Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Μου πρότεινε 500 ευρώ για να πηγαίνω με φίλους του

Η κατάθεση-σοκ της 15χρονης στη Ρόδο και το απόκρυφο «tattoo» του 52χρονου κατηγορούμενου.

Οσα ανέφεραν στην προανακριτική τους κατάθεση οι δύο μαθήτριες από τη Ρόδο προκαλούν φρίκη για τον 52χρονο «οικογενειακό φίλο» που φέρεται ότι τις βίαζε και ασελγούσε πάνω τους επί πέντε μήνες, μαγνητοσκοπώντας και φωτογραφίζοντάς τις με το κινητό του! Ο εισαγγελέας άσκησε στον φερόμενο ως δράστη, κάτοικο Ιαλυσού, που συνελήφθη μετά την καταγγελία την οποία έκαναν σε βάρος του τα δύο κορίτσια, διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροήν και για παράνομη οπλοφορία.


Οπως κατήγγειλαν οι κοπέλες, ηλικίας 15 και 17 ετών, από τον περασμένο Σεπτέμβριο ώς τα τέλη Ιανουαρίου ο 52χρονος (που μπαινόβγαινε στο σπίτι της 15χρονης καθώς διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς της) την πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητο ή για καφέ, καθώς και για ιππασία με τα δύο άλογά του, ενώ την έμαθε να οδηγεί αυτοκίνητο και μηχανή! Οπως κατέθεσε το κορίτσι, κάθε φορά που της έκανε μάθημα ιππασίας ή οδήγησης της ζητούσε ανταλλάγματα τρομοκρατώντας τη με την καραμπίνα που είχε πάντα μαζί του. Μάλιστα, για να τη φοβίσει ακόμα περισσότερο, της είχε πει ότι είχε σκοτώσει ανθρώπους και είχε ρίξει τα πτώματά τους σε ένα πηγάδι!


Η 15χρονη ανέφερε ότι ο 52χρονος, πέρα από τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της, την είχε βιάσει. Μάλιστα αποκάλυψε ότι στα γεννητικά του όργανα είχε κάνει τατουάζ που απεικόνιζε δύο μάτια και ένα χαμόγελο, κάτι που επιβεβαίωσαν οι αστυνομικοί! Στην προανακριτική της κατάθεση είπε ότι μια μέρα τής πρόσφερε καφέ και όταν ήπιε άρχισε να ζαλίζεται. Εχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε ήταν γυμνή. Είπε, επίσης, ότι της είχε προτείνει να εκδίδεται σε φίλους του έναντι 500 ευρώ!


Στην πορεία ο κατηγορούμενος γνωρίστηκε και με τη 17χρονη φίλη της 15χρονης. Οπως κατήγγειλαν οι μαθήτριες, με απειλές εναντίον τους ή των οικογενειών τους, τις πήγαινε με το αυτοκίνητό του σε ερημικές τοποθεσίες στο λόφο της Φιλερήμου, το άλσος του Αγίου Σουλά και σε παραλίες της Ιαλυσού, όπου τις ανάγκαζε να γδύνονται μέσα στο αυτοκίνητο και να ασελγούν η μια στην άλλη, ενώ εκείνος καθόταν μπροστά μαγνητοσκοπώντας τις ή τραβώντας φωτογραφίες και παράλληλα αυνανιζόταν. Η 17χρονη κατέθεσε ότι τη δελέασε λέγοντάς της πως πρόκειται για παιχνίδι και όταν αντέδρασε, της ζήτησε επιτακτικά να υποκύψει. Προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη της 15χρονης ότι είχε γνωρίσει στον 52χρονο και τέσσερις φίλες της και ότι ο ίδιος της είχε πει ότι είχε ασελγήσει σε μία 13χρονη και σε μία 15χρονη.


Από την πλευρά του, ο φερόμενος ως δράστης κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε κατηγορηματικά τις καταγγελίες, τις οποίες χαρακτήρισε ψέματα και συκοφαντίες και ισχυρίστηκε πως τα κορίτσια έστησαν πλεκτάνη διότι έχει διαφορές με τον πατέρα της 15χρονης. Μιλώντας στην «Espresso» ο συνήγορος υπεράσπισης του 52χρονου, Γιώργος Κυπραίος, τόνισε: «Ο εντολέας μου αρνείται μέχρι στιγμής τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Πρόκειται για σοβαρή υπόθεση με πολλές παραμέτρους».


Τέλος, για το τατουάζ είπε πως ήταν γνωστό στο φιλικό περιβάλλον του και ότι το είχε μάθει η ανήλικη. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι αν και αρνείται τα πάντα, τη Δευτέρα που θα απολογηθεί ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου ενδέχεται να αλλάξει ως ένα βαθμό όσα υποστήριξε προανακριτικά.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...