Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ελεύθερος για την οπλοκατοχή

Ο Πάνος Καλίδης ζήτησε και πήρε νέα αναβολή από τον δικαστή στο Αυτόφωρο για το περίστροφο που είχε χωρίς άδεια.

Το κατώφλι των δικαστηρίων στην πρώην Σχολή Ευελπίδων πέρασε χθες ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλίδης προκειμένου να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής. Τον νεαρό καλλιτέχνη που, όπως αποκάλυψε η «Espresso», συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας επειδή είχε παράνομα στην κατοχή του ένα πιστόλι των 22 χιλιοστών συνόδευε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.

Ωστόσο η δίκη του αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα του συνηγόρου του, καθώς ο τελευταίος έπρεπε να παρευρεθεί σε άλλη μεγάλη δίκη που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε σε επιστολή που απέστειλε στην «Espresso»: «Την Παρασκευή το απόγευμα συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, λόγω του ότι κατείχε στο αυτοκίνητό του ένα περίστροφο, χωρίς να έχει την κατά νόμο απαιτούμενη άδεια. Ο κ. Καλίδης εξήγησε στους αστυνομικούς ότι κατοικεί σε εντελώς ερημική περιοχή και ότι λόγω του ότι τελειώνει τις εμφανίσεις του σε ώρες που είναι αδύνατον να αστυνομεύεται με ασφάλεια η συγκεκριμένη περιοχή που κατοικεί, κατείχε αυτό το περίστροφο για τη δική του ασφάλεια και την ασφάλεια της οικογένειάς του».

Αίτηση τρεις φορές

Ο δικηγόρος τόνισε επίσης: «Ο κ. Καλίδης έχει υποβάλει αίτηση οπλοφορίας στο αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας ήδη τρεις φορές και η αίτησή του έχει απορριφθεί». Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτησή του είχε απορριφθεί, καθώς, όπως ο ίδιος ο τραγουδιστής έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις του, δίνει μεγάλη μάχη με το «τέρας» της κατάθλιψης και λαμβάνει ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Ο Πάνος Καλίδης μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς στην πλατεία Καραϊσκάκη είχε οδηγηθεί το πρωί του Σαββάτου στο Αυτόφωρο, αλλά ζήτησε και έλαβε αναβολή προκειμένου να δικαστεί χθες. Ο δικηγόρος του ζήτησε να μην παραμείνει ο πελάτης του στο κρατητήριο, με την πρόφαση ότι είναι τραγουδιστής και εργάζεται. Ο δικαστής το δέχτηκε και τον άφησε ελεύθερο «αναγνωρίζοντας ότι οι εξηγήσεις του ήταν βάσιμες και ότι ο ίδιος είναι ένας εξαίρετος οικογενειάρχης και καλλιτέχνης που δεν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν» κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Μετά τη νέα αναβολή που έλαβε αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η δίκη που θα διεξαχθεί τελικά στις 16 Ιουνίου στο Β’ Αυτόφωρο Μονομελές. Και αυτό διότι ο καλλιτέχνης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το πώς και από ποιους αγόρασε το πιστόλι, όπως και πόσο καιρό το είχε στην κατοχή του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...