Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η ΑΕΚ πάει στην… Πλατεία

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ενωσης βρίσκονται πέντε ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου που κλέβουν (φέτος) την παράσταση με τις εμφανίσεις τους.


Πιστή στην παράδοση που τη θέλει να ψωνίζει παίκτες από τη Νέα Σμύρνη θα παραμείνει και αυτή τη μεταγραφική περίοδο η ΑΕΚ. Και με το παραπάνω μάλιστα, καθώς όλα δείχνουν ότι οι «κυανέρυθροι» που θα μαζέψουν τις βαλίτσες τους από την πλατεία με προορισμό τα Σπάτα θα είναι ίσως και περισσότεροι από τρεις!


Στο πρόσφατο παρελθόν οι «κιτρινόμαυροι» είχαν εμπιστευτεί τους Κοντοέ, Ενσαλίβα, Τζιμπούρ, Τζιωρτζιόπουλο, Κόντη, παλιότερα τους Κοπιτσή, Δέδε και ακόμα πιο παλιά τους σπουδαίους Μαύρο, Νεστορίδη. Φέτος, από την ταλαντούχα ομάδα του Πανιωνίου τους έχουν γυαλίσει οι Χρήστος Αραβίδης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Γιάννης Ανέστης, Αλέξανδρος Κούρος και Αμίρι Κούρντι. Οι περιπτώσεις των δύο τελευταίων (20χρονος αριστερός μπακ και 22χρονος δεξιός μπακ) δεν είναι και τόσο απλές, καθώς αμφότερων το συμβόλαιο δεν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, παρ’ όλα αυτά παρακολουθούνται και οι γνωρίζοντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν αποκλείουν να κατατεθεί πρόταση. Ο πρώτος κατάγεται από την Αλβανία και ο δεύτερος από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και οι δυο τους έχουν ελληνική υπηκοότητα, επομένως μπορούν να αποκτηθούν χωρίς να λογίζονται ξένοι.


Οσο για τους άλλους τρεις, το πιθανότερο είναι ότι όλοι τους θα φορούν την φανέλα της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ανέστης ήδη έχει υπογράψει με την Ενωση (φέρεται να το έχει παραδεχτεί και στους συμπαίκτες του στον Πανιώνιο), την ώρα που μονάχα τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθούν τα deals και με τους Αραβίδη, Λαμπρόπουλο.


Αν μάλιστα σε όλους που αναφέρουμε προσθέσουμε και τις περιπτώσεις των Κοντοέ και Μάκου (επίσης πρώην του Πανιωνίου), που με τη σειρά τους δείχνουν να βρίσκονται κι αυτοί προ των πυλών του «Δικεφάλου», τότε απολύτως δικαιολογημένα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τη νέα σεζόν τα αποδυτήρια της ΑΕΚ θα έχουν εντονότατο άρωμα πλατείας.


Φυσικά δεν είναι τυχαίο που οι ιθύνοντες της Ενωσης ασχολήθηκαν διεξοδικά με τις επιλογές από τη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος με τη λογική των ταλαντούχων παιδιών δείχνει τον δρόμο τα τελευταία χρόνια και στην οικογένεια του «Δικεφάλου» δεν κλείνουν τα μάτια σε αυτή την επιτυχημένη συνταγή. Εξάλλου και η επόμενη σεζόν λογίζεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ ως ακόμη μία ευκαιρία για να αναδείξουν παίκτες εν όψει της μεγάλης επιστροφής στη Σούπερ Λιγκ το 2015.


Το ταξίδι στην Κύπρο για τον Γρηγόρη Μάκο


Σε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον πρώην Νεοσμυρνιώτη Γρηγόρη Μάκο (φωτό) για την επιστροφή του το καλοκαίρι στα Σπάτα. Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές της «Espresso», πριν από λίγες ημέρες οι Μπάγεβιτς και Λυμπερόπουλος βρέθηκαν στην Κύπρο, τα είπαν από κοντά με τον πρώην «κιτρινόμαυρο» μέσο και ουσιαστικά έδωσαν τα χέρια μαζί του εν όψει καλοκαιριού. Αρκεί βέβαια να τα βρει ο 27χρονος με τον σύλλογό του και να αφεθεί ελεύθερος (ή έστω να απαιτηθεί ένα πολύ μικρό ποσό για τη μεταγραφή του).


Ο Μάκος έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση έως τον Ιούνιο του 2015, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερε να ανταποκριθεί μέχρι τώρα στις προσδοκίες και έτσι μόνο απίθανο δεν θα πρέπει να θεωρείται να αφεθεί όντως ελεύθερος (προκειμένου να γλιτώσουν οι Κύπριοι τα σχεδόν 500.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν). Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε πει «γυρίζω και το καλοκαίρι, αν με θέλει η ΑΕΚ».


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ



Βαριά καμπάνα


Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ στην ΑΕΚ για τα επεισόδια στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Οι «κιτρινόμαυροι» τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 2.500 ευρώ. Η ποινή ήταν ίδια και για το Αιγάλεω, με μικρή διαφοροποίηση μονάχα στο πρόστιμο (2.200 ευρώ). Στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου» επικρατούσε οργή χθες για την απόφαση αυτή και έλεγαν πως θα διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν μέσω έφεσης. Στην Ενωση περίμεναν ότι θα υπήρχε μεν τιμωρία, αλλά ήλπιζαν ότι θα ήταν μονάχα πρόστιμο και κάποιες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, και όχι αφαίρεση βαθμών.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...