Κυριακή, 20 Ιουλίου, 2025

Φαίη Ξύλα: «Κάνω απολογισμούς συχνά, γιατί είμαι άνθρωπος της επανεκκίνησης»

Η Φαίη Ξύλα συμμετέχει στην παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων»...

Η Φαίη Σκορδά ενισχύει και άλλο την ομάδα της

Πριν πάει διακοπές, σε Χαλκιδική, Τήνο και κλασικά στην...

Γιώργος Πατούλης: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο του

Τρισευτυχισμένος στην αγκαλιά της Αναστασίας του και του μικρού...

Πρωινό στο Star χωρίς αλλαγές

Breakfast στο Star και μάλιστα με τα ίδια μέλη...

Η Τζολί στον πόλεμο κατά του Μέρντοχ

Η κασκαντέρ της σταρ κατηγορεί τη News Corp ότι έβαλε κοριό και έμαθε για τη σχέση Τζολί – Πιτ.

Ενώπιον της επιτροπής που εξετάζει την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών από τη μιντιακή αυτοκρατορία του Μέρντοχ ενδέχεται να βρεθεί η Αντζελίνα Τζολί, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον της News Corp η κασκαντέρ που την ντουμπλάρει στους ρόλους της.

Η Γιουνίς Χάτχαρτ είναι το πρώτο θύμα που αποφάσισε να ξεκινήσει δικαστική διαμάχη εναντίον του Μέρντοχ στις ΗΠΑ, ισχυριζόμενη ότι υποκλάπηκαν μηνύματα από το φωνητικό ταχυδρομείο της.

Το κινητό

Συγκεκριμένα, η 46χρονη κασκαντέρ υποστηρίζει ότι οι εφημερίδες «Sun» και «News of the world» παρακολουθούσαν το κινητό της στην προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν στοιχεία για το ειδύλλιο ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ, οι οποίοι είδαν τα κέρινα ομοιώματά τους στο μουσείο Μαντάμ Τισό να αντικαθίστανται από πιο «ενημερωμένες» βερσιόν τους.

Οι ισχυρισμοί της αφορούν τα έτη 2004 και 2005, όταν εκείνη ζούσε μαζί με την Τζολί, με την οποία υποστηρίζει ότι πέρα από συνάδελφοι στα πλατό, ήταν στενές φίλες που έκαναν παρέα και εκτός γυρισμάτων.

Η Χάτχαρτ, η οποία εργαζόταν ως ντουμπλέρ της Τζολί στις ταινίες «Tomb Raider 2», «Beyond Borders» και «Mr and Mrs Smith», αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγωγή της ότι η πηγή πολλών εκ των δημοσιευμάτων εκείνης της περιόδου αναφορικά με το ειδύλλιο των «Μπραντζελίνα» ήταν ο τηλεφωνητής της, αφού «κανείς άλλος, εκτός από τον σωματοφύλακα του Πιτ, τον σωματοφύλακα της Τζολί, τους γραμματείς και των δύο κι εμένα δεν γνώριζε τότε ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι».

Από την πλευρά της News Corp δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο, τη στιγμή που η Χάτχαρτ ελπίζει ότι με την υπόθεσή της θα ασχοληθούν τα αμερικανικά δικαστήρια και όχι τα βρετανικά, όπως επιθυμεί η πλευρά του Μέρντοχ.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Επανασύνδεση για το ζευγάρι;

Φήμες επανασύνδεσης για την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα...

Κατερίνα Κόκλα: Οι διακοπές στη Νάξο με τον γιο της, Αρναούτογλου junior

Η Κατερίνα Κόκλα απολαμβάνει τις διακοπές με τον γιο της, Αναστάση Αρναούτογλου στο νησί της, τη Νάξο.

Flashback: Όταν η Ζέτα Δούκα ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Καρβέλα

Η Ζέτα Δούκα είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός και μια...

Πλημμύρισαν διάσημες κορμάρες τα ελληνικά νησιά

Διάσημες από όλο τον κόσμο, με εκατομμύρια ακόλουθους στο...

Μαρία Κορινθίου: Αυτός είναι ο κούκλος, νέος της σύντροφος

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη ξανά!Πρόσφατα υπέγραψε...
spot_img
spot_img