Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Βάζω Χ στο “X-Factor”»

Ο Νικηφόρος μιλάει για την επιτυχία του, «καρφώνει» την κριτική επιτροπή του ριάλιτι και περιγράφει δύσκολες στιγμές που πέρασε.


Με το σουξέ του «Φτάνω τον Θεό» πέτυχε τον αριθμό ρεκόρ των 3.000.000 views στο διαδίκτυο. Τώρα τραγουδάει «Ερωτευμένος είμαι» συνεχίζοντας τη σταδιακά ανοδική πορεία του στον χώρο της δισκογραφίας. Ο Νικηφόρος έγινε γνωστός από το «X-Factor 2», αλλά οι αναμνήσεις του από το συγκεκριμένο talent show δεν είναι οι καλύτερες.


«Ηταν μια δύσκολη εμπειρία για εμένα» λέει ο ίδιος στην «Espresso» και συνεχίζει: «Η έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας προκαλεί πίεση έτσι κι αλλιώς. Πόσο μάλλον όταν είναι εναντίον σου και η κριτική επιτροπή. Δεν μπορείς να εκφραστείς έτσι, ούτε να είσαι ο εαυτός σου. Κλείνεσαι στο καβούκι σου και δημιουργείς και λάθος εντυπώσεις. Το θετικό βέβαια είναι ότι γίνεσαι πιο ώριμος αντιμετωπίζοντας τέτοιες καταστάσεις και μπορείς να ανταποκριθείς καλύτερα στις συνθήκες της δουλειάς».


Για το νέο talent show «The Voice», που ξεκινάει οσονούπω, ο Νικηφόρος συμβουλεύει τους συμμετέχοντες να προσπαθήσουν να κερδίσουν ό,τι μπορούν από την εμπειρία τους. «Να πιστεύουν στον εαυτό τους και αν αξίζουν, θα τα καταφέρουν. Σε τελική ανάλυση, ο κόσμος είναι αυτός που καθορίζει το αποτέλεσμα» σχολιάζει.


Σίγουρα πάντως πιστεύει πως είναι δύσκολο πια για έναν νέο τραγουδιστή να μπει στον χώρο του τραγουδιού, αν δεν έχει μπάτζετ.


«Κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχει χρήμα σ’ αυτή τη δουλειά. Είναι λάθος. Τώρα οι νεότεροι τραγουδιστές κάνουμε μόνοι μας τις παραγωγές μας, πληρώνουμε τα βιντεοκλίπ, τα αυτόγραφα, τα ρούχα μας, σχεδόν τα πάντα. Ως εκ τούτου τα χρήματα που μπορεί να περάσουν από τα χέρια μας τα ξαναρίχνουμε στη δουλειά κι έτσι στο τέλος του μήνα ξεμένουμε κι εμείς, όπως όλοι» εξηγεί συμπληρώνοντας ότι τον προβληματίζει η κρίση.


«Το μόνο καλό μέσα σε όλο αυτό το κακό είναι πως μπήκα στη δουλειά το 2010, που είχαμε ήδη κρίση. Οπότε δεν είχα μάθει σε κάτι καλύτερο για να μου κακοφανεί».


Αυτή την εποχή ο Νικηφόρος εμφανίζεται στο Φωταέριο με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Καίτη Γαρμπή. «Η συνεργασία μας είναι άψογη. Εχω τις καλύτερες συνθήκες εργασίας σ’ αυτό το σχήμα και δουλεύω χωρίς άγχος. Τον Γιώργο τον ξέρω καλά, γιατί έχουμε ξαναδουλέψει μαζί και είναι και φίλος μου. Η Καίτη Γαρμπή είναι η μαμά που θα ήθελε να έχει ο καθένας και ταυτόχρονα μια εκπληκτική, πανέμορφη γυναίκα».


Οσο για τον έρωτα; Χρησιμοποιώντας το μεγάλο σουξέ του ο Νικηφόρος αποκαλύπτει: «Εχω φτάσει στον Θεό από έρωτα για μια γυναίκα. Μου συνέβη μία φορά». Ο ίδιος πάντως ως δημιουργός τραγουδιών δεν έχει έμπνευση, όταν βιώνει το απόλυτο συναίσθημα. «Οταν είσαι ερωτευμένος, έχεις το μυαλό σου αλλού και εκφράζεις αυτό που νιώθεις στον άνθρωπό σου. Οταν χωρίζεις, δεν μπορείς να του εκφράσεις αυτά που θέλεις και τα κάνεις τραγούδια» λέει.


ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...