Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Υπάρχει ζωή και μετά τον Κλούνεϊ

Οι πρώην αγαπημένες του γοητευτικού σταρ, με τελευταίο παράδειγμα την Κέιμπλερ, έχουν αλλάξει σελίδα στον… βίο τους.


Η μία μετά την άλλη όλες οι πρώην του γοητευτικού ηθοποιού, με τελευταίο παράδειγμα την πιο πρόσφατη κατάκτησή του, τη Στέισι Κέιμπλερ, δείχνουν στην πράξη ότι τα καταφέρνουν μια χαρά και χωρίς τον γόη του Χόλιγουντ. Η 34χρονη καλλονή χρειάστηκε μόλις έναν μήνα για να αντικαταστήσει τον χολιγουντιανό σταρ και άλλους επτά μήνες για να τον πείσει τον καινούργιο άντρα στο πλευρό της να κάνει αυτό που της είχε αρνηθεί ο Κλούνεϊ: να την παντρευτεί.


Πριν από λίγες ημέρες η Κέιμπλερ ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του εκατομμυριούχου επιχειρηματία Τζάρεντ Πομπρ στο Μεξικό και δήλωσε πανευτυχής μέσω twitter: «Ηθελα έναν άνθρωπο που να ενδιαφέρεται βαθιά για μένα, να έχει φτιαχτεί για μένα και να με βοηθήσει να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Ολα αυτά τα συνδυάζει ο Τζάρεντ».


Στον δρόμο με τα ροδοπέταλα μοιάζει να βαδίζει και η προκάτοχός της, η Ελιζαμπέτα Κανάλις, η οποία είχε δεσμό με τον Τζορτζ Κλούνεϊ από το 2009 μέχρι το 2011 και αποφάσισε να τον εγκαταλείψει δηλώνοντας «είμαι πιστή οπαδός του γάμου και στο μέλλον θα ήθελα να παντρευτώ. Δεν μπορώ λοιπόν να είμαι με κάποιον, ο οποίος κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του λέει ότι δεν θέλει να αποκτήσει παιδί μαζί μου ή να με παντρευτεί». Η Ιταλίδα showgirl δεν έχασε τον χρόνο της. Πριν από μερικές εβδομάδες εθεάθη να απολαμβάνει ένα ρομαντικό ταξιδάκι με τον επιτυχημένο νευροχειρουργό Μπράιαν Πέρι στη Φλωρεντία και όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι, αποκαλύπτουν ότι δεν θα αργήσουν να φάνε κουφέτα από αυτό.


Κουφέτα έχει ήδη μοιράσει η Κρίστα Αλεν, η οποία έβγαινε με τον Κλούνεϊ από το 2002 έως το 2004. Μπορεί να άργησε να βρει το έτερόν της ήμισυ, όμως τελικά το βρήκε στο πρόσωπο του Βρετανού ράπερ Μαμς Τέιλορ, με τον οποίο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο του 2010 και έκτοτε δεν έχει ξανακάνει ούτε δήλωση για τον Αμερικανό ηθοποιό. Αδιάφορη στάση απέναντί του διατηρεί και η σερβιτόρα Σάρα Λάρσον, η οποία γνωρίστηκε με τον Κλούνεϊ ενώ εργαζόταν σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, το 2007. Αφού εξαργύρωσε τη φήμη της ως πρώην του Τζορτζ Κλούνεϊ με μια σύντομη καριέρα στο μόντελινγκ, μετακόμισε μόνιμα στη Νέα Υόρκη όπου διδάσκει γιόγκα.


Η μόνη που φαίνεται ότι πήρε πιο βαριά τον χωρισμό της από τον αμετανόητο εργένη του Χόλιγουντ είναι η Λίζα Σνόουντον, η μοναδική που τον κράτησε κοντά της για περισσότερα από τρία χρόνια.


Η σχέση τους άντεξε πέντε χρόνια -αν και με μερικά διαλείμματα- και εκείνη δεν είχε κρύψει ποτέ ότι ήταν ο Mr. Right γι’ αυτήν. Παρά τη φανερή πικρία που βίωσε όταν ήρθε το τέλος της σχέσης τους, συνεχίζει να διατηρεί επικοινωνία μαζί του μέσω γραπτών μηνυμάτων, ενώ ακόμη δεν έχει βρει την αδελφή ψυχή της, κάτι αντιθέτως που έχουν κάνει από καιρό οι πρώτες κατακτήσεις του ηθοποιού, η Κέλι Πρέστον και η Τάλια Μπάλσαμ. Η πρώτη απέκτησε οικογένεια με τον Τζον Τραβόλτα, ενώ η Μπάλσαμ, που υπήρξε και η μοναδική που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της «κυρίας Κλούνεϊ», παντρεύτηκε τον ηθοποιό Τζον Σλέιτερι με τον οποίο απέκτησε έναν γιο.


Το διαζύγιό τους φαίνεται ότι στιγμάτισε περισσότερο τον Κλούνεϊ, ο οποίος λίγο καιρό αργότερα δήλωσε κατηγορηματικά και αμετάκλητα ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί ποτέ!


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...