Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Παρασκευή 24/1/2014

ΚΡΙΟΣ
Οταν ακούτε πικρόχολα σχόλια, δεν χρειάζεται και να τα μεταφέρετε. Η ανταλλαγή συναισθημάτων και σκέψεων είναι ο πιο βατός δρόμος για να επανέλθει η ζεστασιά στη σχέση σας. Μη ριψοκινδυνεύσετε τη σταθερότητά της μπαίνοντας στο παιχνίδι της πρόκλησης από ερωτικούς πειρασμούς.


ΤΑΥΡΟΣ
Ολοκληρώστε τις σκέψεις σας προτού κάνετε προτάσεις. Οι οριακές αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στις προσδοκίες σας. Προστατέψτε τον σύντροφό σας από τις περίεργες αντιδράσεις σας που λαμβάνει ως απόρριψη. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας, γιατί μόνο έτσι θα μάθετε τι έχετε και τι δεν έχετε μεταξύ σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσαρμοστείτε όσο μπορείτε στο περιβάλλον, ακόμη και αν είναι λιγότερο πρακτικό από το δικό σας. Η δυναμική παρουσία σας είναι αφοπλιστική μπροστά στη μετριοπαθή στάση των γύρω σας. Προς το παρόν αφήστε στην άκρη επιπολαιότητες συναισθηματικού περιεχομένου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πειθαρχήστε σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό χώρο και τις επιθυμίες των συνεργατών σας. Μην αναθέσετε δουλειές που θεωρείτε σοβαρές και δύσκολες σε αμελείς ανθρώπους. Εάν θέλετε να ανανεωθείτε ψυχικά, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να αυτοσυγκεντρωθείτε.


ΛΕΩΝ
Δώστε έμφαση σε ερωτικά ζητήματα και δείτε τα προβλήματα από άλλη οπτική γωνία. Προτού κινηθείτε μελετήστε προσεκτικά τις εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Τολμήστε την αλλαγή που σκέφτεστε αν αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείτε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην αφήσετε τη σύγχυση που θα επικρατεί να σας κάνει να πάρετε λάθος αποφάσεις. Για να μη γίνετε στόχος σε κακές κριτικές, προβληθείτε διακριτικά και με διπλωματία. Μην κλειστείτε στον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν.


ΖΥΓΟΣ
Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα. Δεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας προσφέρουν καθοριστικές γνωριμίες. Μην αφήσετε στην τύχη τους θέματα υψίστης σημασίας που σας απασχολούν καιρό. Επιτρέψτε στον σύντροφό σας να εκφραστεί και μην τον πιέζετε ψυχολογικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ασχοληθείτε πιο εντατικά με εργασίες που σας είναι ανιαρές, διότι πρέπει να τις τελειώσετε. Οι προσπάθειες που κάνετε σε κάποια θέματα θα εκτιμηθούν από άτομα που δεν περιμένατε. Εάν έχετε να πείτε κάτι σε έναν συνεργάτη σας, πείτε το κατά πρόσωπο και όχι από πίσω του.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα. Ακούστε τις ουσιαστικές ανάγκες σας για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Η ζήλια και η καχυποψία δεν θα σας βοηθήσουν, αλλά θα ωθήσουν τον σύντροφό σας αλλού.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτά που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα σήμερα από το περιβάλλον σας θα είναι το χιούμορ και η εξυπνάδα σας. Μια εποικοδομητική συζήτηση θα σας απαλλάξει από πολλά ερωτήματα. Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά από τα εμπόδια που συναντάτε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τολμηρές και πρωτοποριακές κινήσεις θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Βγάλτε στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας για να ξεπεράσετε μια δύσκολη κατάσταση. Μην προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα των άλλων όταν για τα δικά σας δεν κάνετε τίποτα.


ΙΧΘΥΕΣ
Μην κερδίζετε μάχες μόνο στο παρασκήνιο, αλλά και στο προσκήνιο αν χρειαστεί. Συνειδητοποιήστε και βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας ότι αυτά που θέλετε είναι εύκολο να αποκτηθούν. Φτιάξτε τη διάθεσή σας και μην κουράζετε τους γύρω σας με τις μελαγχολικές τάσεις σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...