Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σκηνές για πλούσιους «νομάδες»

Το πολυτελέστατο καταφύγιο του Mr Virgin στην Κένυα για όσους αγαπούν την περιπέτεια.


Αμφιθεατρική θέα της αφρικανικής άγριας φύσης, spa, εξαιρετικά φαγητά και απεριόριστη σαμπάνια. Το πολυτελές καταφύγιο του Βρετανού μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον στο Olare Motorogi Conservancy, στην Κένυα, υπόσχεται συναρπαστικές εμπειρίες για όσους θέλουν να το απολαύσουν, αρκεί να μπορούν να διαθέσουν το 650 ευρώ τη διανυκτέρευση ανά άτομο!


Ο Mr Virgin, που διαθέτει επίσης τη νήσο Νέκερ, έναν επίγειο παράδεισο στην Καραϊβική, ξέρει καλά την τέχνη του συνδυασμού της πολυτέλειας υψηλών απαιτήσεων με τον σεβασμό στην ομορφιά της φύσης. Εχοντας λοιπόν την εμπειρία από το ιδιωτικό του νησί, στο οποίο έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει εκτός από την οικογένειά του και διάσημους, όπως η Κέιτ Μος, αλλά και πελάτες με πολύ χοντρά πορτοφόλια, αποφάσισε να δημιουργήσει το αντίστοιχο καταφύγιο σ’ ένα τελείως διαφορετικό τοπίο, αυτό της αφρικανικής σαβάνας.


Το «Mahali Mzuri» είναι στην ουσία ένα σύμπλεγμα από πολυτελείς γιούρτες (σκηνές νομάδων), όπου εκτός από τη συναρπαστική εμπειρία της εγγύτητας με την άγρια φύση οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν πολυτέλεια πεντάστερου ξενοδοχείου με νόστιμα φαγητά, διάφορες δραστηριότητες αλλά και αδιατάρακτη ηρεμία.


Η κατασκήνωση, που αποτελείται από δώδεκα υπερπολυτελείς σκηνές, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 24 άτομα συνολικά, είναι σκαρφαλωμένη σε λόφο, ώστε όλες οι σκηνές να έχουν θέα στην εντυπωσιακή κοιλάδα. Επίσης διαθέτει πισίνα 12 μέτρων, ενώ σε όλους τους χώρους υπάρχουν iPads και κονσόλες για βιντεοπαιχνίδια. Αυτό όμως που πραγματικά συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών είναι η αίθουσα spa για περιποιήσεις σώματος και προσώπου, ενώ, όπως είναι φυσικό, σε καταλύματα αυτού του επιπέδου η κατανάλωση σαμπάνιας και άλλων ακριβών ποτών είναι απεριόριστη.


Το καταφύγιο «Mahil Mzuri», το οποίο εγκαινιάστηκε το 2013, ενδείκνυται και για τους λάτρεις της δράσης! Νωρίς το πρωί, αργά το απόγευμα και το βράδυ διοργανώνονται εξορμήσεις και σαφάρι,αλλά και ημερήσιες εκδρομές εκπαιδευτικού χαρακτήρα για γνωριμία με τη φυλή των Μασάι. Επίσης στο Μασάι Μάρα μπορούν να κάνουν και πτήση με αερόστατο.


Οι σκηνές νοικιάζονται όλες έναντι 18.000 ευρώ τη βραδιά ή και μεμονωμένα. Την υψηλή σεζόν (Ιούλιος – Οκτώβριος) η διανυκτέρευση κοστίζει 634 ανά άτομο, ενώ τη χαμηλή σεζόν (Απρίλιος – Ιούνιος και 21 Νοέμβριου – 21 Δεκεμβρίου) κοστίζει 453 ευρώ ανά άτομο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η διατροφή και οι δραστηριότητες.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...