Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Αλλα… γούστα με την ίδια φούστα!

Κλέλια Πανταζή και Κατερίνα Στικούδη (δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά) εμφανίστηκαν με την ίδια στιλιστική έμπνευση στο πάρτι για το «Dancing».

Από μπουζούκια σε μπουζούκια έχουν αρχίσει και περιφέρουν το ταλέντο τους οι χορευτές του «Dancing with the stars 4». Μετά το γλεντοκόπι που ακολούθησε τον τελικό του show, ήρθε και άλλη νυχτερινή έξοδος για τα κορίτσια -κυρίως-, που φαίνεται ότι δεν ξενυχτάνε μόνα ή δυο δυο, αλλά σε παρεάκι.

Ετσι, η Κατερίνα Στικούδη, η Ευαγγελία Αραβανή και η Ελένη Χατζίδου, αφού συνέφαγαν με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής στο εστιατόριο της Χριστίνας Παππά, το έριξαν έξω σε νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού. Εκεί να δείτε κέφι! Στικούδη και Αραβανή ξέχασαν τα τσα τσα και τα κουίκ στεπ και το ‘ριξαν άλλη μία φορά στο τσιφτετέλι, προτού αρχίσουν να δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στη μουσική.

Από τη μία η Κατερίνα επιχείρησε να παίξει νταούλι, υπό τις οδηγίες του μουσικού, αλλά και της Χατζίδου, ενώ η Ευαγγελία πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε! Μήπως ο Ηλίας Βρεττός της κάνει κρυφά μαθήματα και τη δούμε κι εκείνη σε πίστα, άραγε; Βέβαια, το show των κοριτσιών του «Dancing with the stars 4» έλαβε τέλος όταν στην πίστα ανέβηκε η Σάσα Μπάστα, η οποία μετά πήγε κατευθείαν στο καμαρίνι της για… ξεμάτιασμα, αν κρίνουμε από το βλέμμα της Ελένης Χατζίδου!

Νωρίτερα βέβαια τα πράγματα ήταν πιο ήσυχα -θεωρητικά και πρακτικά-, αφού ο ΑΝΤ1 έκανε πάρτι με δείπνο για τους συντελεστές του show. Η ομάδα της εκπομπής μαζεύτηκε στο εστιατόριο με σούσι της Χριστίνας Παππά, απαρτία δεν υπήρξε όμως, αφού κάποιοι προτίμησαν τη θαλπωρή του σπιτιού τους (μεταξύ τους και η Κωνσταντίνα, που ακόμη μία φορά ήταν άφαντη), ενώ τα πηγαδάκια συζητούσαν τα… μούτρα της Στικούδη και της Πανταζή.

Η Κατερίνα λοιπόν κατέφθασε μαζί με την Ελένη Χατζίδου, με την οποία έχουν γίνει αυτοκόλλητες. Αν και βρέθηκε στον ίδιο χώρο με την Κλέλια Πανταζή, οι δυο τους δεν αντάλλαξαν κουβέντα, αφού… εκκρεμεί ανάμεσά τους η υπόθεση «αισθητική». Για εσάς που δεν γνωρίζετε, η ολυμπιονίκης της ρυθμικής είπε ότι δεν θα χόρευε αισθησιακά, όπως η Κατερίνα με την Ευαγγελία Αραβανή, γιατί δεν είναι της αισθητικής της, για να απαντήσει η τραγουδίστρια πετώντας «καρφιά» σχετικά με το ροζ βίντεο που υποτίθεται ότι έχει κάνει η Κλέλια.

Επειδή όμως το σύμπαν σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις «συνωμοτεί», τα δύο κορίτσια πήγαν στο πάρτι που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1 φορώντας ακριβώς την ίδια φούστα! Η μεν Κατερίνα τής έδωσε σέξι διάσταση με το μικροσκοπικό μπούστο που επέλεξε, ενώ η Κλέλια προτίμησε αμάνικο λευκό τοπ, το οποίο στόλισε με μπουτουνιέρα. Και μια και πιάσαμε τα… στιλιστικά, να πούμε ότι η Ευαγγελία Αραβανή τον τελευταίο καιρό έχει ερωτευτεί το κόκκινο καρό παλτό της, αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι εμφανίστηκε στο πάρτι με αυτό, ενώ το είχε φορέσει πριν από λίγες ημέρες στα γενέθλια γνωστής εταιρίας γυναικείων ρούχων. Οσο για τους υπολοίπους, κάθισαν και απόλαυσαν με την ησυχία τους το φαγητό, με τη Δούκισσα να συνοδεύει τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...