Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Τα έκφυλα μηνύματα του γυμνασιάρχη στη Σάμο σε ανήλικους μαθητές του

Απέχθεια και οργή προκαλούν τα αρρωστημένα μηνύματα που έστελνε...

Παιχνιδίσματα στη θάλασσα για Καράβα – Ψαρρού!

Στα Σύβοτα, με τον έρωτά τους να διαχέεται, παραθερίζουν...

Στη Μύκονο η hot εγγονή του «Mister Lamborghini»

Τα γαλανά νερά των νησιών μας επιλέγουν ζευγάρια celebrities...

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Χειροπέδες σε σπείρα που «είχε ρημάξει» την Κρήτη

Τέλος στη δράση της μεγάλης σπείρας που είχε ρημάξει στις διαρρήξεις την περιφέρεια του Ηρακλείου από το μακρινό… 2012 έβαλαν οι αστυνομικοί του τμήματος Πεδιάδος, οι οποίοι συνέλαβαν έξι από τα συνολικά 18 μέλη της που έβαζαν στο στόχαστρό τους σπίτια, αποθήκες, εκκλησίες και φωτοβολταϊκά, με τη λεία τους να υπολογίζεται στα 218.000 ευρώ!

Η εγκληματική ομάδα, στην οποία συμμετείχαν οι 16 Βούλγαροι ηλικίας από 19 ως 48 ετών (ανάμεσά τους και δύο γυναίκες) και δύο Έλληνες 33 και 67 ετών, είχε γίνει ο εφιάλτης των κατοίκων του Δήμου Μινώα Πεδιάδος. Έως τη σύλληψή τους, οι συλληφθέντες φέρεται ότι διέπραξαν 77 κλοπές και αμέτρητες απόπειρες στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

«Μπουκαδόροι»

Η δράση τους ξεκίνησε στις αρχές του 2012 και συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση έως και τον περασμένο Φεβρουάριο. Χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές από σπίτια και εκκλησίες, εργαλεία από αποθήκες και εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών ήταν αυτά που επιζητούσαν οι «μπουκαδόροι» της πολυμελούς εγκληματικής ομάδας. Τα μέλη της έπεσαν στα χέρια των Αρχών έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της Ασφάλειας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Στα σπίτια των κακοποιών οι αστυνομικοί βρήκαν αρκετά από τα κλοπιμαία, μεταξύ των οποίων εκκλησιαστικά είδη, αλλά και μαχαίρια, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και επτά πινακίδες κυκλοφορίας οχήματος που χρησιμοποιούσαν στις διαρρήξεις. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Μάλιστα, σε κάποιους από αυτούς έχει ασκηθεί επιπλέον δίωξη κατά συναυτουργία και κατ’ επάγγελμα για εμπορία ανθρώπων με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευση, απάτη, παράβαση του νόμου περί όπλων και εκβίαση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...