Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Σκόρερ, ρεπόρτερ αλλά και διαιτητής

Η σέξι 25χρονη Χρύσα Ζερβού είναι «κολλημένη» με την μπάλα.

Είναι όμορφη, σέξι και έχει… αρρώστια με το ποδόσφαιρο! Η Χρύσα Ζερβού, με καταγωγή από τα Ζωνιανά, αν και μόλις 25 ετών έχει πλούσιο… βιογραφικό, αφού έχει παίξει στη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Εργοτέλη, είναι πτυχιούχος διαιτητής και πλέον ασχολείται με την άλλη μεγάλη της αγάπη, την αθλητική δημοσιογραφία.


«Είμαι κολλημένη με την μπάλα» τόνισε στην «Espresso» η εντυπωσιακή Κρητικιά και πρόσθεσε: «Το γήπεδο είναι η ζωή μου. Ολα κινούνται γύρω από αυτό. Δεν μπορώ να μη βρεθώ μία μέρα εκεί, να παρακολουθήσω αγώνα, να μιλήσω με τους παίκτες. Εξάλλου δημοσιογραφώ εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια σε μεγάλο αθλητικό σάιτ της Κρήτης, ενώ εργάζομαι στο γραφείο Τύπου της ομάδας του Ερμή Ζωνιανών».


Το πάθος της για το ποδόσφαιρο γεννήθηκε από πολύ μικρή ηλικία και σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο ο πατέρας της: «Μεγάλωσα στο Ηράκλειο, αλλά ο μπαμπάς μου είναι Ζωνιανός. Ο τρόπος σκέψης του με επηρέασε αρκετά, ενώ εκείνος με μύησε κατά κάποιον τρόπο στο ποδόσφαιρο. Από πολύ μικρή πήγαινα στα γήπεδα, ενώ σε ηλικία 12 ετών ασχολήθηκα ενεργά με το ποδόσφαιρο, όταν εντάχθηκα στην ομάδα του Εργοτέλη, της οποίας φυσικά είμαι φίλαθλος. Μέχρι και στα 24 μου έπαιζα επίθεση.


»Τρέφω όμως μεγάλη αγάπη και για τη δημοσιογραφία, με την οποία ασχολούμαι εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια. Γράφω αθλητικά, για την Εθνική, τις κρητικές ομάδες και γενικά λίγο απ’ όλα. Τελευταία πήρα και πτυχίο διαιτησίας, διότι θέλω να ασχοληθώ και με αυτό».


Η 25χρονη έχει κάνει πολλά και θέλει να κάνει ακόμα περισσότερα, όπως για παράδειγμα να γίνει προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του Ερμή που «στήνεται» τώρα. Αν και είναι φανατική με την ομάδα του Εργοτέλη και τρέφει συμπάθεια για τον Ερμή Ζωνιανών, λόγω καταγωγής, η Χρύσα θαυμάζει πολύ έναν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα τον στόπερ της ομάδας του Πειραιά Δημήτρη Σιόβα.


Λατρεία και με τα τατουάζ


Η 25χρονη αγαπάει πολύ την οικογένειά της και θέλει να την έχει κοντά της σε κάθε της βήμα. Εχει μία αδερφή, 26 ετών, η οποία όμως απέχει από τα αθλητικά, και έναν 20χρονο αδερφό, φανατικό της ομάδας του ΟΦΗ. Προφανώς του έχει αδυναμία, αν κρίνουμε από το τατουάζ που έχει στην πλάτη της με την ημερομηνία γέννησής του:


Εχω λατρεία στα τατουάζ. Εχω χτυπήσει ήδη εννέα, έξι από τα οποία είναι σχέδια που συμβολίζουν διάφορες φάσεις της ζωής μου. Αυτό που έχω στον ώμο γράφει “Ο Θεός να ευλογεί την οικογένειά μου” στην ισπανική γλώσσα, ένα που έχω στο πέλμα λέει “Θα ‘σαι μαζί μου” στα ιταλικά και ένα που έχω στην ωμοπλάτη απεικονίζει μια κορόνα και από κάτω την ημερομηνία γέννησης του αδερφού μου».


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...