Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Ατζέντα φωτιά με τραγουδιστές!

Τι κρύβει η σύλληψη πυγμάχου – πορτιέρη σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Τον ύπνο τους έχουν χάσει τις τελευταίες ώρες επιχειρηματίες, γνωστοί τραγουδιστές, αλλά και δεκάδες «ευυπόληπτοι» πολίτες με γεμάτα πορτοφόλια μετά τη σύλληψη 29χρονου πρώην πυγμάχου και νυν πορτιέρη νυχτερινών κέντρων, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ατζέντα-φωτιά με τα ονόματα των επωνύμων, τους οποίους προμήθευε υδροπονικό χασίς άριστης ποιότητας! Τώρα, όλοι τρέμουν τις απανωτές «εκρήξεις» που αναμένεται να προκαλέσει στον χώρο της showbiz (και όχι μόνο) η αποκωδικοποίηση της «καυτής» ατζέντας.

Εγκέφαλος

Ανδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να εξαρθρώσουν κύκλωμα, το οποίο προωθούσε στο Κολωνάκι αλλά και σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας χασίς τύπου skank, με «εγκέφαλο» τον 29χρονο πρώην πρωταθλητή πυγμαχίας μεγάλου συλλόγου, ο οποίος πλέον εργάζεται ως πορτιέρης σε γνωστό μπουζουξίδικο κεντρικής λεωφόρου της Αθήνας, και φέρεται από τις αστυνομικές έρευνες ως ο άνθρωπος που αναλάμβανε τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Με επιχείρηση που έγινε ταυτόχρονα σε Αλεποχώρι και Ζωγράφου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ταξιτζήδες, ηλικίας 60 και 61 ετών, τον 29χρονο πυγμάχο κι έναν συνεργό του, 40 χρόνων, καθώς είχαν στην κατοχή τους 40 κιλά χασίς, τύπου skank, προερχόμενο από την Αλβανία. Ολες οι συσκευασίες ήταν καλυμμένες με οδοντόκρεμα προκειμένου να μην εντοπίζονται από τους εκπαιδευμένους σκύλους σε αεροδρόμια και τελωνεία. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το χασίς εισήχθη στην Αλβανία ίσως από την Ολλανδία.

Ο 29χρονος πορτιέρης, ο οποίος εργάζεται και σε κάποια από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά του Κολωνακίου, παρέλαβε στην περιοχή του Ζωγράφου το χασίς, προκειμένου να το διακινήσει σε πελάτες των κέντρων και σε «στέκια» στις καλές συνοικίες της πρωτεύουσας. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και ατζέντα με τρανταχτά ονόματα από τις νυχτερινές πίστες και πλέον στη Δίωξη προσπαθούν να διαπιστώσουν ολόκληρο το πελατολόγιο του κυκλώματος. Φαίνεται μάλιστα πως πρόκειται για ιδιαίτερα «βαριά» πορτοφόλια, καθώς το άριστης ποιότητας skunk στοιχίζει στην αγορά 6.000 ευρώ το κιλό!

Εδώ και περίπου έναν μήνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής είχαν πληροφορίες για μεγάλο κύκλωμα, το οποίο εισάγει ποσότητες χασίς υδροπονικής καλλιέργειας στην Ελλάδα και τις διακινεί σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και μπαρ του Κολωνακίου. Επειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν, διαπίστωσαν πως ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος είναι ένας παλιός τους γνώριμος. Πρόκειται για τον 29χρονο πρώην πυγμάχο, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Αμέσως οι αστυνομικοί τον έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση και διαπίστωσαν πως εργάζεται ως πορτιέρης σε πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο σε κεντρική λεωφόρο της Αθήνας, ενώ στα ρεπό του εργαζόταν ως πορτιέρης σε συγκεκριμένα μπαρ στο Κολωνάκι.

Στο μεταξύ, άλλο κλιμάκιο της Δίωξης είχε αρχίσει να συγκεντρώνει πληροφορίες από την «πιάτσα» για επικείμενη εισαγωγή μεγάλης ποσότητας χασίς από την Αλβανία στην Ελλάδα, το οποίο όμως προέρχεται από χώρα της βόρειας Ευρώπης, με πιο πιθανή την Ολλανδία. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να μάθουν ότι η περιοχή όπου θα γινόταν η παράδοση των δεμάτων ήταν μια ερημική τοποθεσία με ελιές στο Αλεποχώρι. Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης διαπίστωσαν πως -κρυμμένα μέσα στις ελιές στο συγκεκριμένο οικόπεδο- υπήρχαν δεκάδες δέματα με ναρκωτικά που περίμεναν υπομονετικά την εμφάνιση του παραλήπτη. Λίγη ώρα αργότερα είδαν δύο ταξί να πλησιάζουν στην περιοχή και οι οδηγοί, 60 και 61 ετών, μπήκαν με τα πόδια μέσα στο οικόπεδο και φόρτωσαν τα δέματα στα πορτμπαγκάζ των οχημάτων τους.

Οι αστυνομικοί τούς ακολούθησαν μέχρι την περιοχή του Ζωγράφου, όπου τους είδαν να παραδίδουν τα δέματα στον 29χρονο πορτιέρη και τον συνεργό του. Αμέσως τους ακινητοποίησαν με τα όπλα στα χέρια και τους συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα κινητά των δραστών και του 29χρονου πρώην πυγμάχου, στο οποίο βρήκαν σχεδόν ολόκληρο το πελατολόγιο του κυκλώματος, το οποίο περιλαμβάνει ονόματα πασίγνωστων καλλιτεχνών – και όχι μόνο…

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...