Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κόλαση για ανήλικη που έψαχνε καλύτερη ζωή

Η συγκινητική ιστορία μιας 15χρονης που το έσκασε από το ίδρυμα και κατέληξε στα χέρια τοξικομανούς.

Είναι κάποιες φορές που τα λόγια, οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψει κανείς το μαρτύριο, τον Γολγοθά ενός ανθρώπου. Πόσο μάλλον ενός κοριτσιού ηλικίας μόλις 15 ετών, το οποίο βίωσε στην ψυχή και στο κορμί του την απόλυτη φρίκη.


Την τραγική ιστορία του 15χρονου αγγέλου, που αποκαλύφθηκε τυχαία από αστυνομικούς, αδυνατεί να τη χωρέσει ανθρώπινος νους. Προσπάθησε να ξεφύγει από τη δυστυχία της. Το έσκασε από το ίδρυμα στο οποίο φιλοξενούνταν αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.


Πίστευσε ότι θα είχε καλύτερη τύχη, όμως, δεν τα κατάφερε… Ο έξω κόσμος αποδείχτηκε ακόμη πιο σκληρός από τους τοίχους του ιδρύματος. Κατέληξε στα χέρια ενός 38χρονου τοξικομανούς, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία, όχι μόνο τη μύησε στον σκληρό κόσμο των ναρκωτικών και την υποχρέωνε να μοιράζει ηρωίνη, αλλά και φέρεται να ικανοποιούσε και τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στο άγουρο κορμί της…


Η αρχή του τέλους για την κόλαση που ζούσε η 15χρονη ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είδαν έναν 38χρονο άνδρα να φωνάζει και να φέρεται με βίαιο τρόπο σε ένα ανήλικο κορίτσι στον σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου στον Πειραιά. Οι αστυνομικοί επενέβησαν αμέσως και ρώτησαν τι συμβαίνει… Τότε έκπληκτοι αντίκρισαν το κορίτσι να κλαίει με λυγμούς και να ζητά την προστασία τους. Αμέσως πέρασαν χειροπέδες στον 38χρονο και τον οδήγησαν μαζί με τη 15χρονη στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.


Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε πως από το καλοκαίρι του 2013 το παιδί φιλοξενούνταν στο ίδρυμα παίδων Αγία Βαρβάρα, στην περιοχή της Ν. Σμύρνης, έπειτα από εισαγγελική εντολή.


Ομως, στις αρχές Φεβρουαρίου η ανήλικη κατάφερε να το «σκάσει» και άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους της Ομόνοιας, όπου τη βρήκε ο 38χρονος και της πρόσφερε στέγη.


Το κορίτσι τον ακολούθησε και έκτοτε ζούσε στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του… Τους δύο αδελφούς του, οι οποίοι είναι επίσης τοξικομανείς, και τους ηλικιωμένους γονείς του. Εκεί ο 38χρονος φέρεται πως άρχισε να δίνει στο παιδί ηρωίνη, προκειμένου να το βιάζει, ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, την έβγαζε στις πιάτσες των τοξικομανών ως βαποράκι, για να μη διακινδυνεύει ο ίδιος από τις εφόδους της Αστυνομίας.


Ηδη, το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβε τον 36χρονο αδελφό του φερόμενου ως βιαστή της κοπέλας, ενώ αναζητείται ο μικρός αδελφός της οικογένειας με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι τους βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.


ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...