Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Βουτιά στα… βαθιά!

Η πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης Νιόβη Τσόγια μιλάει για την παρουσία της στο πλατό της εκπομπής «ΦΜ Live» και αποκαλύπτει ποιο είναι το όνειρό της στην τηλεόραση.


Η Νιόβη Τσόγια ανήκει στην παρέα του «ΦΜ Live» και καθημερινά καταφέρνει να ξεχωρίσει από την τηλεοπτική ομάδα των συνεργατών της εκπομπής, δίνοντας εύστοχα πάσα στη στήλη «Κόψε-ράψε». Η Νιόβη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, στα νότια προάστια.


Μικρή περνούσε τις περισσότερες ώρες της στην πισίνα, μια και έκανε πρωταθλητισμό στη συγχρονισμένη κολύμβηση.


«Οταν πέρασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ανακάλυψα ότι θέλω να κάνω κάτι πιο δημιουργικό στη ζωή μου και έδωσα μία περίοδο χάριτος στον εαυτό μου να δω αν θα τα καταφέρω στη δημοσιογραφία. Ξεκίνησα την προσπάθειά μου στον χώρο κάνοντας πρακτική στην ΕΡΤ,  στη συνέχεια ήμουνα συντάκτρια σε site, και μετά ήρθε το “ΦΜ Live” και πριν από λίγο καιρό και ένα ακόμη site στη ζωή μου» λέει.


– Πώς επέλεξες να κάνεις τηλεόραση;


Την τηλεόραση δεν την επέλεξα ακριβώς εγώ, μου άρεσε η δημοσιογραφία και εργαζόμουν σε τελείως διαφορετικό κομμάτι. Η Εβελιν Καζαντζόγλου, που ήταν η προκάτοχός μου στο «ΦΜ», με πήρε τηλέφωνο και μου είπε απλά και ξεκάθαρα: «Πώς θα σου φαινόταν να πάρεις τη θέση μου;»


– Τι είναι αυτό που δεν θα έκανες στην τηλεόραση;


Δεν θα ήθελα να διαβάλλω ποτέ κανέναν και δεν θα ήθελα να πω ή να προωθήσω κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει.


– Πώς είναι η σχέση σου με τους υπόλοιπους συντελεστές;


Η σχέση μου με τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής είναι πολύ καλή, έχω παλέψει αρκετά και πλέον το έχω καταφέρει να αφήνω τα προβλήματα της δουλειάς πίσω μου, όταν κλείνει η πόρτα του γραφείου.


Τι σου έχει μείνει από τη συνεργασία σου με τον Φώτη και τη Μαρία; Τι έχεις πάρει από αυτούς και ποια θεωρείς την καλύτερη συμβουλή τους;
Μου έχει μείνει άφθονο γέλιο και φυσικά άφθονο φαγητό, υπάρχουν μέρες που έχω πει πως δεν αντέχω άλλο. Αυτό που έχω μάθει από τον Φώτη και τη Μαρία είναι ότι πρέπει να κάνεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει, και τότε θα καταφέρεις να το περάσεις και στον κόσμο.


– Εχεις δυσκολευτεί, λόγω των σπουδών σου, συνδυάζοντας δύο τελείως διαφορετικά πράγματα;


Ναι, έχω δυσκολευτεί αρκετά με την κατανομή του χρόνου  μου. Αυτή τη στιγμή διαβάζω Ναυτιλιακή Λογιστική, είμαι κάθε μέρα στην εκπομπή και γράφω και τα θέματά μου για το «People Greece». Μέσα σε όλα αυτά, έχω βάλει στόχο να πηγαίνω και γυμναστήριο.


– Ποιο είναι το μεγάλο σου όνειρο και ποια συνεργασία αποτελεί για σένα όνειρο;


Το μεγάλο μου όνειρο δεν υπάρχει, όνειρα έχω πολλά. Η συνεργασία που αποτελεί όνειρο για μένα είναι να δουλέψω στην ομάδα του Conan O’ Brien, που είναι από τους αγαπημένους μου παρουσιαστές. Πριν από μερικά χρόνια, όταν ακόμα υπήρχε η εκπομπή της, έλεγα στη μητέρα μου ότι θέλω να γίνω σαν τη Μάγια Τσόκλη.


– Αν και η τηλεόραση έχει έντονο ανταγωνισμό, έχεις κάνει φιλίες;


Φιλίες έχω ελάχιστες γενικότερα στη ζωή μου, έχω πολλούς ανθρώπους όμως που κάνω παρέα και αρκετοί από αυτούς προέρχονται από τον χώρο της τηλεόρασης και των μίντια γενικότερα.



– Εχεις χαλάσει φιλία εξαιτίας κάποιου σχόλιου που έκανες;


Οχι, ποτέ και η αλήθεια είναι πως και στην εκπομπή, ειδικά φέτος με τη στήλη της μόδας, έχω πει αρκετά σχόλια για άτομα που γνωρίζω αλλά δεν μου έχει παραπονεθεί κανένας. Αλλωστε, η εκπομπή μας είναι χιουμοριστική, δεν θεωρώ ότι θα θιγόταν εύκολα κάποιος.


– Ποια είναι τα χόμπι σου;


Τα χόμπι μου είναι τα κλασικά που λένε όλοι: σινεμά, με προτίμηση στις παλιές αίθουσες με βελούδινα κόκκινα καθίσματα, θέατρο (όσο πιο κλασικό τόσο πιο καλό), βιβλία, τώρα τελευταία έχω αδυναμία στον Χαρούκι Μουρακάμι, και αναρρίχηση, που πλέον δεν πάω και τόσο συχνά.


– Τι βλέπεις και τι δεν βλέπεις στην τηλεόραση και γιατί;


Στην τηλεόραση δεν βλέπω σχεδόν τίποτα γιατί δεν προλαβαίνω, ως εκπομπές όμως θεωρώ υπερπαραγωγή το «The Voice», υπερβολικά κατάλληλη γι’ αυτό που κάνει και όμορφη την Πόπη Τσαπανίδου και εξαιρετική τη δουλειά του Γιώργου Αυγερόπουλου.



ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....