Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Η Χάινται Κλουμ είναι μια χαρούμενη μαμά

Το 40χρονο μοντέλο (την ώρα που οι φήμες τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Κρίστεν) βγήκε βόλτα με τα παιδιά της.

Τα παιδιά της ήταν και παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά της. Και αυτό η Χάιντι Κλουμ το κατέστησε απολύτως σαφές βγάζοντας τα τέσσερα πιτσιρίκια της για μια πρωινή βόλτα στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνιας. Την ώρα που οργιάζουν οι φήμες ότι έχει χωρίσει από τον σωματοφύλακα σύντροφό της Μάρτιν Κρίστεν, το 40χρονο μοντέλο δείχνει να περνά και μόνη της καλά, αρκεί στο πλευρό της να έχει τα παιδιά της. Ντυμένη casual και φορώντας γυαλιά ηλίου, η Κλουμ περπατούσε χαμογελαστή, χωρίς τίποτε να προδίδει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στην αισθηματική της ζωή. Η Γερμανίδα top model λέγεται ότι έβαλε τέλος στον δεσμό της με τον Κρίστεν, ύστερα από ενάμιση χρόνο, τον περασμένο μήνα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.


Η Κλουμ και ο σωματοφύλακάς της είχαν έρθει πιο κοντά μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή σύζυγό της Σιλ, το 2012. «Ο Μάρτιν τής στάθηκε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της και θα του είναι πάντοτε ευγνώμων γι’ αυτό. Στη ζωή όλα είναι θέμα timing. Τη στήριξε πάρα πολύ και ήταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον, όμως τώρα έχει έρθει η ώρα να πάνε παρακάτω. Παραμένουν ωστόσο πολύ καλοί φίλοι» αποκάλυψε στο περιοδικό «People» άτομο του περιβάλλοντός της. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν εκείνη ανέβασε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία.


Η Κλουμ και ο Κρίστεν ήταν αχώριστοι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με εκείνον να έχει άριστες σχέσεις και με τα τέσσερα παιδιά της, Λένι, Γιόχαν, Χένρι και Λου. Για πολλούς, ο χωρισμός τους ήταν «ξαφνικός» και «απρόσμενος», ωστόσο η Κλουμ δεν είναι η πρώτη φορά που ξαφνιάζει τα μίντια σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή. Σαν βόμβα είχε πέσει άλλωστε και η ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Σιλ τον Ιανουάριο του 2012, λίγους μήνες αφότου το ζευγάρι ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους του και ενώ όλα έδειχναν πως έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο.


Εξίσου απρόσμενος ήταν όμως και ο χωρισμός της από τον προηγούμενο σύντροφό της, Φλάβιο Μπριατόρε. Το ζευγάρι ήταν έναν χρόνο μαζί, όταν η Κλουμ έμεινε έγκυος στην κόρη τους Λένι. Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι σύντομα θα οδηγούνταν στα σκαλιά της εκκλησίας, εκείνοι ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν προτού καν έρθει στη ζωή το μωρό.


Εκείνη τότε πέρασε αμέσως στον επόμενο, δηλαδή στον Seal, ο οποίος ήταν παρών στη γέννηση της Λένι και λίγα χρόνια αργότερα την υιοθέτησε κι επίσημα. Δεδομένης της απίστευτης ταχύτητας με την οποία η Κλουμ περνάει από τη μία σχέση στην άλλη και αλλάζει συντρόφους και μπαμπάδες για τα παιδιά της πάντως, δεν αποκλείεται να τη δούμε πολύ σύντομα με νέο άνδρα στο πλευρό της.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...