Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ωμές αλήθειες από την 60αρα πλέον Κιμ Μπάσιντζερ

Η μάχη με τα χάπια και την ανασφάλεια και η αγωνία για τη μοναχοκόρη της.


«Δεν ήθελα να ζω με χάπια» εξομολογείται συγκλονίζοντας τους θαυμαστές της η Κιμ Μπάσιντζερ. Μία από τις γυναίκες-φαντασίωση της showbiz μίλησε στο περιοδικό «People», λίγες μέρες μετά τα 60ά της γενέθλια, και δεν έκρυψε τίποτα. Αποκάλυψε την περίοδο που κατέφευγε καθημερινά σε φάρμακα προκειμένου να διαχειρίζεται τις κρίσεις άγχους της, σχολιάζοντας ότι ο κόσμος της showbiz έχει απρόσμενα σκαμπανεβάσματα.


«Τη μια μέρα βρίσκεσαι στην κορυφή του κόσμου και την άλλη μέρα είσαι στον πάτο του βαρελιού και σε πατάνε σαν σταφύλι. Εγώ υπήρξα και στα δύο άκρα» δηλώνει χαρακτηριστικά, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτή η περίοδος ανήκει πια στο παρελθόν. «Πλέον ξυπνάω το πρωί και χαίρομαι τη ζωή» λέει η γοητευτική εξηντάρα σταρ, αποκαλύπτοντας ότι κάποια στιγμή αποφάσισε να αντιμετωπίσει όλα όσα τη φόβιζαν προκειμένου να ξεπεράσει τις ανασφάλειές της και να βρει την ισορροπία της.


Φαίνεται ότι τα κατάφερε και με το παραπάνω, αν σκεφτεί κανείς ότι πρόσφατα δεν δίστασε ακόμα και να κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. «Πέφτοντας από αεροπλάνο από τα 12.500 πόδια ήταν συναρπαστικό!» σχολιάζει η Μπάσιντζερ, η οποία, σε αντίθεση με πολλές συνομήλικες συναδέλφους της, παραμένει σε πρώτη ζήτηση από τους παραγωγούς κινηματογραφικών ταινιών.


«Νιώθω τόσο ευλογημένη επειδή έχω τόσο μεγάλη διάρκεια στον χώρο. Μπορεί να μην είμαι το πρώτο όνομα στο κόκκινο χαλί, αλλά μου αρέσει η δουλειά» λέει η ηθοποιός, η οποία μόνο την τελευταία χρονιά γύρισε απανωτά τρεις ταινίες. Στην τελευταία από αυτές μάλιστα, το «Grudge Match», βρέθηκε να πρωταγωνιστεί δίπλα στους γίγαντες της μεγάλης οθόνης Ρόμπερτ ντε Νίρο και Σιλβέστερ Σταλόνε. Η πρεμιέρα αναμένεται στις ΗΠΑ την ημέρα των Χριστουγέννων.


Γίγαντας ψυχραιμίας αποδείχτηκε όμως και η ίδια όταν πριν από λίγο καιρό χρειάστηκε να αποχαιρετήσει από το σπίτι τη μοναχοκόρη της Αϊρλαντ, η οποία μετακόμισε σε δικό της διαμέρισμα. Η Κιμ Μπάσιντζερ όχι μόνο δεν λύγισε από τη συγκίνηση, αλλά βοήθησε την κόρη της στα διαδικαστικά, δηλώνοντας απόλυτα βέβαιη ότι θα βρει τον δρόμο της χωρίς προβλήματα.


«Η Αϊρλαντ μεγάλωσε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως προσπάθησα να της παρέχω σταθερότητα και έναν πιο ήσυχο κόσμο» σχολιάζει η 60χρονη ηθοποιός, η οποία δεν διστάζει να μιλήσει και για την απόφαση της κόρης της να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. «Νομίζω ότι θέλησε να σταθεί στα πόδια της και να δει τι μπορεί να πετύχει. Μέχρι στιγμής, τα πάει εξαιρετικά» καταλήγει η βραβευμένη με Οσκαρ σταρ, μάλλον καμαρώνοντας για την πανέμορφη κόρη της, που τόσο της μοιάζει.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...