Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Τα… έκανε λίμπα η Βαλερί!

Η Τριερβελέρ φέρεται ότι προκάλεσε ζημιές 3.000.000 ευρώ στα Ηλύσια Πεδία μόλις έμαθε την παράνομη σχέση του προέδρου Ολάντ με τη Ζιλί Γκαγέ.

Γυναίκα-ζημιά φαίνεται ότι είναι η Βαλερί Τριερβελέρ, μόνο που ο Φρανσουά Ολάντ το είδε στην κυριολεξία, όταν της μίλησε για τη Ζιλί Γκαγέ. Επισήμως διαψεύστηκε, ωστόσο οι πληροφορίες επιμένουν κι ίσως αποδειχτεί πως έχουν νόημα. Σύμφωνα μ’ αυτές, η -προς το παρόν- πρώτη κυρία προκάλεσε ζημιές στα Ηλύσια Πεδία, οι οποίες ανέρχονται στα 3.000.000 ευρώ. Ο,τι και να έκανε πάντως, έχει πλέον τη στήριξη της πρώην πρώτης κυρίας Μπερναντέτ Σιράκ, που δήλωσε πως περίμενε «σκληρή τύχη» την Τριερβελέρ. Και πέρα απ’ όλα αυτά, ο Τύπος συνεχίζει να προσεγγίζει σατιρικά την υπόθεση.

Μαινάδα έγινε η Βαλερί Τριερβελέρ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Repubblica», που επικαλείται γαλλικά μέσα ενημέρωσης, μόλις πληροφορήθηκε από τον Φρανσουά Ολάντ τη σχέση του με την Γκαγέ. Υπέστη νευρικό κλονισμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού όμως προηγουμένως κατέστρεψε το προεδρικό γραφείο. Το μένος της ήταν τόσο, ώστε θα έσπαγε τα πάντα και σε διπλανό χώρο, αν δεν τη σταματούσαν οι άντρες της ασφάλειας του Ολάντ. Εκανε κομμάτια πανάκριβα βάζα Σεβρών, ρολόγια τοίχου αντίκες, κι άλλα αντικείμενα, ένα εκ των οποίων εκσφενδόνισε κατά του Ολάντ, ευτυχώς χωρίς επιτυχία.

«Ψευδείς συκοφαντίες»

Φυσικά, συνεργάτης της έσπευσε μέσω twitter να διαψεύσει τις πληροφορίες: «Πρόκειται για ψευδείς συκοφαντίες από αντιπάλους που θέλουν να τη βλάψουν» έγραψε λακωνικά. Πάντως ένα τέτοιο σκηνικό έχει νόημα, αν θυμηθούμε ότι ανακοινώθηκε πως η Τριερβελέρ κατέληξε στο νοσοκομείο επειδή πήρε «ένα χάπι παραπάνω». Ανακύπτει βέβαια το ερώτημα αν το πήρε μόνη της ή τη «βοήθησαν» για να ηρεμήσει. Ισως δεν το μάθουμε ποτέ.

Στήριξη στην Τριερβελέρ προσέφερε η πρώην πρώτη κυρία Μπερναντέτ Σιράκ, που μιλώντας στον ραδιοσταθμό Europe 1 είπε ότι θεωρεί σκληρή την τύχη της Βαλερί. Κάτι θα ξέρει, αφού όσο ήταν ένοικος στο Μέγαρο των Ηλυσίων αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τη διαδεδομένη φήμη στον τομέα των ερωτικών σχέσεων του συζύγου της Ζακ Σιράκ.

Χθες, τέλος, το σατιρικό περιοδικό «Charlie Hebdo» κυκλοφόρησε με σκίτσο της Τριεβελέρ, όπου γυμνόστηθη, όπως οι Ουκρανές ακτιβίστριες Femen, κρατάει πινακίδα που γράφει «Φαλλοκρατία» και στο στήθος της γραμμένη τη φράση: «Fuck macho». 

Ξεπούλησε το κράνος

Ξεπούλησε το κράνος που φορούσε ο Φρανσουά Ολάντ όταν πήγαινε στην Γκαγέ, γι’ αυτό και η εταιρία που το παράγει έβαλε καταχώριση στην εφημερίδα «Liberation» ευχαριστώντας τον για την επιλογή του. Προτείνει μάλιστα άλλα προϊόντα της, για γυναίκες, συστήνοντάς τα ως ιδανικό δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...