Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Σκοτωμός» στα πρωινά!

Τηλεοπτικός πόλεμος μεταξύ των εκπομπών (με αιτία την ψαλίδα στην τηλεθέαση) Λιάγκα – Σκορδά και Κωστόπουλου – Μπαλατσινού.


Ξεκίνησαν με αβροφροσύνες και ευχές για «καλή επιτυχία» και έχουν βρεθεί στα χαρακώματα! Υστερα από δύο μήνες, το… υπεράνω επίπεδο και η ευγενής άμιλλα έχουν πάει περίπατο στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, γιατί η τηλεόραση τελικά είναι πολύ σκληρή αρένα.


Από τα γαλλικά και την comme il faut συμπεριφορά των δύο ζευγαριών, Κωστόπουλου – Μπαλατσινού και Λιάγκα – Σκορδά, φτάσαμε στις σπόντες, τα καρφώματα, τα υπονοούμενα και τον πόλεμο δηλώσεων. Χθσς μάλιστα ο Πέτρος Κωστόπουλος «εισέβαλε» στο πλατό του πρωινού του ΑΝΤ1 σε T – shirt, δώρο, που έκανε στο Γιώργο Λιάγκα ο καλεσμένος στην εκπομπή Φάνης Λαμπρόπουλος.


Το φιτίλι του καβγά


Οταν η διαφορά στην τηλεθέαση ανάμεσα στα δύο πρωινά κυμαίνεται σταθερά στις δέκα μονάδες, τότε το φιτίλι του καβγά είναι έτοιμο να ανάψει ανάμεσα στους παρουσιαστές.


Πόσο μάλιστα όταν το «Πρωινό» του ANT1 την περασμένη Τετάρτη άνοιξε την ψαλίδα της διαφοράς κατά 16 μονάδες, καθώς σημείωσε στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης 35,1%, ενώ το «Πρωινό mou» στο Mega άγγιξε το 19,6%.


Ετσι, όταν η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη, καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη, είπε ότι δεν βλέπει το «Πρωινό mou» γιατί δεν είναι της αισθητικής της, ο Αρης Καβατζίκης είπε ειρωνικά:


«Θα ήθελα να πω στην Ελένη ότι σε αυτήν την εκπομπή δεν έχουν ακουστεί συζητήσεις ούτε για βουβαλίσια μόρια ούτε για σπερματεγχύσεις», για να συμπληρώσει η Τζένη Μπαλατσινού όλο νόημα πως «ούτε έχουμε κάνει αποτριχώσεις στα… τέσσερα». Φυσικά, οι αναφορές αφορούσαν τις πρόσφατες εκπομπές του «Πρωινού».


Ο… καιρός


Οι σπόντες όμως πηγαίνουν και έρχονται και με αφορμή τη στήλη του καιρού. Ως γνωστόν, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχουν κόψει τις μεταξύ τους σχέσεις, από τότε που ο δεύτερος αποφάσισε να παραμείνει στο Mega και να μην ακολουθήσει τον φίλο του στο νέο του μετερίζι.


Μάλιστα πρόσφατα συναντήθηκαν και σε θεατρική πρεμιέρα και δεν αντάλλαξαν ούτε χαιρετισμό. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 πριν από λίγες μέρες είχε πει σχετικά με την ενότητα του καιρού: «Αφού δεν το έχετε, τι προσπαθείτε; Αφήστε το να πάει, το διαολεμένο». Φως φανάρι σε ποιους απευθυνόταν!


«Θερμά» επεισόδια


Και το… πινγκ πονγκ δεν σταματά εδώ: Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, για να κάνει κομπλιμέντο στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, αναφέρθηκε στα ποσοστά τηλεθέασης λέγοντας ότι η εκπομπή τους έφτασε στο 90%, για να του απαντήσει πλαγιομετωπικά ο συνάδελφός του στο Mega με τον εξής τρόπο: «Χθες, Αρη, ξέρεις τι κάναμε; Φτάσαμε στο 15-44 το 80%.


Ξέρεις τι είναι το 80%; Για να στο αποδημήσω, επειδή οι άλλοι το κάνουν θέμα, είναι έξι-επτά άνθρωποι».


Στα τελευταία «θερμά» επεισόδια καταγράφονται και οι δύο εκρήξεις του Πέτρου Κωστόπουλου προς «γνωστό άγνωστο» -και καλά- παραλήπτη.


«Θα αρχίσω να φέρνω τα παιδιά μου στην εκπομπή και να μαλώνω με την Τζένη για να κάνω νούμερα» είπε ο Πέτρος. Για ποιον χτυπάει η καμπάνα, άραγε, και ποιος μαλώνει στον αέρα με τη σύζυγό του;


Η δεύτερη… έκρηξη Κωστόπουλου ήρθε όταν ο Λιάγκας σχολίασε με ένα ιδιαίτερο τρόπο το γεγονός ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε πατέρας. «Κάποιοι να μαζευτούν στο σπίτι τους και να βλέπουν τα δικά τους παιδιά» «εκτόξευσε» προς πάσα κατεύθυνση ο Πέτρος.


Ο Ρόκκος, το βίντεο και οι «κατινιές»


Τα αιχμηρά λόγια του Γιώργου Λιάγκα για τον Στέλιο Ρόκκο έγιναν ένα πολύ ωραίο βίντεο, που κλήθηκε να σχολιάσει ο Πέτρος Κωστόπουλος με αφορμή την πρεμιέρα του τραγουδιστή. Ο παρουσιαστής όμως εκνευρίστηκε και είπε ότι το βίντεο δεν θα παίξει, γιατί αυτός δεν έχει μάθει από κατινιές και πως κάποιοι από το πάνελ έχουν κακές δημοσιογραφικές συνήθειες. Τις οποίες από πού τις απέκτησαν;


Πάντως, ο Πέτρος Κωστόπουλος όποτε διαφωνεί με κάποιον από το πάνελ… απειλεί ότι θα σηκωθεί να φύγει από την εκπομπή. Μέχρι που ο Γιώργος Λιάγκας έκανε κάτι ανάλογο, σηκώθηκε από το πάνελ και… άραξε σε έναν από τους καναπέδες του πλατό, όταν η συζήτηση παρεκτράπηκε. Αποτέλεσμα;


Ο Πέτρος Κωστόπουλος να ρίξει τη σπόντα στον «αέρα». «Εγώ το δίδαξα αυτό και βλέπω ότι το κάνουν και άλλοι». Ποιοι είναι αυτοί;


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....