Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Η Μαρίνα Σάττι σε ρόλο vlogger

Μια μέρα μαζί με τους fans της και το...

Δευτέρα 27/1/2014

ΚΡΙΟΣ
Μην αφήσετε τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος. Πιέστε καταστάσεις που έχουν καθυστερήσει σημαντικά και δραστηριοποιηθείτε. Απελευθερωθείτε από φόβους και κακές εξαρτήσεις, θα ανανεωθείτε, θα αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις και θα δείτε τη θετική πλευρά.


ΤΑΥΡΟΣ
Η ακατανίκητη επιθυμία σας να επιβληθείτε στον επαγγελματικό χώρο έχει ανταπόκριση. Ομως μην το παρακάνετε και έχετε απρόβλεπτες αντιδράσεις που ίσως και να σας αιφνιδιάσουν. Η χαρά είναι δική σας υπόθεση και θα έχετε στο χέρι σας νέα δεδομένα για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι παρακινδυνευμένο να ζητάτε κάτι από τη στιγμή που δεν ξέρετε εάν πραγματικά εσείς το ανταποδίδετε ισότιμα. Αυτό αφορά τα συναισθηματικά σας, γι’ αυτό κάντε έναν απολογισμό ζωής. Βρίσκεστε στην αρχή μιας νέας πορείας για να νιώσετε αυτάρκεις και να βγείτε νικητές από οποιαδήποτε αναμέτρηση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εσείς ζητάτε την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον των άλλων, αλλά ο τρόπος που εκδηλώνεστε δείχνει το αντίθετο και δεν θα καταφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα περισσότερα θα εξαρτηθούν από τη σωστή ή λάθος επιλογή σας και από το τι έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας γι’ αυτά που θέλετε από τη ζωή και τους ανθρώπους.


ΛΕΩΝ
Προφανώς έχετε ξεπεράσει τα όρια της υπομονής σας και θέλετε να βάλετε κάποια όρια στη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σας. Οργανώστε τις κινήσεις σας και ετοιμαστείτε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, χωρίς να ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να συζητάτε ή να αποκαλύπτετε τις επιδιώξεις και τα προβλήματά σας σε φίλους που δεν έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής την εχεμύθειά τους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους, γιατί η έκταση που θα δώσετε σε μια προσωπική αντιδικία για κοινά συμφέροντα, μπορεί να έχει συνέχεια. Κατά ένα συμπτωματικό τρόπο η μέρα θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την ψυχολογική σας διάθεση και θα σας προδιαθέσει να προβείτε σε μια θετική ανασύσταση ζωής.


ΖΥΓΟΣ
Αφήστε στην άκρη αυτά που δεν σας πιέζουν και δώστε προτεραιότητα σε εκείνα που επείγουν. Προσπαθήστε να βάλετε κάποια τάξη σε θέματα που θέλετε να εξελιχθούν με γρήγοροο ρυθμό. Ενταχθείτε καλύτερα μέσα στο κοινωνικό σας σύνολο μέσα από τις συναναστροφές σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δώστε τον αγώνα σας για κάτι που αποσκοπεί σε οικονομικά οφέλη και θα έχετε μια ευρύτερη αποδοχή, αφού η προσπάθειά σας θα εκτιμηθεί και θα καρποφορήσει. Μη σας παραξενέψει καθόλου αν θα βρεθείτε σε δίνη προκλήσεων, αφού αρκετοί από τον περίγυρό σας θα βρίσκονται κοντά σας επιζητώντας τη συντροφιά σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Δώστε εξηγήσεις για κάποιες αναβολές σας και ζητήστε από τους άλλους μια μικρή παράταση χρόνου για να ζυγίσετε τα πράγματα. Προσπαθήστε όμως να μη δημιουργήσετε προβλήματα. Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσει απαισιοδοξία ή να σκεφτείτε ότι κάτι κακό μπορεί να σας συμβεί επειδή δεν σας έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετές φορές θα νιώσετε ότι είστε στο κέντρο των εξελίξεων. Οι αντιδράσεις σας πρέπει να είναι αξιοπρεπείς και δυναμικές σε κάθε περίπτωση, εάν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Πρέπει να επιβληθείτε στα ψυχολογικά σας κρατήματα που σας οδηγούν στο να φοβάστε να γευτείτε τη χαρά της διασκέδασης και του έρωτα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επειδή πάντα υπάρχουν παγίδες, φυλάξτε ένα κρυμμένο χαρτί που μόνο εσείς θα ξέρετε. Οταν κάνετε παρασκηνιακές συναντήσεις και συζητήσεις προσπαθήστε να μην αφήνετε τα ίχνη σας. Αποφορτιστείτε από διάφορες σκέψεις και μάθετε τι σημαίνει να είστε πιο αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί με τους γύρω σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Με τις ισχυρές γνωριμίες σας μπορείτε αυτό το διάστημα να εδραιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Από εσάς εξαρτάται πώς θα ελιχθείτε για να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Η διάθεσή σας να περάσετε καλά θα υπερισχύει, γι’ αυτό μη φρενάρετε τον εαυτό σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...