Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Δευτέρα 17/2/2014

ΚΡΙΟΣ
Οι διάφορες καθυστερήσεις και οι περίεργες προϋποθέσεις που υπήρχαν στην ερωτική ζωή σας σάς κούρασαν αρκετά. Πρέπει να βάλετε ένα τέλος σε όλα αυτά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον. Οποιος θέλει ας σας ακολουθήσει.


ΤΑΥΡΟΣ
Η αποφασιστικότητα και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα κάνουν το θαύμα τους. Επιπλέον θα παρακινήσουν και κάποιους τρίτους από το περιβάλλον σας να πάρουν θέση και να πάψουν να γκρινιάζουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ισως χρειαστεί να εκφράσετε ορισμένα διλήμματα που σας στενοχωρούν, τα οποία πηγάζουν από την ανάγκη σας να μην πληγώσετε κανέναν. Χρησιμοποιήστε με τόλμη κάθε μέσο που θα καλυτερεύσει τη συναισθηματική ζωή σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν γίνεται να καταπιαστείτε με καυτά θέματα εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή πηγάζει από μέσα σας ο φόβος ότι κάποιες συζητήσεις σας θα προκαλέσουν αναστάτωση. Σταματήστε να είστε των άκρων επειδή εκλογικεύετε τα συναισθήματά σας.


ΛΕΩΝ
Αγωνιώντας δεν γίνεται τίποτα και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να μην κολλάτε σε σκέψεις ή να ζητάτε ανταλλάγματα. Είναι σημαντικό να αρχίσετε να δίνετε χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε ανταπόδοση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οσοι είστε δεσμευμένοι απομακρύνετε από τη σχέση σας αιτίες που προκαλούν ανισότητες και οτιδήποτε παρεισφρέει ύπουλα και φέρνει καταστροφικά αποτελέσματα. Μέχρι το τέλος της μέρας θα δημιουργήσετε τους όρους που θα ευνοούν την αμοιβαία ευθύνη ως προς την καθιέρωση όλων αυτών.


ΖΥΓΟΣ
Σίγουρα θα ζήσετε μια περιστασιακή ένταση, είτε από την επαναστατική συμπεριφορά του συντρόφου σας είτε από ένα γεγονός που θα διαταράξει την εύθραυστη ηρεμία της εποχής στα αισθηματικά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επανατοποθετηθείτε σωστά ως προς τα «θέλω» σας, χωρίς ψευδαισθήσεις. Τακτοποιήστε το γρηγορότερο ό,τι σας αγχώνει, ώστε να περιορίσετε τα νεύρα σας. Μην παραμελείτε την καριέρα σας και με διπλωματία θα αποφευχθεί μια ανοιχτή σύγκρουση.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Από το να βάζετε φρένο στις ιδέες των άλλων είναι προτιμότερο να φροντίσετε να τις εκμεταλλευτείτε. Εάν υπάρχουν αλλαγές που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά με την εφαρμογή τους, τολμήστε τες. Μην εμπλέκεστε σε περίεργες καταστάσεις, από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε το ψυχικό κόστος τους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι αντιπαραθέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος δε θα λείπουν, αλλά μην το παίρνετε κατάκαρδα. Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εάν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε ολόκληρη την αλήθεια, μην τη ζητήσετε. Θα πάρετε ικανοποίηση από την ομαλή διευθέτηση των υποθέσεών σας και και την επίλυση των προβλημάτων σας. Το ερωτικό κάλεσμα ενός ατόμου είναι σίγουρο ότι θα σας απογειώσει.


ΙΧΘΥΕΣ
Πάρτε αυτά που σας δίνει ο σύντροφός σας και μην προσπαθείτε να τον απογυμνώσετε συναισθηματικά. Μπορείτε από κοινού να παλέψετε την καθημερινότητα και μαζί να ατενίσετε το μέλλον.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...