Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Σοκ με τους βιασμούς κατά… παραγγελία!

Σάλος στην Κύπρο από κύκλωμα με βαρυποινίτες που παίρνουν στα κελιά νεαρούς κατάδικους!



Σε κολαστήριο ψυχών έχουν μετατραπεί οι κεντρικές φυλακές της Κύπρου όπου νεαροί κρατούμενοι «επιλέγονται για βιασμό», ενώ όσοι δεν αντέχουν την κακοποίηση και τον εξευτελισμό οδηγούνται στην αυτοκτονία!


Ηδη στη διάθεση του υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνά Νικολάου βρίσκονται στοιχεία που δείχνουν ότι βαρυποινίτες ζητούν τη μεταφορά συγκεκριμένων νεαρών καταδίκων στις πτέρυγές τους, τους οποίους βιάζουν ομαδικά!


Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης που συγκλονίζει το νησί άρχισε να ξετυλίγεται μετά τον βιασμό ενός 22χρονου κρατουμένου και τις αλλεπάλληλες απόπειρες αυτοκτονίας που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο χρόνο.


Οπως έγινε γνωστό από τις διωκτικές Αρχές, το μεσημέρι του Σαββάτου σημειώθηκε νέα απόπειρα αυτοκτονίας, ενός 19χρονου κρατουμένου, ο οποίος φέρεται μάλιστα να τελούσε υπό ψυχιατρική επιτήρηση.


Ο 19χρονος προσπάθησε να κρεμαστεί με σεντόνι μέσα στο κελί του, ωστόσο έγινε αντιληπτός από συγκρατούμενούς του που επενέβησαν και τον έσωσαν την τελευταία στιγμή. Ο νεαρός Ελληνοκύπριος κρατούμενος, ο οποίος εκτίει ποινή για διαρρήξεις και κλοπές, είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του και επανήλθε με ανάνηψη.


Το περιστατικό καταγράφηκε στην ίδια πτέρυγα όπου σημειώθηκε πριν από μερικά 24ωρα ο ομαδικός βιασμός 22χρονου Ρουμάνου κατάδικου από τέσσερις συγκρατούμενούς του, ενώ τρεις κρατούμενοι της ίδιας πτέρυγας έθεσαν τέρμα στη ζωή τους τους τελευταίους μήνες.


Οι αρμόδιες Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος το οποίο λειτουργεί ως κράτος εν κράτει εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος, καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι ο 22χρονος μεταφέρθηκε από άλλη πτέρυγα έπειτα από απαίτηση ισοβίτη, που έχει στο βιογραφικό του δολοφονίες, βιασμούς, ληστείες.


Για τον συγκεκριμένο κακοποιό υπάρχουν μαρτυρίες ότι χρησιμοποιεί ακόμα και ισχυρά ηρεμιστικά χάπια στα ροφήματα ή τα τρόφιμα των νεαρών που έχουν «επιλεγεί για βιασμό» ώστε να μην μπορούν να αντιδράσουν.


Με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου, τέθηκε σε αναγκαστική άδεια επιθεωρητής της συγκεκριμένης πτέρυγας, ενώ σήμερα αναμένεται να υποβληθεί αίτημα για να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογη τύχη θα έχει τις επόμενες ημέρες τουλάχιστον ακόμη ένας συνάδελφός του.


Ανακριτές της Λευκωσίας ερευνούν την υπόθεση και λαμβάνουν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα μέσα στις φυλακές. Να σημειωθεί ότι αργά χτες το απόγευμα σημειώθηκε εξέγερση κρατουμένων, η οποία ήταν σε εξέλιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...