Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Το παιχνίδι του Στέφενς

Ο Ολλανδός, που παρουσιάστηκε χθες από τη Στουτγάρδη, είχε επαφές εδώ και έναν μήνα και φαίνεται ότι έψαχνε την έξοδο από τον ΠΑΟΚ.

Τελικά φαίνεται ότι είχε σχέδιο. Ο Χουμπ Στέφενς παρουσιάστηκε επίσημα χθες από τη Στουτγάρδη, ενώ την ίδια ημέρα που έδινε τα χέρια με τον γερμανικό σύλλογο, ο «μεταλλαγμένος» ΠΑΟΚ του Γεωργιάδη με παίκτες-καμικάζι κέρδιζε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.


Πότε πρόλαβε ο Ολλανδός να τα βρει με τη Στουτγάρδη; Η απόλυση του προκατόχου του Τόμας Σνάιντερ ήρθε μετά την ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ, αλλά όλες οι πλευρές παραδέχονται ότι οι συζητήσεις ανάμεσα στον Στέφενς και στη διοίκηση άρχισαν νωρίτερα.


«Το πότε κάναμε την επαφή δεν είναι προς δημοσιότητα» δήλωσε ο άνθρωπος-κλειδί της συμφωνίας, ο τεχνικός διευθυντής της Στουτγάρδης Φρέντι Μπόμπιτς. «Σχεδόν 20 ώρες μετά την απόλυσή μου μού τηλεφώνησε ο Μπόμπιτς» είπε στην παρουσιάσή του ο Ολλανδός τεχνικός: «Ενιωσα ότι κάτι θα έρθει και τη Δευτέρα είχαμε συμφωνήσει».


Τους πιστεύει κανείς; Τα γερμανικά ΜΜΕ όχι! Αναφέρουν αντίθετα ότι ο Στέφενς μιλούσε με τη Στουτγάρδη σχεδόν έναν μήνα, γι’ αυτό ο Μπόμπιτς κάνει ντρίμπλες. Ο λόγος είναι φυσικά απλός και ολοφάνερος: ο Στέφενς είχε δει ότι το κλίμα της Θεσσαλονίκης δεν τον σήκωνε, αλλά η ηρωική έξοδος δεν φαινόταν καλή επιλογή. Αλλωστε το συμβόλαιό του μαζί με τα μπόνους έφτανε μέχρι τα 1.800.000 ευρώ, οπότε δεν υπήρχε λόγος να αφήσει πίσω του «χαμένα λεφτά». Ο Στέφενς εδώ και δύο μήνες έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από το μετριοπαθές του καλοκαιριού, με δηλώσεις κατά διαιτητών, τσακωμούς με ποδοσφαιριστές (κυρίως με τον Στοχ), αλλοπρόσαλλες επιλογές στην ενδεκάδα και μία αίσθηση αδιαφορίας για τα αρνητικά αποτελέσματα.


Προφανώς είχε καταστρώσει στο μυαλό του τη διαδρομή προς την έξοδο, αλλά με τρόπο που δεν θα τον άφηνε χωρίς «ζεστές τσέπες» (πήρε αποζημίωση 200.000 ευρώ). Αν ο Τύπος της Γερμανίας έχει δίκιο κι ο Στέφενς είχε ήδη συμφωνήσει με τον Μπόμπιτς, δικαιολογείται και το γεγονός ότι ο Σνάιντερ είχε σωθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ύστερα από χειρότερες γκέλες της Στουτγάρδης. Μάλλον επειδή ο Στέφενς δεν είχε απεμπλακεί ακόμα από τον ΠΑΟΚ, ο Μπόμπιτς δεν μπορούσε να αφήσει ακέφαλη την ομάδα.


Ο «Δικέφαλος» γύρισε σελίδα και πλέον κοιτάζει το επόμενο ντέρμπι με τον Αρη. Μάλιστα ζήτησε χθες διαρκή περιφρούρηση της αποστολής από την Αστυνομία πριν και μετά την αναμέτρηση, αλλά και την παρουσία εισαγγελέα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...