Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

O πόλεμος του twitter με εκατομμύρια στρατιώτες

Οι φωτογραφίες και τα τιτιβίσματα των celebrities που αναστατώνουν το διαδίκτυο και τα κλικ που συζητήθηκαν με το που έγινε πάνω τους enter!


Την ώρα που ο Μπράντλεϊ Κούπερ έκανε το «ιστορικό» κλικ με τη φωτογραφική του κινητού του, η Λάιζα Μινέλι τεντωνόταν ματαίως για να ψηλώσει, μήπως και φανεί στην ομαδική σέλφι των Οσκαρ, η Αντζελίνα Τζολί χαιρετούσε τα πλήθη, η Ελεν Ντε Τζένερις σκεφτόταν πώς θα την ανεβάσει αμέσως στο twitter και ολόκληρη η δωδεκάδα των σταρ στριμώχνονταν ο ένας πάνω στον άλλον χαμογελώντας σαν παιδιά. Κανείς τους όμως δεν μπορούσε να φανταστεί εκείνη τη στιγμή ότι η φωτογραφία αυτή θα γινόταν η πιο διάσημη του twitter και αυτή που θα έκανε τον Ομπάμα να φάει τη σκόνη τους!


Με 2.000.000 αναδημοσιεύσεις, τα χαμόγελα της «χρυσής δωδεκάδας» δύσκολα θα χάσουν το ρεκόρ, που όχι μόνο είναι εξωπραγματικό, αλλά αφήνει μίλια πίσω του το προηγούμενο, αυτό, δηλαδή, που έκανε η φωτογραφία με τη θερμή αγκαλιά του πρώτου ζευγαριού των ΗΠΑ, του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα, μετά τη νίκη του πρώτου στις τελευταίες εκλογές, η οποία δεν «κατάφερε» να φτάσει ούτε τις 800.000 αναδημοσιεύσεις. Πριν από την 6η Νοεμβρίου 2012 και τη φωτογραφία των Ομπάμα, το twitter είχε πάθει παράκρουση τον Φεβρουάριο του ίδιου χρόνου με το δεξί πόδι της Αντζελίνα Τζολί!


Ηταν και πάλι σε απονομή των Οσκαρ, όταν η ωραία του Χόλιγουντ πόζαρε με το μακρύ φόρεμα Versace που άφηνε να φανεί το γυμνό της πόδι. Πριν καν η τελετή τελειώσει, η σχετική φωτογραφία είχε κάνει πάταγο στο twitter και το πόδι είχε αποκτήσει μέχρι και δικό του… λογαριασμό με χιλιάδες followers! Μέχρι την επόμενη ημέρα το twitter και γενικότερα το διαδίκτυο είχαν γεμίσει με χιλιάδες επεξεργασμένες φωτογραφίες, με το πόδι της Τζολί σε άλλα σώματα, σε πίνακες, τοιχογραφίες και αγάλματα, όπως, για παράδειγμα, στον Μπρους Λι, στο Αγαλμα της Ελευθερίας, ακόμη και στην περίφημη Δημιουργία του Αδάμ του Μιχαήλ Αγγελου!


Το 2012, έτσι κι αλλιώς, ήταν η χρονιά των viral φωτογραφιών. Το καλοκαίρι, στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, η Αμερικανίδα ΜακΚέιλα Μαρόνεϊ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα της ενόργανης γυμναστικής και φωτογραφήθηκε με μια χαρακτηριστική έκφραση απογοήτευσης, σε μια πόζα που έμεινε στην ιστορία ως «η Μαρόνεϊ δεν εντυπωσιάστηκε». Οι χρήστες στο twitter αναδημοσίευαν επί σειρά ημερών τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ενώ όλο το διαδίκτυο γέμισε με φωτομοντάζ ή πορτρέτα επωνύμων και μη που έπαιρναν την ίδια έκφραση, μεταξύ των οποίων και ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος σε τιμητική εκδήλωση για τους αθλητές στον Λευκό Οίκο στήθηκε δίπλα στη Μαρόνεϊ και φωτογραφήθηκαν μαζί!


Τον επόμενο χρόνο η φωτογραφία που αναδημοσιεύτηκε περισσότερο απ’ όλες στο twitter και γενικότερα στο διαδίκτυο ήταν και πάλι από τα Οσκαρ. Η Τζένιφερ Λόρενς έπαιρνε το πρώτο της αγαλματάκι και… έτρωγε την πρώτη της τούμπα στο κόκκινο χαλί (φέτος έπεσε και πάλι, αλλά την έσωσε η ομαδική φωτογραφία των σταρ).


Την τούμπα της Λόρενς ανταγωνίστηκε σχεδόν επάξια μια άλλη τούμπα, αυτή της Σκάρλετ Γιόχανσον, που σωριάστηκε κατά τα γυρίσματα της ταινίας στη Γλασκόβη. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Δεκέμβριο του 2012, δημοσιεύτηκε όμως τον Σεπτέμβριο του 2013 και προκάλεσε… καταιγισμό παραλλαγών που φέρνει γέλια μέχρι δακρύων, με τη σταρ να κάνει σερφ στα κύματα, να καβαλάει ένα δελφίνι, ακόμη και να χορεύει πέφτοντας στο βίντεο του τραγουδιού «Thriller» του Μάικλ Τζάκσον!


Το ρεκόρ του Τζάστιν Μπίμπερ


Μπορεί ο Τζάστιν Μπίμπερ εδώ και πολλούς μήνες να είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας μόνο με αρνητικά δημοσιεύματα, η φωτογραφία και το γεγονός πάντως που έκαναν θραύση στο twitter και τον αφορούν είναι για μια εξαιρετικά αξιέπαινη πράξη του.


Τον Φεβρουάριο του 2012, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Μπίμπερ «παντρεύτηκε» μια θαυμάστριά του, την οποία γνώριζε για έναν χρόνο. Ηταν η εξάχρονη Αλαβάνα που έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο απ’ όταν ήταν μωρό λίγων μηνών.


Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο twitter, στον λογαριασμό της Αλαβάνα, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και αναδημοσιεύθηκε εκατοντάδες χιλιάδες φορές, ενώ τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου το κοριτσάκι έχασε τη μάχη για τη ζωή.


Η φωτογραφία επανήλθε στη δημοσιότητα και το ποστ του Μπίμπερ «Αλαβάνα, σ’ αγαπώ» είχε πάνω από 220.000 retweets. Στην πραγματικότητα, αυτό το ρεκόρ έσπασε η φωτογραφία των Ομπάμα, η οποία ήταν η πιο αναδημοσιευμένη έως τα φετινά Οσκαρ.


Οταν η «χρυσή δωδεκάδα» γίνεται viral


Οπως κάθε φορά που μια φωτογραφία προκαλεί έντονη αίσθηση, έτσι και τώρα η ομαδική σέλφι των Οσκαρ έχει ήδη αποκτήσει διάφορες… παραλλαγές. Ο δημιουργός των Simspons, Matt Groening, για παράδειγμα, εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ, που έφτιαξε τη δική του εκδοχή, το ίδιο έκανε και η Lego Group, ενώ ένας 66χρονος Τεξανός, ο Τέρι Σίπμαν φωτογραφήθηκε με τα δύο σκυλάκια του και ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter τη φωτογραφία με το σχόλιο «Για να δούμε αν θα ξεπεράσουμε τη φωτογραφία των Οσκαρ», με αποτέλεσμα μέσα σε δύο ημέρες να έχει ήδη 168.000 retweets!

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...