Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Ντου» ληστών στη βίλα Βιγκόπουλου

Σκηνές από ταινία τρόμου εκτυλίχτηκαν στο εσωτερικό της βίλας του φαρμακοβιομηχάνου Αχιλλέα Βιγκόπουλου στο Παλαιό Ψυχικό το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν αδίστακτοι ληστές φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στην πολυτελή κατοικία και αφού έδεσαν χειροπόδαρα την οικιακή βοηθό, σήκωσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας και μετρητά προτού γίνουν καπνός!

Επί ένα μισάωρο οι δύο καλά προετοιμασμένοι ληστές, που φαίνεται ότι είχαν μελετήσει τις κινήσεις του επιχειρηματία και παρακολουθούσαν τη μεζονέτα της οδού Καρκαβίτσα, αλώνιζαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό της ψάχνοντας για χρήματα και τιμαλφή.

Και αυτό γιατί το μοναδικό πρόσωπο που βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα δεν ήταν παρά η Ουκρανή οικιακή βοηθός, την οποία κατόρθωσαν με ευκολία να ακινητοποιήσουν, να δέσουν με ταινία και να τη βάλουν σε ένα από μπάνια της κατοικίας, προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους. Η άτυχη γυναίκα, που εργάζεται εδώ και 20 χρόνια για τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο, περιγράφει έντρομη στην κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής όσα έζησε.

«Ηταν γύρω στη 1. Βρισκόμουν στο ισόγειο του σπιτιού, όταν βλέπω ξαφνικά έναν άνδρα να περιφέρεται στους χώρους. Φορούσε κουκούλα. Οταν κατάλαβε ότι τον είδα, αμέσως με σπαστά ελληνικά φωνάζει τον συνεργό του. Μου επιτέθηκαν και αφού με έδεσαν με tie wrap, με κλείδωσαν στο μπάνιο» περιγράφει η άτυχη γυναίκα, προσπαθώντας να ανασύρει από τη μνήμη της κάθε δυνατή λεπτομέρεια που μπορεί να φανεί χρήσιμη στους αστυνομικούς. Η ίδια κλειδωμένη στο μπάνιο μπορούσε να ακούσει τους δύο ληστές να περιφέρονται στους χώρους του σπιτιού για να εντοπίσουν τη λεία τους.

Μάλιστα, κατά την εκτίμησή της, οι δύο άνδρες παρέμειναν στη βίλα για περίπου μισή ώρα με τρία τέταρτα, ενώ η οικιακή βοηθός έμεινε δεμένη έως τις 5 το απόγευμα, όταν ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος επέστρεψε στο σπίτι. Οπως περιγράφει στην κατάθεσή της, ο επιχειρηματίας «μπήκε μέσα, αλλά όταν είδε το σπίτι άνω κάτω βγήκε αμέσως έξω». «Ξανάρθε λίγο αργότερα με τον οδηγό του, έναν φίλο του και με ελευθέρωσαν» κατέθεσε το θύμα.

Πολύ κοντά

Εντύπωση πάντως προκαλεί το θράσος των δύο ληστών, που «χτύπησαν» μέρα μεσημέρι σε μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της Αθήνας, αφού σε απόσταση αναπνοής από τη βίλα που νοικιάζει ο επιχειρηματίας βρίσκεται το κτίριο της ρωσικής πρεσβείας αλλά και η κατοικία του πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας!

Οι αστυνομικοί εξετάζουν προσεκτικά υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, οι οποίοι -σύμφωνα με πληροφορίες- αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας άνω των 100.000 ευρώ καθώς και μετρητά.

Οι μεγάλοι έρωτες που έγιναν πρωτοσέλιδο

NIKOL KOTOVOS AXILEAS VIGOPOYLOS
Ο βιομήχανος με τη Νικόλ Κοτοβός

Αν και ο Βιγκόπουλος είναι κατά γενική ομολογία ένας χαμηλών τόνων επιχειρηματίας που αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας, οι κατά καιρούς επιλογές των ερωτικών συντρόφων του τον έχουν φέρει ουκ ολίγες φορές στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και περιοδικών! Καταλυτική υπήρξε το 2012 η γνωριμία του με την Ελληνοαμερικανίδα «βασίλισσα των cupcakes» Νικόλ Κοτοβός, που κατέληξε στον γάμο τους το 2013 αλλά και σε ένα στενόχωρο διαζύγιο μόλις δύο χρόνια αργότερα. Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, όμως, όπως αποδείχθηκε, η ασυμφωνία χαρακτήρων τούς οδήγησε σε οριστική ρήξη.

VIGOPOYLOS MATSOYKA
Με τη Δήμητρα Ματσούκα

Αυτό όμως δεν ήταν το πρώτο στεφάνι για τον γοητευτικό επιχειρηματία. Ο ίδιος ήταν παντρεμένος επί σειράν ετών με τη Mrs Porsche Νταίζη Μανιατοπούλου, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και έναν γιο. Μετά τον χωρισμό του ακολούθησε ο δεσμός του με τη σαγηνευτική Δήμητρα Ματσούκα, και τα φλας άστραφταν σε κάθε έξοδό τους. Μάλιστα η ηθοποιός παρέμεινε στο πλευρό του επί τρία χρόνια κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι το ζευγάρι θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. Τελικά οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν άλλους δρόμους. Πάντως ο Μr Genepharm μετρά στο «βιογραφικό» του και άλλες επώνυμες παρτενέρ, μεταξύ των οποίων η Μαριάννα Σμπώκου, ενώ φήμες τον ήθελαν να βγαίνει και με την κόρη του Δάκη Ιωάννου.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...