Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο άτακτος Ντιέγκο

Ο Μαραντόνα περιμένει το έκτο παιδί του όχι από τη (νυν) Ρόσιο Ολίβα αλλά από την πρώην του.


Πατέρας για έκτη φορά θα γίνει ο Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά όχι από την τωρινή σύντροφό του Ρόσιο Ολίβα! Αυτό υποστηρίζει ο Τύπος της Αργεντινής, που αποκάλυψε ότι η μητέρα του επόμενου παιδιού του πρώην σταρ του ποδοσφαίρου δεν είναι άλλη από την πρώην του!


Η Βερόνιχα Οχέδα είναι δεύτερη φορά έγκυος από τον παίκτη-θρύλο της Αργεντινής, αφού πέρασε μια βραδιά πάθους στις αρχές του 2014 με τον παραλίγο σύζυγό της! Η Οχέδα, μητέρα του Ντιέγκο Φερνάντο, συναντιέται συχνά με τον Μαραντόνα, επειδή ο τελευταίος θέλει να βλέπει τον γιο του, ενώ διατηρούν και φιλία, παρά τον τρόπο με τον οποίο χώρισαν (δεν την ήθελαν οι δύο μεγάλες κόρες του πρώην ποδοσφαιριστή για κληρονομικούς λόγους).


Η πλευρά του Μαραντόνα απέφυγε τα σχόλια, ειδικά από τη στιγμή που αυτές τις μέρες βρίσκεται με τη νυν σύντροφό του Ρόσιο Ολίβα και μερικούς συγγενείς σε κάστρο της Ιταλίας, όπου σκοπεύουν να αρραβωνιαστούν! Στην Αργεντινή πάντως κυκλοφορεί η φήμη ότι σύντομα θα υπάρξει επίσημη αντίδραση από τον Μαραντόνα, όμως πρώτα πρέπει να αποδεχτεί την πατρότητα.


Ο Οχέδα είναι απογοητευμένη και ανησυχεί για το τι της επιφυλάσσει το μέλλον, διότι όταν ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να ενημερώσει αυτοπροσώπως το ζευγάρι, αμφισβητήθηκε έντονα κι από τους δύο. Παρότι δήλωσε διατεθειμένη να γίνει τεστ DNA για να επιβεβαιωθεί ότι ο Μαραντόνα είναι ο πατέρας, επέστρεψε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην πατρίδα της.


Τέσσερις διεθνείς παίκτριες του Ιράν ήταν τελικά άντρες


Από τεστ εξέτασης φύλου θα περνούν οι γυναίκες που παίζουν ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα του Ιράν. Αυτό αποφάσισε η ομοσπονδία της χώρας, αφού αποκαλύφθηκε ότι τουλάχιστον τέσσερις παίκτριες της εθνικής ομάδας ήταν τελικά άντρες (ή τουλάχιστον όχι 100% γυναίκες)!


Παρότι είναι άκρως συντηρητική, η ισλαμική χώρα επιτρέπει τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου, αλλά απαιτούνται περίπου δύο χρόνια για την πλήρη μετατροπή του σώματος από αντρικό σε γυναικείο. Μέχρι τότε οι άντρες που θέλουν να αλλάξουν φύλο δεν θα έχουν δικαίωμα να παίζουν με γυναικείες ομάδες και για τον λόγο αυτό θα γίνονται «έφοδοι» στα προπονητικά κέντρα των ομάδων, ώστε να ελέγχονται οι παίκτριες.


Στο Ιράν οι παίκτριες πρέπει να φορούν στολή που καλύπτει όλο το σώμα και ειδικό σκουφάκι προκειμένου να μη «σκανδαλίζουν» τους θεατές με κάτι άλλο εκτός από τις επιδόσεις τους. Αυτό όμως κάνει δυσκολότερη την αναγνώριση ενός άντρα από μια γυναίκα και πολλές φορές υπήρξαν ενστάσεις για το φύλο μερικών αθλητριών της Εθνικής.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...