Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Αθώος για το «παπί» και τη γουρούνα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δικάστηκε ερήμην για υπεξαίρεση δύο μηχανών που είχε η Ρουμπέση.


Για ένα «παπί» και μία… «γουρούνα» έφτασαν στα δικαστήρια ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η πρώην σύζυγός του Δήμητρα Ρουμπέση, σε ακόμη ένα επεισόδιο -μάλλον το τελευταίο- της δικαστικής κόντρας τους! Μήλον της Εριδος του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού της showbiz δεν ήταν όμως τα… κατοικίδια (!), αλλά δύο μηχανές που είχαν στην κατοχή τους όσο ήταν παντρεμένοι.


Ο δημοφιλής παρουσιαστής βρέθηκε αντιμέτωπος με την κατηγορία της υπεξαίρεσης, καθώς, φεύγοντας από τη συζυγική εστία, φέρεται να πήρε μαζί του ένα μηχανάκι και μία «γουρούνα» που ανήκαν στην πρώην σύζυγό του. Ο κατηγορούμενος παρουσιαστής δεν παρευρέθη στο Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο όπου εκδικάστηκε η υπόθεση, σε αντίθεση με τη Δήμητρα Ρουμπέση που -αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη- έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο συνοδευμένη από φιλικό της πρόσωπο. 


«Ο πρώην σύζυγός μου πήρε φεύγοντας τις δύο μηχανές. Αν και μου είχε πει ότι θα μου τις δώσει, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Επικοινώνησα αρκετές φορές μαζί του, αλλά μάταια. Στη συνέχεια άλλαξε όλα τα κινητά και τα σταθερά του τηλέφωνα και ήταν αδύνατο να τον εντοπίσω…» είπε στην κατάθεση της η κυρία Ρουμπέση και πρόσθεσε: «Πήγα κι έκανα τη σχετική καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, ενώ το δήλωσα και στην Εφορία της Νέας Σμύρνης, γιατί οι δύο μηχανές ήταν στο όνομά μου και φοβήθηκα μήπως συμβεί τίποτα και βρεθώ εγώ μπλεγμένη. Ηθελα απλώς να το γνωστοποιήσω ως γεγονός, ότι έχει πάρει εκείνος τις δύο μηχανές. Δεν επιθυμώ να διωχθεί ποινικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος» είπε στο δικαστήριο η όμορφη πρώην παρουσιάστρια, κάνοντας φανερή την πρόθεσή της να δώσει τέλος στη διαμάχη τους.


Σε ερώτηση της προέδρου του δικαστηρίου για το αν υπήρχε δόλος στις πράξεις του πρώην συζύγου της, η ίδια απάντησε: «Δεν ξέρω αν υπήρχε δόλος, δεν νομίζω ότι το έκανε με κάποιο σκοπό».


Η Δήμητρα Ρουμπέση ρωτήθηκε από την έδρα αν ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τις μηχανές λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και απάντησε πως δεν πιστεύει κάτι τέτοιο. Αναφερομένη δε στην αξία των δύο μηχανών πρόσθεσε: «Δεν είναι μεγάλης αξίας. Δεν είχε λόγο να τις κρατήσει. Δεν νομίζω ότι το έκανε με δόλο». Η πρόεδρος έκανε δεκτή την εισαγγελική πρόταση και έκρινε αθώο τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η κυρία Ρουμπέση, βγαίνοντας από το δικαστήριο, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις επιθυμώντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους.


Η νέα ζωή της παρουσιάστριας


Η Δήμητρα Ρουμπέση έχει πλέον αλλάξει οριστικά σελίδα στη ζωή της, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Μετά το πολύκροτο διαζύγιο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011, η πρώην παρουσιάστρια βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του επιχειρηματία Γιάννη Λιβιέρη. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2012 και έχουν ήδη αποκτήσει έναν γιο. Μάλιστα, από στιγμή σε στιγμή η οικογένειά τους πρόκειται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, αφού η Δήμητρα διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι κατοικεί μόνιμα στην πανέμορφη Ζάκυνθο, όπου ο Γιάννης Λιβιέρης διατηρεί beach bar σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού. Η Δήμητρα, που έχει πλέον αποσυρθεί οριστικά από τον χώρο της τηλεόρασης, απολαμβάνει ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές στο πλευρό του συζύγου της και του γιου τους.


ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...