Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ο Σηκουάνας «φλέγεται» με το ροζ σκάνδαλο του Ολάντ!

Σάλος με τις φήμες για εγκυμοσύνη της Γκαγέ, τη δουλειά που έχασε και την γκάφα του υπουργού.

Το ονόμασαν «Gaye-gate» και κάθε λεπτομέρειά του, που έρχεται στο φως, επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό. Η φήμη περί εγκυμοσύνης της Ζιλί Γκαγέ κάνει τον γύρο του κόσμου, φυσικά δεν επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται, και δύο γκάφες έρχονται να εντείνουν το κλίμα. Οσο για την πέτρα του σκανδάλου, η σέξι ηθοποιός χάνει μια «δουλειά», αλλά στρέφεται κατά του περιοδικού «Closer». Απ’ όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών.


Μπορεί ο Φρανσουά Ολάντ να αρνήθηκε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, τουλάχιστον μέχρι το ταξίδι του στην Ουάσινγκτον στις 11 Φεβρουαρίου, ωστόσο ο υπουργός του των Οικονομικών, Μπερνάρ Καζνέβ, αποκάλεσε «σύντροφο του προέδρου» τη Ζιλί Γκαγέ, για να σπεύσει να το «μαζέψει». Ο χαρακτηρισμός ωστόσο ελάχιστη σημασία έχει μετά το νέο επεισόδιο στο σίριαλ που θέλει τη 41χρονη ηθοποιό να έχει διοριστεί σε επιτροπή επιλογής υπότροφων της Γαλλικής Ακαδημίας.


Το σατιρικό, εβδομαδιαίο περιοδικό «Λε Κανάρ Ανσενέ» αποκάλυψε ότι την παραμονή των Χριστουγέννων η Γκαγέ διορίστηκε στην επιτροπή της Βίλας των Μεδίκων, που φιλοξενεί τη Γαλλική Ακαδημία, στη Ρώμη. Στον ιστότοπο του πολιτιστικού θεσμού αναφερόταν νωρίς χθες το πρωί πως η ηθοποιός είναι μέλος της επιτροπής μαζί με την καλλιτέχνιδα των πλαστικών τεχνών Αν-Μαρί Κλερέ, τη χορογράφο και πρώτη χορεύτρια Μαρί-Αγκνές Γκιγιό και τη συνθέτρια Λουτσία Ρονκέτι. Η επιτροπή αυτή είναι αρμόδια για την επιλογή των δεκαπέντε οικότροφων, ερευνητών ή καλλιτεχνών, που θα μεταβούν στη Βίλα των Μεδίκων στη Ρώμη τον Σεπτέμβριο για να παραμείνουν εκεί 12 έως 18 μήνες. Ωστόσο το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε πως η ηθοποιός τελικά δεν διορίστηκε. «Το όνομά της προτάθηκε από τον Ερίκ ντε Σασέ, διευθυντή της Γαλλικής Ακαδημίας στη Βίλα των Μεδίκων, αλλά η υπουργός αποφάσισε να μην τη διορίσει. Το διάταγμα δεν είχε υπογραφεί» ανέφερε η ανακοίνωση από το γραφείο της υπουργού Ορελί Φιλιπετί.


Ο «γκαφατζής» υπουργός Οικονομικών Μπερνάρ Καζνέβ, ερωτηθείς από το τηλεοπτικό κανάλι i-Tele σχετικά με τις πληροφορίες για τον διορισμό, απάντησε: «(Ο πρόεδρος Ολάντ) δεν έβαλε να διορίσουν τίποτε απολύτως. Η σύντροφός του έχει μια καλλιτεχνική δραστηριότητα» δήλωσε επαναλαμβάνοντας τις λέξεις που είχε χρησιμοποιήσει ο δημοσιογράφος που τον ρώτησε. Στη συνέχεια ωστόσο διόρθωσε: «Καταρχάς, δεν είναι η σύντροφός του. Εγώ δεν έχω τίποτε να επιβεβαιώσω στο θέμα αυτό, δεν έχω τίποτε να πω. Και αυτή την καλλιτεχνική δραστηριότητα την αναπτύσσει εδώ και πολλά χρόνια. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως και οποιοσδήποτε Γάλλος, είτε ασκεί πολιτικό αξίωμα είτε όχι, έχει δικαίωμα στον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής του».


Χωρίζει την Τριερβελέρ


Εν τω μεταξύ, το τηλεοπτικό δίκτυο RTL μετέδωσε ότι δικηγόρος της Ζιλί Γκαγέ πήρε εντολή από την πελάτισσά του να στραφεί εναντίον του περιοδικού «Closer» -ιδιοκτησίας του ομίλου Mediaset του Σίλβιο Μπερλουσκόνι- για την αποκάλυψη της υπόθεσης. Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα «Λε Παριζιέν» ανέφερε ότι ο Ολάντ είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον χωρισμό του από τη Βαλερί Τριερβελέρ, ωστόσο το ανέβαλε, επειδή εκείνη παραμένει στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό.


Εγιναν και βιντεοπαιχνίδι


Εντελώς αντίθετα συναισθήματα νιώθουν οι παίκτες βιντεοπαιχνιδιού, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αφορά την ερωτική ζωή του Ολάντ. Σε αυτό οι παίκτες πρέπει να ξεφύγουν από εμπόδια, όπως η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η Βαλερί Τριερβελέρ, οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι, ώστε να φτάσουν με ένα σκούτερ, ως άλλοι… Ολάντ, στην ερωτική φωλιά της Γκαγέ!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...