Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο… ιπτάμενος Μουζουράκης

Πλούσιο θέαμα από τον ηθοποιό και τον Θανάση Αλευρά στο «The Burlesque music show».

Τραγούδι, χορός, τρελά κοστούμια και ακόμη πιο εξωφρενικά κείμενα συνθέτουν το καλλιτεχνικό μωσαϊκό που λέγεται «The Burlesque music show», το οποίο παρουσιάζουν ο Πάνος Μουζουράκης και ο Θανάσης Αλευράς κάθε Παρασκευή στο Fuzz, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα της Ελένης Γκασούκα. Πρόκειται για μια αισθητική επανάσταση ενάντια στην υστερία των καμπαρέ που σαρώνουν τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Το περασμένο Σάββατο οι δύο ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι σε ένα πολύ… απαιτητικό κοινό: αυτό των φίλων, συναδέλφων και αγαπημένων τους προσώπων. Η Μαρία Σολωμού δεν σταμάτησε στιγμή να γελάει με τα καμώματα του συντρόφου της Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος σε κάποια σκηνή του έργου… ίπταται κυριολεκτικά, ενώ στην παρέα της ήταν η επίσης κεφάτη Δήμητρα Ματσούκα. Ο Θανάσης Αλευράς είχε κι εκείνος στο πλευρό του τον συμπρωταγωνιστή του στο «ΚΤΕΛ» Νίκο Μουτσινά (αλλά και τον υπόλοιπο θίασο της παράστασης), ο οποίος συνοδευόταν από την κολλητή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι επώνυμοι θεατές έγιναν μια μεγάλη παρέα διασκεδάζοντας με την ομάδα ηθοποιών, τραγουδιστών και μουσικών που κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να αποδομήσουν με χιούμορ τη ζωή τονίζοντας ότι δεν είναι για γέλια αλλά για… κλάματα. Η Ηρώ ήταν η καλεσμένη-έκπληξη του Σαββάτου, αφού κάθε φορά κι ένας guest θα μοιράζεται τη σκηνή με τους δύο πρωταγωνιστές και τις Αντεια Ολυμπίου, Αννα Φιλιππάκη και Ιφιγένεια Αλυσανδράτου.

Η single Αθηνά

Νομίζαμε κι εμείς ότι βγάλαμε το επόμενο λαβράκι που αφορά την προσωπική ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου, αλλά μείναμε με τη… χαρά. Η όμορφη ηθοποιός διασκέδασε στο Fuzz παρέα με έναν φίλο της και όχι νέο αμόρε, όπως νομίσαμε βλέποντάς τη στις φωτογραφίες, να απολαμβάνει τη συντροφιά του άντρα δίπλα της.

Μαθαίνουμε πως η Αθηνά είναι single ξανά, αφού η σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο, που δραστηριοποιείται στη Μύκονο, δεν… τσούλησε στην Αθήνα και παρέμεινε έτσι ένα καλοκαιρινό φλερτ. Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός βρέθηκε για διακοπές στο νησί των ανέμων με την παρέα της κι εκεί αναπτύχθηκε το ειδύλλιο με τον γοητευτικό επιχειρηματία.

Μετά τον χωρισμό της και από τον Ησαΐα Ματιάμπα πάντως η πρωταγωνίστρια των «Κλεμμένων ονείρων» δεν δείχνει ιδιαίτερη διάθεση για δέσμευση. Αλλωστε πέρασε το καλοκαίρι της και περνάει και τις χειμωνιάτικες νύχτες της συντροφιά με τους φίλους και συναδέλφους της.
 
Ο έρωτας του Ορέστη σε κοινή θέα

Ερωτευμένος και τρισευτυχισμένος είναι ο Ορέστης Τζιόβας και μάλιστα το δείχνει χωρίς… ντροπές. Ο ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Το σπίτι του Φρανκενστάιν», έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μιας καστανής κοπέλας, για την οποία δεν διστάζει να εκφράσει τα αισθήματά του δημοσίως, χωρίς να κρύβεται από τους φωτογραφικούς φακούς και τα περίεργα βλέμματα.

Το κορίτσι που έχει κλέψει την καρδιά του γοητευτικού ηθοποιού δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και παρότι το ζευγάρι δεν είναι αρκετό καιρό μαζί, δείχνει πολύ ερωτευμένο. Στο «Burlesque» βρέθηκαν παρέα με τη Θάλεια Ματίκα και τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη, οι οποίοι επιδόθηκαν επίσης σε… τρυφερότητες σε κοινή θέα, πράγμα πρωτόγνωρο για το συγκεκριμένο καλλιτεχνικό ζευγάρι.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...