8 υποψήφιοι στον ΔΣΑ για τη θεση προέδρου

Τα περίπου 21.600 μέλη στις κάλπες 23 και 24/2.

Εληξε χθες η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με ευθύνη και επιμέλεια του γενικού διευθυντή του ΔΣΑ Χαράλαμπου Ναούμη. Η ανακήρυξη των υποψήφιων συνδυασμών, προέδρων και συμβούλων έγινε στη συνέχεια από τον πρόεδρο του ΔΣΑ Γιάννη Αδαμόπουλο.


Στις εκλογές του ΔΣΑ το διήμερο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2014 θα συμμετέχουν επτά συνδυασμοί με υποψήφιο πρόεδρο, έξι συνδυασμοί χωρίς υποψήφιο πρόεδρο, ένας μεμονωμένος υποψήφιος πρόεδρος και 280 υποψήφιοι σύμβουλοι.


Τα περίπου 21.600 μέλη του ΔΣΑ καλούνται να αναδείξουν τον νέο πρόεδρό τους και τους 24 νέους συμβούλους τους για την επόμενη τριετία. Οπως και στους άλλους μεγάλους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, αναμένεται να υπάρξει και δεύτερος γύρος εκλογών, στις 2 και 4 Μαρτίου 2014.


Στις επερχόμενες δικηγορικές εκλογές της Αθήνας οι επτά συνδυασμοί που έχουν υποψήφιο πρόεδρο είναι: 1) Κοινωνία των Δικηγόρων με υποψήφιο πρόεδρο τον σημερινό πρόεδρο του ΔΣΑ Γιάννη Αδαμόπουλο, 2) Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων με υποψήφιο πρόεδρο τον Αγγελο Βρεττό, 3) Δημοκρατική Συμπαράταξη Δικηγόρων με υποψήφιο πρόεδρο τον Παναγιώτη Γαλετσέλλη, 4) Αυτόνομοι Μαχόμενοι Δικηγόροι με υποψήφιο πρόεδρο τον Γεώργιο Μαραγκό, 5) Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Δικηγόρων Αθήνας με υποψήφιο πρόεδρο τον Βασίλειο Παπαστεργίου, 6) Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων Αθήνας με υποψήφιο πρόεδρο τον Γεώργιο Παριανό και Ανεξάρτητη Πρόταση με υποψήφιο πρόεδρο τον Παναγιώτη Περάκη. Στις εκλογές του ΔΣΑ κατέρχεται ως υποψήφιος πρόεδρος χωρίς συνδυασμό ο Βασίλης Αλεξανδρής.


Οι έξι συνδυασμοί που κατέρχονται στις εκλογές χωρίς υποψήφιο πρόεδρο είναι: 1) Ενιαίο Ψηφοδέλτιο – Erga Omnes – Ωρα Ευθύνης – Δικηγορική Ανανέωση, 2) Ενωμένοι Δικηγόροι, 3) Θέμιδος Μέτωπο, 4) Μέτωπο Δικηγορικής Αντίστασης, 5) Νέα Γενιά Δικηγόρων και 6) Σύγχρονη Δικηγορία στην Πράξη.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ