Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Με παράλυση Bell ο «Mr Die Hard»!

Η έκπληξη του Στηβ Αλεξίου όταν έμαθε ότι ο σταρ νοσηλεύεται στο ίδιο θεραπευτήριο με ίδια πάθηση.

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει», αλλά οι ασθένειες χτυπούν ακόμη και τους δυνατούς, όπως τον Μπρους Γουίλις. Μεγάλο κουράγιο πήρε ο καλλιτεχνικός μάνατζερ των νυχτερινών κέντρων του Ηλία Μαρασούλη, Στηβ Αλεξίου, όταν έμαθε ότι στην ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται και ο ίδιος, στο Μόναχο, αναρρώνει ο παγκοσμίου φήμης σταρ Μπρους Γουίλις (ο οποίος είναι γεννημένος στην Idar-Oberstein της δυτικής Γερμανίας), ο οποίος ταλαιπωρείται επίσης από πάρεση προσωπικού νεύρου ή αλλιώς παράλυση Bell.


Αυτή ήταν μια τεράστια έκπληξη για τον καλλιτεχνικό μάνατζερ, όταν οι γιατροί της κλινικής του είπαν ότι στον όροφο των VIP ασθενών νοσηλεύεται ο πρωταγωνιστής δεκάδων blockbusters με την ίδια ασθένεια. 


Η ταλαιπωρία


Ο Στηβ Αλεξίου από το καλοκαίρι ταλαιπωρούταν από μια ψύξη, όπως νόμιζε αρχικά ο ίδιος, που είχε αποτέλεσμα να στραβώσει το στόμα του. Ο καιρός όμως περνούσε και με τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε δεν έβλεπε καμία αλλαγή. Μάλιστα ο μάνατζερ δεν παρουσιάστηκε και σε καμία πρεμιέρα των καλλιτεχνικών σχημάτων που «έκλεισε» για τα κέντρα Μαρασούλη, καθώς δεν μπορούσε τη δυνατή μουσική και την πολυκοσμία.


Ανθρωποι από το περιβάλλον του του σύστησαν την κλινική στον Μόναχο ως μια από τις καλύτερες στον κόσμο. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν, έπειτα από ηλεκτρομυογράφημα, ότι πάσχει από πάρεση προσωπικού νεύρου. Τα συμπτώματα αυτής της ασθένειας είναι η αιφνίδια αδυναμία ή παράλυση στη μια πλευρά του προσώπου, πράγμα που καθιστά δύσκολο το χαμόγελο ή το κλείσιμο του ματιού, η δυσκολία των εκφράσεων, πονοκέφαλος και η αίσθηση πιο δυνατού ήχου από το αυτί της πληγείσας πλευράς. Οι περισσότεροι από τους ασθενείς αναρρώνουν πλήρως από την παράλυση Bell με φαρμακευτική αγωγή κορτιζόνης.


Και μάνατζερ της Μαντόνα


Μάλιστα η θεραπεία είναι πολύ ακριβή, όμως ο Μπρους Γουίλις (που δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, εδώ που τα λέμε) την τελείωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Την ίδια πάθηση εμφάνισε και ένας από τους καλλιτεχνικούς μάνατζερ της Μαντόνα (μάλιστα νοσηλεύτηκε κι εκείνος στην κλινική του Μονάχου).


Η συνηθέστερη αιτία της παράλυσης Bell φαίνεται ότι είναι ο ιός του απλού έρπητα, της ανεμοβλογιάς, η λοιμώδης μονοπυρήνωση, αλλά και η μεγάλη πίεση και το στρες.


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ


Ο Ελληνας που έβαλε… χέρι στην κυρία Γουίλις


Ποιος είναι ο Ελληνας που… άπλωσε τα χέρια του πάνω στην καλλονή σύζυγο του Μπρους Γουίλις, Εμα Χέμινγκ;


Πρόκειται για τον διεθνούς φήμης make up artist Γιάννη Σίσκο, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το μακιγιάζ του μοντέλου και ηθοποιού πριν από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «A good day to die hard» με πρωταγωνιστή τον Γουίλις στο Λονδίνο, πριν από αρκετούς μήνες. Μάλιστα η συνεργασία τους επαναλήφθηκε στο αντίστοιχο event του Παρισιού, όπου ο ηθοποιός βραβεύτηκε.


«Η Εμα ήταν πάρα πολύ cool και καθόλου απαιτητική. Είναι μια κούκλα, πολύ λεπτή και ψηλή. Η συνάντησή μας στο Λονδίνο έγινε στο “Bulgary Hotel”, όπου οι Γουίλις είχαν “κλείσει” όλο τον όροφο.


Μάλιστα, η Eμα είχε μαζί της και το μωράκι της, τη Μέιμπελ Ρέι, το οποίο μπουσουλούσε στα πόδια μου» λέει στην «Espresso» ο Γιάννης Σίσκος, ο οποίος συνεργάζεται με γνωστό πρακτορείο στο Παρίσι. Πρόσφατα μάλιστα έκανε την καμπάνια του διάσημου οίκου Herve L. Leroux, έχει συνεργαστεί δύο φορές με την ιαπωνική «Vogue», ενώ από τις τοπ συνεργασίες του είναι εκείνη με την εικαστικό Μαρίνα Αμπράμοβιτς, αλλά και το νέο «αστέρι» των X-Man, Ρίλα Φουκοσίμα.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...