Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Μυστήριο και δάκρυα για τη άτυχη αθλήτρια

Θρήνος και ερωτηματικά στην οικογένεια της άτυχης 27χρονης που βρέθηκε νεκρή σε πισίνα.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες υπό τις οποίες άφησε την τελευταία της πνοή ενώ κολυμπούσε σε πισίνα στην Πάτρα η άτυχη αθλήτρια Σεμέλη – Θεοδώρα Αντύπα, αφού η ιατροδικαστική εξέταση δεν έριξε φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της. Η νεκροψία – νεκροτομή στην αδικοχαμένη 27χρονη πραγματοποιήθηκε από ιατροδικαστή της αρμόδιας υπηρεσίας της αχαϊκής πρωτεύουσας, ο οποίος εντόπισε ίχνη πνιγμού, όμως δεν μπορεί να συντάξει επίσημο πόρισμα αν δεν ολοκληρωθούν οι ιστολογικές εξετάσεις σε διάστημα περίπου ενάμιση μήνα.


Το θλιβερό περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη της Πάτρας σημειώθηκε γύρω στις 3.00 μετά το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Η κοπέλα έκανε βουτιά στην πισίνα του κολυμβητηρίου «Αντώνιος Πεπανός» στην Πάτρα, όταν ξαφνικά ένας 11χρονος την είδε στον πυθμένα αναίσθητη. Εντρομο το αγόρι κάλεσε σε βοήθεια δύο γονείς που κάθονταν δίπλα στην πισίνα παρακολουθώντας τα παιδιά τους τα οποία έκαναν μάθημα με τους προπονητές. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», ωστόσο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί για να την κρατήσουν στη ζωή, η αθλήτρια τριάθλου (1.500 μέτρα κολύμβηση, 40 χιλιόμετρα ποδηλασία, 10 χιλιόμετρα τρέξιμο) δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.


Λίγο πριν πάει στο κολυμβητήριο, τη μοιραία Τρίτη, η άτυχη κοπέλα έγραψε στο facebook: «Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να πρέπει να πολεμήσεις το ίδιο σου το μυαλό!»


«Η Σταλίτσα κάποτε έφυγε για τον μεγαλύτερο αγώνα της, εκεί που όλοι είναι νικητές… Καλό ταξίδι, Σταλίτσα μου…» Αυτά έγραψε σε ένα σημείωμα στην άτυχη Σεμέλη ο φίλος της, με τον οποίο κολυμπούσε και προπονούνταν μαζί κάθε μέρα, μαζί με ένα κεράκι και λίγα λουλούδια που άφησε δίπλα στην πισίνα του «Αντώνιος Πεπανός». Δεκάδες είναι τα σχόλια συμπαράστασης στην οικογένεια και στους φίλους της, ενώ πολλές και οι ευχές που τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία. Συγκλονισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Παναγιώτης Κογκόλης για τον χαμό της 27χρονης: «Είμαστε συγκλονισμένοι, δεν γνωρίζουμε ακόμα γιατί πέθανε η κοπέλα. Περιμένουμε την απάντηση του ιατροδικαστή. Ηταν πρώην αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και τη γνώριζαν οι περισσότεροι στο κολυμβητήριο “Α. Πεπανός”. Είχε βγάλει κάρτα με το κοινό».


Η κοπέλα ήταν από την Αθήνα, είχε σπουδάσει ΑΣΟΕΕ και εργαζόταν στην αχαϊκή πρωτεύουσα στην ΙΜΕ Πληροφορική.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...