προκειμένου να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Εχουν συσσωρευτεί πολλά, γι’ αυτό πρέπει να κάνετε νέες επιλογές. Να είστε συγκεντρωμένοι σε ό,τι έχετε αποφασίσει να κάνετε. Αποδράστε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας επιλέγοντας πράγματα που σας αρέσουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι λεπτομέρειες σε κάποιες καταστάσεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, αλλά ο έξυπνος χειρισμός των πραγμάτων θα σας διευκολύνει σε πολλά. Ο μέρα ευνοεί την αναζήτηση καλύτερων ισορροπιών. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινήσεις σας, κυρίως σε αυτές που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με μια νέα δραστηριότητα και προσπαθήστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το άλλο φύλο. Από τη στιγμή που θα βάλετε μια τάξη στις υποχρεώσεις σας θα έχετε όρεξη για περισσότερη δράση. Αποφύγετε διά ροπάλου άστοχες συζητήσεις και συναντήσεις που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε τη μεγαλοψυχία σας για τους πάντες και τα πάντα. Εχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε την τύχη σας εκεί που θέλετε, καθώς αρχίζουν να καλυτερεύουν οι υπάρχουσες συνθήκες. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει λύσεις σε τόσο σε προσωπικά όσο και σε και επαγγελματικά θέματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπήστε τον εαυτό σας περισσότερο, όση σκληρή δουλειά κι αν απαιτεί, και προσφέρετέ του τις ανάλογες ευκαιρίες. Ως αντάλλαγμα οι σχέσεις σας θα γίνουν καλύτερες. Αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευτεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε.


ΙΧΘΥΕΣ: Η μέρα σάς ενεργοποιεί για να βγείτε από το καβούκι σας και να τολμήσετε πρωτοτυπίες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τον ενθουσιασμό σας, ώστε να μη ζήσετε απογοητεύσεις. Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των στενών σας συνεργατών για να μη σας αποσυντονίσουν κάποια ζητήματα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...