Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Είναι δυνατόν να δείχνει την Eurovision το Mad;»

Ο Νίκος Μουρατίδης βάζει φωτιά στον αποψινό τελικό και αναρωτιέται μήπως πρέπει να ακυρωθεί ο διαγωνισμός.

Λίγο πριν από τη μεγάλη βραδιά του ελληνικού τελικού και τα… όργανα άρχισαν να παίζουν! Οι αντιδράσεις για τον τρόπο με τον οποίο επιλέχθηκαν οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν απόψε στο Acro Music Hall είναι αρκετές, με… μπροστάρη μάλιστα τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος προτείνει μέχρι και μποϊκοτάζ στον διαγωνισμό!

Συγκεκριμένα, ο μουσικός παραγωγός δεν δέχεται το γεγονός ότι και οι τέσσερις υποψήφιοι, δηλαδή, ο Κώστας Μαρτάκης, η Κρυσταλλία, οι Freaky Fortune και ο Mark F. Angelo με τη Josephine, που θα συμμετάσχουν στον εθνικό τελικό, ανήκουν στην εταιρία του Πάρη Κασιδόκωστα Λάτση, «κόβοντας» έτσι τα φτερά σε άλλους συνθέτες και στιχουργούς που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

«Είναι πάρα πολλοί οι δημιουργοί, οι οποίοι διαμαρτύρονται που δεν μπόρεσαν να στείλουν τα τραγούδια τους στη Δημόσια Τηλεόραση, γιατί, λέει, η Eurovision έγινε μονοπώλιο του Mad και της Panik. Μα, είμαστε σοβαροί; Μήπως πρέπει να διαμαρτυρηθούν όλοι οι νέοι δημιουργοί; Μήπως πρέπει να ακυρωθεί ο διαγωνισμός; Μήπως να μην πάμε καθόλου στον διαγωνισμό; Μήπως μας κοροϊδεύουν;» αναρωτιέται ο Μουρατίδης στη σελίδα του στο facebook.

Επίσης, στέκεται και στη συνδιοργάνωση της βραδιάς από το Mad TV του Ανδρέα Κουρή και τη ΔΤ. «Μα καλά, αυτός ο διαγωνισμός τραγουδιού δεν είναι των δημόσιων τηλεοράσεων κάθε χώρας; Εδώ γιατί παντού λέει Eurosong 2014 “A MAD SHOW”. Η Eurovision είναι show του MAD (το οποίο MAD είναι της Panik!!). Και η ελληνική Δημόσια Τηλεόραση τι κάνει; Το ξέρουν αυτό από το εξωτερικό οι διοργανωτές; Οτι, δηλαδή, στην Ελλάδα -ή αλλιώς Μπανανία- το φεστιβάλ διοργανώνεται από ένα ιδιωτικό μουσικό κανάλι και από ΜΙΑ μόνο εταιρία δίσκων;».

Σύμφωνα πάντως με όσα ισχύουν τα τελευταία τρία χρόνια, η Δημόσια Τηλεόραση, προκειμένου να γλιτώσει μεγάλο μέρος των εξόδων, και φέτος πληρώνει μόνο την παρουσιάστρια Μαρία Κοζάκου και την επικεφαλής της ελληνικής αποστολής Σύνια Κούσουλα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το Mad TV επικοινώνησε και με άλλες δισκογραφικές εταιρίες, εκτός της Panik, οι οποίες όμως δεν ήταν σε θέση να καλύψουν όλα τα έξοδα του καλλιτέχνη (από το βιντεοκλίπ μέχρι και το promo tour). Ομως το δικό τους «παρών» θα δώσουν απόψε έξω από το Acro Music Hall και οι πρώην εργαζόμενοι των δισκοπωλείων Metropolis, οι οποίοι θα διαμαρτυρηθούν ακόμη μία φορά, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους από τον Ανδρέα Κουρή.

Η Δέσποινα με τον Γιώργο και τα… ντουέτα

Παρά τα «σύννεφα» που μαζεύτηκαν πάνω από τον διαγωνισμό, οι τέσσερις υποψήφιοι έκαναν χθες τις πρόβες τους, ενώ το βράδυ πραγματοποιήθηκε η τζενεράλε και η χρονομέτρηση του show. Η μετάδοση θα αρχίσει στις 21.00 (απευθείας από τη ΔΤ), με οικοδεσπότες τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Καπουτζίδη (φωτό). Τα τέσσερα τραγούδια είναι τα «Rise Up» (Freaky Fortune feat. RiskyKdid), «Πεταλούδα στην Αθήνα» (Κρυσταλλία), «Dancing Night» (Mark Angelo feat Josephine) και «Κανένας δεν μας σταματά» (Κώστας Μαρτάκης).

Το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει το κομμάτι της επιλογής του είτε τηλεφωνικά είτε μέσω SMS διαμορφώνοντας έτσι το 50% του τελικού αποτελέσματος. Το υπόλοιπο 50% θα προκύψει από την ψηφοφορία κριτικής επιτροπής (απαρτίζεται από τους Δημήτρη Κοντόπουλο, Ελπίδα και Ρεγγίνα Κουρή, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη). Παράλληλα στην αποψινή βραδιά θα γίνει εορτασμός των 40 χρόνων της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision.

Ετσι θα δούμε ντουέτα να αναβιώνουν επί σκηνής κομμάτια από το παρελθόν. Η Ελπίδα θα συμπράξει με την Τάμτα, η Σοφία Βόσσου με την Demy, η Καλομοίρα με τον Claydee και οι Πασχάλης, Μπέσσυ Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς και Μαριάννα Τόλη με της Μέλιsses.


Ο (χωρισμένος;) Πάρης ετοιμάζει και δεύτερη ταινία με την Κάμερον Ντίαζ

Ο Πάρης Κασιδόκωστας θα λάμψει διά της απουσίας του από την αποψινή βραδιά, παρά το γεγονός ότι οι διαγωνιζόμενοι ανήκουν στην εταιρία του, αφού εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες θέλουν τον ιδιοκτήτη της Panik και γιο της Μαριάννας Λάτση να βρίσκεται στο Λος Αντζελες «φλερτάροντας» με την Κάμερον Ντίαζ.

Ο πλούσιος γόνος, εκτός από τη δισκογραφική εταιρία, διαθέτει και κινηματογραφική και μάλιστα αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί συναντήσεις για τα επόμενο project του. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και μια ταινία, στην οποία ακόμη μία φορά φαβορί για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η Κάμερον Ντίαζ με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, στο φιλμ «The Box», και από τότε έχουν κρατήσει επαφές. Ετσι σε αυτό το ταξίδι δεν αποκλείεται οι δυο τους να περάσουν αρκετό χρόνο μαζί, ώστε να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για τη νέα ταινία που φαίνεται πως έχει ο Πάρης στα σκαριά.

Οι ίδιες πληροφορίες όμως τον θέλουν να περνάει κρίση στη σχέση με τη σύντροφό του, τη χορεύτρια και γυμνάστρια Μαρία Δελόγκα με την οποία είναι μαζί από την άνοιξη του 2012. Εκεί που όλοι έλεγαν ότι ζούσε έναν πολύ δυνατό έρωτα, φαίνεται ότι τα «γκρίζα σύννεφα» έκαναν την εμφάνισή τους και ενδεχομένως να τους οδηγήσουν σε οριστική ρήξη. Πάντως, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν η Μαρία είχε κάνει χορευτικό show σε στέκι του Κολωνακίου, ο Πάρης ήταν διακριτικά παρών, αν και δεν έμεινε μέχρι το τέλος, μη θέλοντας να στρέψει την προσοχή πάνω του.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...