Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Μια βραδιά στη μνήμη του Μπουλά

Η φιλανθρωπική εκδήλωση σε ένα τσιπουράδικο, που θυμίζει το «50-50».

Μια φιλανθρωπική βραδιά αφιερωμένη στον αξέχαστο Σάκη Μπουλά, τα έσοδα της οποίας παραχωρήθηκαν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία Ροδόπης, διοργάνωσαν θαυμαστές του ηθοποιού στην Κομοτηνή. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Χρήστο Χατζηφωτίου, τον νεαρό ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου «Δίπορτο», που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και το οποίο είναι φτιαγμένο κατά τα πρότυπα του μεζεδοπωλείου του τηλεοπτικού σίριαλ «50-50»!


«Μόλις πληροφορήθηκα τον θάνατο του Σάκη Μπουλά στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που ήθελα να διοργανώσω μια βραδιά στη μνήμη του», αναφέρει στην «Espresso» ο ιδιοκτήτης του τσιπουράδικου. «Ημουν μεγάλος φαν του σίριαλ και του τηλεοπτικού Παυλίτου. Ετσι, θεωρώ πως μια βραδιά για εκείνον ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ο Σάκης Μπουλάς απέδειξε πως εκτός από ένας σπουδαίος μαχητής, υπήρξε και ένας σημαντικός άνθρωπος που βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη.


Εμπνευσμένοι λοιπόν από τη στάση του στη ζωή, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε κι εμείς μια βραδιά για εκείνον, τα έσοδα της οποίας παραχωρήθηκαν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία Ροδόπης και στην πρόεδρο, κυρία Σοφία Παπαναστασίου. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, ενώ η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστώ όλους τους επιχειρηματίες που μας βοήθησαν με τις χορηγίες τους, αλλά και τους θαμώνες που στήριξαν την προσπάθεια».


Εκτός όμως από τη διακόσμηση, ο Χρήστος Χατζηφωτίου υιοθέτησε στο μαγαζί του και την ημέρα της εβδομάδας που ο Παυλίτο, ο Νικηφόρος και ο Μίμης το έριχναν για τα καλά έξω χωρίς τις γυναίκες τους. «Κάθε Πέμπτη όπως εκείνοι, έτσι κι εμείς το ρίχνουμε έξω, με τον κόσμο σε μικρές παρέες να έρχεται εδώ, να μιλά για τα πάντα και να περνά όμορφες στιγμές» καταλήγει ο νεαρός ιδιοκτήτης. 


ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ



Το μήνυμα της Ούστα (του Σάκη) στη γιορτή της γυναίκας


Δάνεισε τη φωνή της στη Μίλντρεν, μια 14χρονη που έπεσε θύμα βιασμού σ’ έναν καταυλισμό στην πληγείσα από τον σεισμό Αϊτή και έγινε μητέρα. Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η Αλεξάνδρα Ούστα, τελευταία σύντροφος του  Σάκη Μπουλά,  με την ερμηνεία της σε ένα βίντεο (όπου συμμετέχει μαζί με 17 άλλες συναδέλφους της από τον πολυχώρο πολιτισμού Vault) στηρίζοντας το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.


To βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube προχθές, Σάββατο 8 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μεταξύ των ηθοποιών που εμφανίζονται σ’ αυτό είναι η Αθηνά Τσιλύρα, πρωταγωνίστρια της «Πνιγμονής», μιας παράστασης που εστιάζει στα εγκλήματα τιμής κατά των γυναικών που γίνονται μέχρι σήμερα στην ανατολική Τουρκία. 


Η Αλεξάνδρα, η Αθηνά και οι συνάδελφοί τους έγιναν οι… φωνές των εκατομμυρίων γυναικών ανά την υφήλιο που αντιμετωπίζουν πολέμους, φτώχεια, καταπίεση και πείνα. Στο βίντεο καθεμία από τις ηθοποιούς περιγράφει σε πρώτο πρόσωπο μια αληθινή ιστορία που έφτασε στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.  «Εκατομμύρια γυναίκες δεν ζητούν τη βοήθειά μας, πεθαίνουν γι’ αυτήν» είναι το σύνθημα της καμπάνιας τους, μέσω της οποίας καλούν τον κόσμο να στηρίξει το έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης.


Η.Μ 

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...