Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Άγριο bullying στη 12χρονη που μίλησε για τον βιασμό της

Είχε δεχθεί απειλές τόσο από τον σάτυρο ρασοφόρο όσο και από τη μητέρα της ώστε να αλλάξει την κατάθεσή της για τις εφιαλτικές ώρες που πέρασε στα χέρια του

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το άγριο… bullying που υπέστη το 12χρονο κοριτσάκι βουλγαρικής καταγωγής από τη στιγμή που βρήκε το θάρρος να μιλήσει για τον εφιάλτη που βίωνε επί χρόνια στα χέρια του 57χρονου ιερέα από τη Μάνη!

Σύμφωνα με την καταγγελία-βόμβα που έκανε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, η άτυχη ανήλικη δέχθηκε απειλές τόσο από τον ήδη προφυλακισμένο ιερέα Νίκο Σταματογιάννη όσο και από την ίδια τη μητέρα της, προκειμένου να αλλάξει την αρχική κατάθεσή της.

Σε αυτήν η 12χρονη υποστήριζε, μεταξύ άλλων, ότι ο σάτυρος παπάς ασέλγησε στο άγουρο κορμάκι της, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και η μητέρα της, που δεν έκανε το παραμικρό για να τον αποτρέψει.

«Η μικρή ήρθε σε εμάς τον Απρίλιο του 2018 κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Όταν πέρασαν δύο μήνες και ηρέμησε το κορίτσι, ανοίχτηκε στην παιδαγωγό. Η μητέρα ήταν υπέρ του ιερέα και μαζί με τον ιερέα και τον τότε δικηγόρο είχαν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο σπίτι (εννοεί το Χαμόγελο του Παιδιού). Είχαν προπηλακίσει το παιδί, το είχαν απειλήσει για να αλλάξει την κατάθεσή του» αποκάλυψε ο κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος σε άλλες δηλώσεις του έκανε λόγο για «προσπάθεια τρομοκράτησης» της 12χρονης.

Άνοιξε την καρδιά της

Παράλληλα, τόνισε ότι ο ιερέας μαζί με τη Βουλγάρα σύντροφό του και τον τότε δικηγόρο του έφτασε στο σημείο να απαιτήσει να συλληφθεί η παιδαγωγός στην οποία η 12χρονη άνοιξε την καρδιά της.

Η μητέρα της μικρής, ενώ στην αρχή δεν την πίστευε και, μάλιστα, φέρεται ότι την πίεζε να ανασκευάσει την κατάθεσή της, πλέον δηλώνει πεπεισμένη ότι ο ιερέας ασέλγησε σε βάρος της κόρης της και ισχυρίζεται ότι προπηλάκισε τους εργαζομένους του Χαμόγελου του Παιδιού επειδή δεν είχε ακούσει από το στόμα της ίδιας της 12χρονης ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον κατηγορούμενο κληρικό.

«Μάλλον τρόμαξε το κορίτσι. Φοβόταν να μου το πει. Αφού το φωνάζει η μικρή και εγώ το πιστεύω. Και θα το πιστεύω μέχρι τελευταία στιγμή, μέχρι να πεθάνω. Πιστεύω ότι την έχει πειράξει την κόρη μου. Να μείνει στη φυλακή. Θέλω να πάρω το παιδί μου στην αγκαλιά μου. Αλήθεια είναι… Στην αρχή προπηλάκισα τους εργαζομένους του Χαμόγελου γιατί δεν είχα ακούσει από το στόμα της κόρης μου ότι την είχε πειράξει ο ιερέας» είπε εν μέσω λυγμών.

f2 mother
Η 12χρονη αγκαλιά με τη μητέρα της

Τα αρνείται όλα

Ο προφυλακισμένος ιερέας, από την πλευρά του, επιμένει να αρνείται ότι ασέλγησε σε βάρος της 12χρονης και μέσα από τις Φυλακές Τριπόλεως, όπου κρατείται, εξαπέλυσε επίθεση στη μητέρα του άτυχου κοριτσιού.

«Το έχουν μπλέξει το παιδί. Κατά 90% είναι η μητέρα, γιατί σε μένα και στην κόρη μου είχε δηλώσει ότι το έχει πειράξει σεξουαλικά ο παππούς (εννοεί της 12χρονης)» τόνισε ο 57χρονος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αναφορικά με όσα υποστήριξε η μητέρα της 12χρονης για εκείνη τη μέρα του καλοκαιριού που, όπως είπε, τον βρήκε ημίγυμνο μαζί με την κόρη της, ο ιερέας ανέφερε ότι η ανήλικη είχε μείνει στο σπίτι του από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο και ότι ουδέποτε της ζήτησε να πάει στο δωμάτιο μαζί του.

«Εγώ το παιδάκι το περιέβαλα με στοργή και αγάπη. Είμαι 33 χρόνια ιερέας, δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, ούτε στην υπηρεσία μου ούτε στο χωριό» δήλωσε, ενώ αρνήθηκε και τις κατηγορίες περί σωματικής βίας. Υπέρ του κατηγορούμενου κληρικού έχει ταχθεί η μία του κόρη, η οποία υποστήριξε ότι ο 57χρονος, μαζί με την αδελφή της, πήγε τη 12χρονη στο Χαμόγελο του Παιδιού. «Πώς είναι δυνατόν ο “βιαστής” να πήγε ο ίδιος το παιδί που υποτίθεται ότι κακοποίησε στο Χαμόγελο του Παιδιού;» αναρωτήθηκε.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...