Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Μονομαχία για οκτώ φωνές

Η χθεσινή αναμέτρηση έφερε στο φως του «The Voice» νέα ταλέντα που συμπλήρωσαν τις ομάδες των κριτών.


Ενα πρώην μέλος των One, μια συνεργάτιδα του Νότη Σφακιανάκη, ένας φυσικοθεραπευτής, μια 16χρονη μαθήτρια και ένας καθηγητής κιθάρας με ρίζες στην Αγγλία ήταν -μεταξύ άλλων- εκείνοι που ξεχώρισαν στο χθεσινό, δεύτερο επεισόδιο του «The Voice». Συνεχίζοντας την αναζήτηση της καλύτερης φωνής στην Ελλάδα, ο τέσσερις coaches του νέου talent show του ΑΝΤ1 τέντωσαν τ’ αυτιά τους και διασταύρωσαν τα… buzzers τους διεκδικώντας ο καθένας για τη δική του ομάδα τους υποψήφιους συμμετέχοντες.


Από τα έντεκα άτομα που πήραν μέρος στη χθεσινή blind audition τα οκτώ πέρασαν στην επόμενη φάση. Από αυτά τρία βρέθηκαν στην ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, από δύο στης Δέσποινας Βανδή και στου Μιχάλη Κουινέλη και μόνο ένας εντάχθηκε στο team του Αντώνη Ρέμου.


Ο 23χρονος Αρης Καμπανός, που ερμήνευσε το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» και διεκδικήθηκε μόνο από τον Μιχάλη των Stavento, μοιράζει την καταγωγή του ανάμεσα σε Κεφαλλονιά και Κρήτη. Ο Αρης έχει πτυχίο φυσικοθεραπευτή και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από 18 ετών.


Η 24 Μαΐων Ελενα Στρατηγοπούλου, η οποία έκανε και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν και επέλεξε τελικά τη Δέσποινα Βανδή, κατάγεται από την Καλαμάτα και σπουδάζει κλασικό τραγούδι. Η Ελενα έχει κάνει διαφημιστικά σποτ, σπικάζ και μεταγλωττίσεις παιδικών προγραμμάτων, ενώ μετράει ήδη κάποιες συμμετοχές σε CD και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Θάνος Καλλίρης, ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο Γιάννης Σαββιδάκης.


Σε ηλικία 40 ετών ο Δήμος Μπέκε, πρώην μέλος της συγκροτήματος των One, δοκίμασε την τύχη του στο «The Voice» και κατάφερε να κάνει την coach τετράδα να γυρίσει. Γεννημένος στην Κύπρο, όπου ζει μόνιμα και τώρα, ο Δήμος τραγουδάει επαγγελματικά 20 χρόνια και έχει συνεργαστεί με πασίγνωστους καλλιτέχνες, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Αντώνης Βαρδής αλλά και οι Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή. Στους One είχε πάρει τη θέση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, όταν ο τελευταίος αποχώρησε για να κάνει σόλο καριέρα.


Τραγουδώντας το «Ολα σ’ αγαπάνε», ο 21 ετών φοιτητής ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ Πειραιά Δημήτρης Φουρναράκης έκανε μόνο τη Βανδή να πατήσει το buzzer της. Ο νεαρός έχει τραγουδήσει στο παρελθόν σε εκδήλωση προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη.


Ο 29χρονος Irwan Easty, αγγλικής καταγωγής από την πλευρά του πατέρα του, σπουδάζει Βιολογία και παράλληλα εργάζεται ως καθηγητής κιθάρας. O Irwan κατάφερε να τραβήξει την προσοχή της Δέσποινας και της Μελίνας, για να καταλήξει τελικά στην ομάδα της δεύτερης.


Και οι τέσσερις coaches πάτησαν το buzzer τους και γύρισαν για ν’ αντικρίσουν τον Παναγιώτη Βιντζηλαίο από τη Νάξο. Ο 26χρονος, που διάλεξε τον Μιχάλη Κουινέλη, ασχολείται με τη μουσική τέσσερα χρόνια τραγουδώντας σε δύο μπάντες. Ο ίδιος δήλωσε μεγάλος fan του αγγλικού, αμερικανικού και αυστραλέζικου «The Voice».
Την 31 ετών Νίκη Παππά, που την επέλεξε τελευταία στιγμή η Μελίνα Ασλανίδου, μπορεί να την έχετε πετύχει σε κάποια μεγάλη πίστα της Αθήνας. Φέτος βρίσκεται στο σχήμα του Νότη Σφακιανάκη, από το οποίο -όπως θα θυμάστε- είχε αποχωρήσει θορυβωδώς η Δέσποινα Βανδή.


Τέλος, η 16χρονη Κύπρια Εμιλυ Χαραλάμπους, η οποία  ζει στο Παραλίμνι και είναι μαθήτρια μουσικού σχολείου, διεκδικήθηκε θερμά από τους τέσσερις coaches του «The Voice». Η Εμιλυ επέλεξε τελικά την ομάδα της Ασλανίδου.


ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...