Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

«Top models A.E.» με σύμμαχο τον χρόνο!

Τα διάσημα μοντέλα που διανύουν ή έκλεισαν την πέμπτη δεκαετία της ζωής τους διαπρέπουν επιχειρηματικά.


Τις συμβούλευαν να απολαύσουν όσο ήταν καιρός την αίγλη που τις περιέβαλλε όταν κρατούσαν ακόμη τα σκήπτρα του μόντελινγκ. Ομως τα κορίτσια που έκαναν τη λεγόμενη «επανάσταση των σούπερ μόντελ», η Ελ Μακ Φέρσον, η Σίντι Κρόφορντ, η Ελένα Κρίστενσεν, η Ναόμι Κάμπελ και η Κλόντια Σίφερ, που σήμερα διανύουν ή και έκλεισαν την πέμπτη δεκαετία της ζωής τους, όχι μόνο διατήρησαν το status τους, αλλά διέπρεψαν και στα οικονομικά τους, αποδεικνύοντας ότι δεν γεννήθηκαν μόνο όμορφες, αλλά και ευφυείς. Το μυστικό της επιτυχίας και της έλξης που ακόμη προκαλούν, φαίνεται πως πρέπει να είναι η εμπιστοσύνη που έχουν στον εαυτό τους.


Την εποχή που ξεκίνησε το μόντελινγκ, η γοητευτική ξανθιά Ελ Μακ Φέρσον απέκτησε -όχι τυχαία- το προσωνύμιο «Το Σώμα». Οι θανατηφόρες αναλογίες της της άνοιξαν τον δρόμο προς την κορυφή, ενώ κάνοντας τις σωστές επενδύσεις κατόρθωσε να γίνει και επιτυχημένη επιχειρηματίας. Σήμερα η 50χρονη Αυστραλή, μητέρα δύο παιδιών, είναι πλούσια. Οι επιχειρήσεις της στον τομέα εσωρούχων και προϊόντων περιποίησης δέρματος, οι διαφημιστικές καμπάνιες που αναλαμβάνει ακόμη, αλλά και οι εμφανίσεις της σε τηλεοπτικά ριάλιτι μόδας τής φέρνουν πακτωλό χρημάτων.


Κούκλα παραμένει στα 47 της και η Σίντι Κρόφορντ, η οποία συνεχίζει να είναι 59 κιλά, όπως την εποχή που έκανε πασαρέλα. Μητέρα κι εκείνη δύο παιδιών, έχει κάνει επικερδείς επιχειρήσεις που κάθε χρόνο προσθέτουν 100.000.000 δολάρια στον λογαριασμό της. Η αρχή έγινε όταν μετά την εγκατάλειψη του μόντελινγκ πούλησε εκατομμύρια DVD με ασκήσεις γυμναστικής κι αργότερα δημιούργησε σειρά λευκών ειδών και ειδών σπιτιού, αλλά και σειρά επίπλων, ενώ συνεχίζει να είναι περιζήτητη για διαφημίσεις. Παράλληλα ασχολείται με τη φιλανθρωπία για παιδιά με λευχαιμία.


Η Δανή Ελένα Κρίστενσεν, πάλι, στα 45 της επιλέγεται για εξώφυλλα ανδρικών περιοδικών, όπως το «Esquire», ενώ ακόμη και εικοσάρες θα ζήλευαν το σμιλεμένο σώμα της. Για να το διατηρεί, δύο φορές την εβδομάδα μπαίνει στο ρινγκ παίζοντας μποξ, τρώει βιολογικά προϊόντα και κάνει υγιεινή ζωή. Μητέρα ενός αγοριού, η Κρίστενσεν μετά το μόντελινγκ δεν δημιούργησε επιχειρήσεις, έκανε όμως το χόμπι της για τη φωτογραφία επάγγελμα και σήμερα μπορεί να παινευτεί πως έχει μια εξαιρετικά πετυχημένη καριέρα ως φωτογράφος. Επίσης έχει σχεδιάσει δική της σειρά ρούχων και όποτε έχει… κέφι, παρουσιάζει κολεξιόν διάσημων σχεδιαστών.


Ενα ακόμη μοντέλο της χρυσής εποχής της μόδας, η 43χρονη Ναόμι Κάμπελ, η «μαύρη γαζέλα» του μόντελινγκ, όπως την αποκάλεσαν για το υπέροχο σώμα της, έβαλε τις βάσεις για μια λαμπρή καριέρα με τη βοήθεια του Ιταλού σχεδιαστή Τζάνι Βερσάτσε, του οποίου υπήρξε μούσα. Από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα όλων των εποχών, κέρδισε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, ενώ σήμερα κάνει και φιλανθρωπικό έργο. Βεβαίως, όσο τράβηξε το ενδιαφέρον για τη δουλειά της, άλλο τόσο το τράβηξε για τη θυελλώδη ζωή της: ναρκωτικά, έρωτες και εκρηκτική συμπεριφορά την έκαναν πολλές φορές πρωτοσέλιδο.


Στην τοπ πεντάδα του μόντελινγκ βρίσκεται φυσικά και η Κλόντια Σίφερ. Η 43χρονη Γερμανίδα καλλονή, την οποία συνέκριναν με τη Γαλλίδα ηθοποιό Μπριζίτ Μπαρντό για την κουκλίστικη ομορφιά της, χωράει ακόμη στο τζιν της Guess που διαφήμισε το 1989. Μητέρα τριών παιδιών, είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Μάθιου Βον, ενώ μετά την «επίσημη» αποχώρησή της από το μόντελινγκ έχει κάνει πολλές φορές φωτογραφίσεις με ρούχα διάσημων σχεδιαστών. Επίσης, σχεδιάζει και πουλάει σειρές πλεκτών από μαλλί κασμίρ, το οποίο -όπως λέει- το βρίσκει απαλό και πολύ σέξι.


2. «Χρυσό» ζευγάρι


Το διάσημο ζευγάρι της χιπ χοπ μουσικής, Μπιγιονσέ (φωτό) και Τζέι Ζι, αναμένεται να ξεσηκώσει τους θεατές σήμερα το βράδυ στην απονομή των μουσικών βραβείων Γκράμι. Η 32χρονη σταρ και ο 44χρονος σύζυγός της θα ανεβούν στη σκηνή του Staples Center, αλλά κρατούν για έκπληξη αν θα τραγουδήσουν ο καθένας χωριστά ή και μαζί.


3. Ο μικρός μάγος Χάρι Πότερ και ο ήρωας του κόμικ της Μάρβελ, Γούλβεριν θα εμφανιστούν στο σανίδι. Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ και ο Χιου Τζάκμαν πρόκειται να δημιουργήσουν μαγική ατμόσφαιρα, ο ένας στο Λονδίνο και ο άλλος στο Μπρόντγουεϊ. Θα αφήσουν για λίγο τον κινηματογράφο προκειμένου να εστιάσουν την προσοχή τους στο θέατρο, o Ράντκλιφ στη μαύρη κωμωδία «The Cripple of Inishmaan» και ο 45χρονος Αυστραλός σταρ στο έργο «The River», ένα δράμα μυστηρίου. Οπως δηλώνουν, είναι ενθουσιασμένοι που θα βρεθούν πάλι μπροστά στο θεατρικό κοινό.


4. Ασταμάτητος Μπίμπερ


Ο μεγάλος έρωτας μετατράπηκε σε μεγάλο μίσος. Η Σελένα Γκόμεζ και ο Τζάστιν Μπίμπερ (φωτό) αντάλλαξαν σκληρά και χυδαία μηνύματα. Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας Radaronline, η Γκόμεζ τον αποκάλεσε εθισμένο ναρκομανή κι εκείνος της απάντησε στέλνοντάς της γυμνές φωτογραφίες του και αποκαλώντας την «ατάλαντη». Ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας πάντως διέψευσε την ανταλλαγή μηνυμάτων.


5. Η fitness Φόντα


Την αποκαλούν «γκουρού της αεροβικής», επειδή πάνω από τριάντα χρόνια με τα βίντεό της βοήθησε πολύ κόσμο να διατηρήσει τη φόρμα του. Η χολιγουντιανή ηθοποιός Τζέιν Φόντα, στα 76 της, όμορφη και με άψογη σιλουέτα, πήγε στην Αυστραλία προκειμένου να ενισχύσει καμπάνια της εταιρίας Fitness First σε γυμναστήριο στο Σίδνεϊ.



6. Στο σφυρί πρόκειται να βγει τον Φεβρουάριο η Mercedes Benz Golden Angel Wing, η οποία ανήκε στον θρύλο της πυγμαχίας Μοχάμεντ Αλι. Το vintage αυτοκίνητο αναμένεται να πωληθεί πάνω από 1.500.000 δολάρια, όχι μόνο από συναισθηματικής πλευράς ή από θαυμασμό για τον πρώην ιδιοκτήτη του, αλλά επειδή κατόπιν παραγγελίας του -στις αρχές της δεκαετίας του ’80- διακοσμήθηκε με πολύτιμους λίθους. Ο Αλι ζήτησε να αποκτήσει αυτοκίνητο σε στιλ αραβικού παλατιού κι έτσι το επένδυσαν με φύλλο χρυσού, ενώ ενσωμάτωσαν εξωτερικά και εσωτερικά 270 διαμάντια, ρουμπίνια, ζαφείρια και σμαράγδια.


7. Μπελάς για Στινγκ


Μαφιόζους έβαλε εν αγνοία του ο Στινγκ να ανακαινίσουν τη 16ου αιώνα βίλα του στην Τοσκάνη, η οποία περιβάλλεται από αμπελώνες. Ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής προσέλαβε εργάτες από εταιρία, της οποίας τα έσοδα πήγαιναν απευθείας στη ναπολιτάνικη μαφία, την Καμόρα. Η αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα που εργάζονταν στο σπίτι του Στινγκ.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...