Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Το γλέντησαν με αρνιά στη σούβλα

Η Πάολα και η παρέα της έριξαν αυλαία στο Teatro και το γιόρτασαν με ένα πάρτι που «τσίκνισε» όλη την παραλιακή ξημερώματα Κυριακής.

Το Πάσχα ήρθε πρόωρα στο Teatro! Ενα τρικούβερτο -και πρωτότυπο- γλέντι με αρνιά στη σούβλα στήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής μετά το τέλος του προγράμματος με την Πάολα, τον Παντελή Παντελίδη, την Τάμτα και τον Σταν στον προαύλιο χώρο του νυχτερινού κέντρου στην Καλλιθέα. Το πάρτι που «τσίκνισε» όλη την παραλιακή ήταν ειδικά φτιαγμένο για τους τραγουδιστές και το προσωπικό προκειμένου να γλεντήσουν το φινάλε τους.


Ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης, όπως το συνηθίζει κάθε φορά που ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις των εκάστοτε συνεργατών του, είχε φροντίσει γι’ αυτό το «after ξεφάντωμα» όλων εκείνων που συνέβαλαν στην επιτυχία της φετινής σεζόν του μαγαζιού του.


Αφού λοιπόν όλοι οι τραγουδιστές ολοκλήρωσαν το τελευταίο πρόγραμμά τους (η αλήθεια είναι πως έγινε χαμός όχι μόνο από λουλούδια, αλλά και από τραπέζια που εκσφενδονίστηκαν στην πίστα) ξεκίνησε γύρω στις 7.00 το πρωί ένα διαφορετικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με τραγούδια από dj αλλά και κοψίδια, που λίγες ώρες πριν ψήνονταν στον εξωτερικό χώρο του κέντρου γι’ αυτόν τον σκοπό. Ολοι οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι -από τους τραγουδιστές μέχρι τους πορτιέρηδες, τα γκαρσόνια και τις λουλουδούδες- έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά και πέρασαν ξένοιαστες στιγμές. Να πούμε ότι παρών σε αυτήν την εκδήλωση ήταν και ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος δεν βρισκόταν καθόλου τυχαία εκεί, καθώς τον Μάιο θα τραγουδήσει με την Πάολα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Οσο για τον Παντελή Παντελίδη;


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το καλοκαίρι θα κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και από τα τέλη Αυγούστου θα εμφανιστεί και πάλι σε αθηναϊκή πίστα. Πάντως το επιτυχημένο σχήμα του Teatro, που το Σάββατο ολοκλήρωσε το αθηναϊκό πρόγραμμά του, από τις 14 Μαρτίου θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο κέντρο Πύλη Αξιού της συμπρωτεύουσας.


Γεύση από μπουζούκια για την Καλομοίρα


Μια βραδιά προτού ρίξει αυλαία το πρόγραμμα του Teatro η Καλομοίρα -συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη- επισκέφθηκε το μαγαζί και πήρε μια γεύση από Greek μπουζούκια, που σίγουρα της είχε λείψει, αφού εδώ και δυόμισι χρόνια απουσιάζει από την Ελλάδα.


Φυσικά η τραγουδίστρια όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συναδέλφους της που συμμετείχαν στο σχήμα, αλλά όλοι τους φρόντισαν να την καλωσορίσουν με τον δικό τους ζεστό τρόπο.


Το αγαπημένο Καλομοιράκι, που ως γνωστόν ήρθε στην Ελλάδα για λίγες ημέρες με σκοπό να παραστεί στη βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο ACRO και θα τραγουδήσει το κομμάτι «Secret Combination», δεν παρέλειψε να επισκεφτεί τα παρασκήνια για να συγχαρεί όλους τους συναδέλφους της.


Ειδικά με τον Stan είχε πολύ θερμή επαφή και έκανε μαζί του πλάκα ποζάροντας μέσα από τον καθρέφτη στο καμαρίνι του, που είναι γεμάτος ευχές φανατικών θαυμαστριών του.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...