Απίστευτη καταγγελία! Άστεγοι ερωτοτροπούσαν στην είσοδο του ΑΧΕΠΑ

Δεν έχει προηγούμενο η καταγγελία του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ο οποίος αποκαλύπτει ένα απίστευτο σκηνικό που εκτυλίχθηκε στην είσοδο του νοσοκομείου σε δημόσια θέα, με το ίδρυμα να μετατρέπεται σε… άντρο αχαλίνωτου σεξ!

«Τώρα κάνουν και σεξ οι άστεγοι μπροστά στα μάτια μας, στις εισόδους του νοσοκομείου και ενώ ο κόσμος πάει στη δουλειά του ή επισκέπτεται συγγενείς! Δύο από αυτούς έκαναν σεξ στην είσοδο του ιδρύματος, το είδαμε κι αυτό» καταγγέλλει ο Χαράλαμπος Κοροξενός.

Ο πρόεδρος εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ γνωστοποίησε ότι έγινε ο ίδιος μάρτυρας της σεξουαλικής συνεύρεσης μεταξύ των αστέγων, που έγινε στη μία από τις πέντε εισόδους του ΑΧΕΠΑ, οι οποίες δεν φυλάσσονται όπως θα έπρεπε.

«Τους βλέπαμε, έγινε μπροστά στα μάτια μας, ήμαρτον πια! Ξέφυγε η κατάσταση, κάναμε καταγγελία στον εισαγγελέα» προσθέτει ο κ. Κοροξενός.

Τα φαινόμενα ανομίας στο νοσοκομείο είναι καθημερινά, όπως κατήγγειλε άλλη μία φορά και το Σωματείο Εργαζομένων, επισημαίνοντας ότι στους χώρους του ιδρύματος κυκλοφορούν παραβατικά στοιχεία. Πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο είναι χρόνιο, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα η κατάσταση παρουσιάζει επιδείνωση, με αποτέλεσμα να τρομοκρατούνται εργαζόμενοι και ασθενείς, ιδίως τις νυχτερινές ώρες.

Ο πρόεδρος εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ επισημαίνει ότι στους χώρους του νοσοκομείου γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και κλοπές ή διαρρήξεις αυτοκινήτων.

«Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας, οι συναρμόδιοι φορείς του υπουργείου Υγείας στη Θεσσαλονίκη δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα ώστε να αποκτήσουμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, όχι μόνο για εμάς αλλά και για χιλιάδες συνανθρώπους μας που έρχονται στο νοσοκομείο για καλύτερα, όχι για χειρότερα» τονίζει ο Χαράλαμπος Κοροξενός.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ