Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Γίγαντας που κλαίει και ζωγραφίζει

Ο μασίστας της διαφήμισης, τα ακροβατικά και η ρεπόρτερ.

Μπορεί να τον βλέπουμε σε γνωστή διαφήμιση τσίχλας να υποδύεται τον αυστηρό πατέρα απέναντι στον υποψήφιο γαμπρό, όμως ο Μανώλης Σπύρου είναι ένας «γλυκούλης χαζομπαμπάς», όπως λέει και ο ίδιος. Συναντήσαμε τον θηριώδη… μασίστα στο γυμναστήριο Sports Studio στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη, όπου εργάζεται ως personal trainer, και εντυπωσιαστήκαμε όχι μόνο από τη σωματοδομή του, αλλά και από το χιούμορ και την αγάπη που τρέφει για τη μόλις 3,5 ετών κορούλα του. Το γεγονός ότι στη διαφήμιση παίζει τον αυστηρό πατέρα τον έκανε να σκεφτεί το μέλλον, όταν η μικρούλα Νίκη μεγαλώσει και φέρει στο σπίτι τον μέλλοντα σύζυγό της.

«Μου άρεσε το σενάριο που και καλά θα ήμουν πεθερός. Κι επειδή είμαι νέος μπαμπάς, έβαζα με το μυαλό μου ποιος θα είναι δίπλα στην κόρη μου όταν μεγαλώσει. Μάλιστα, επειδή μια θεία μου είπε πως επειδή η μικρή έχει δύο κορυφές στο κεφάλι θα κάνει δύο γάμους, είμαι προετοιμασμένος για το τι θα κάνω στον πρώτο γαμπρό από τώρα. Χειρότερα απ’ ό,τι έχεις δει σε ταινίες θρίλερ» λέει ο Μανώλης χαριτολογώντας.

Το κλίμα στα γυρίσματα της διαφήμισης ήταν εξαιρετικό, όπως μας λέει, ενώ «έδεσε» σχεδόν αμέσως με τον συμπρωταγωνιστή του. «Ο Νίκος είναι καταπληκτικό παιδί. Οταν τον πρωτοείδα, με αυτήν τη φάτσα και τα μαλλιά, αυτομάτως πήγε το μυαλό μου στον μελλοντικό μου γαμπρό» τονίζει. Ο Μανώλης είναι τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο body building, έχει ύψος 2,02 μ. και ζυγίζει 130 κιλά! Από νεαρή ηλικία ήθελε να «χτίσει» το κορμί του, όχι όμως με σκοπό την επίδειξη και τη συμμετοχή του σε αγώνες, αλλά, όπως λέει, «για να αισθάνομαι καλύτερος άνθρωπος».

Πήρε το πτυχίο του ως γυμναστής στην Πορτογαλία, όπου συνάντησε ακόμη και γιατρούς και δικηγόρους να ασχολούνται με το body building. Οσοι πάντως τον συναντούν για πρώτη φορά μάλλον τον… παρεξηγούν. «Η πρώτη εντύπωση δεν είναι και η καλύτερη. Οταν με δει κάποιος στον δρόμο δεν λέει πως είμαι personal trainer ή διατροφολόγος, αλλά… το παιδί που μόλις αποφυλακίστηκε» επισημαίνει και εξομολογείται πως η αρνητική ενέργεια φεύγει μόλις μπαίνει στο γυμναστήριο κι αρχίσει τις ασκήσεις με τους μαθητές του.

Οσο σκληρός κι αν δείχνει, υπάρχουν στιγμές που τον κάνουν και λυγίζει. «Εχει τύχει να κλάψω μία φορά, όταν με είχαν καλέσει σε έναν αγώνα όπου αν και μου είπαν πως ήταν επίδειξης, τελικά ήταν κανονικός. Οι άλλοι αθλητές ήταν προετοιμασμένοι συμμετέχοντας σε αγώνες μέχρι πριν από μία εβδομάδα, ενώ εγώ όχι. Εκεί με πείραξε, αλλά πείσμωσα ακόμη περισσότερο». Αυτά που τον ξεκουράζουν πάντως είναι το… μαγείρεμα και η ζωγραφική, ενώ εκτός από τη νέα διαφήμιση έχει πρωταγωνιστήσει σε άλλες 33, εδώ και στο εξωτερικό. Μάλιστα την τελευταία δεν την έκανε για τα χρήματα («τα οποία, όπως τα πήρα, πήγαν στη γυναίκα μου, την Ειρήνη, στο σπίτι» όπως λέει), αλλά λόγω σεναρίου.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ – Φωτ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...