Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Οπίσθιος κινητήρας!

Η Ιζαμπέλ Γκούλαρτ έγινε γνωστή στο μόντελινγκ έπειτα από ένα «ατύχημα» στην πασαρέλα.

Οταν τη ρώτησαν ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα του να είσαι άγγελος της Victoria’s Secret, φορώντας πολύ ψηλά τακούνια, τεράστια συνήθως φτερά και μικροσκοπικά εσώρουχα, η Ιζαμπέλ Γκούλαρτ έδωσε μια απάντηση που δεν ταιριάζει καθόλου στο προφίλ της απόλυτα σέξι γυναίκας που τη συνοδεύει: «Tο να είμαι μακριά από τα πέντε αδέρφια μου, το σπίτι μου και το φαγητό της μαμάς μου».


Με ρίζες από την Ιταλία και τη Γαλλία και γεννημένη στη Βραζιλία, η Ιζαμπέλ δεν διστάζει να κάνει αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις, ημίγυμνη, γυμνή ή μόνο με τα παπούτσια της. Είναι φανερό όμως ότι κατά βάθος παραμένει γνήσιο κορίτσι της Ιπανέμα που νοσταλγεί τη χώρα και την οικογένειά του. Στη μακρινή της διαδρομή από τη λαϊκή αγορά του Σάο Πάολο, όπου ανακαλύφθηκε από «ανιχνευτή» μοντέλων όταν ήταν 14 ετών, έως τώρα που έφτασε να αποκαλείται «διάδοχος της Ζιζέλ», η Ιζαμπέλ δεν ξέχασε ούτε στιγμή την πατρίδα της. Ασχολείται ενεργά με τη φιλανθρωπία, έχοντας πρωτεύοντα ρόλο σε οργανισμό της Βραζιλίας ο οποίος συγκεντρώνει χρήματα για διαβητικά παιδιά και δεν ξεχνά ποτέ τη γειτονιά ή τους φίλους της.


To 2011 πρωταγωνίστησε σε εξώφυλλο του «Sport Illustrated» και χαρακτηρίστηκε μια από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, ενώ είχε ήδη γράψει «χιλιόμετρα» στην πασαρέλα της Victoria’s Secret, όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2005, κάνοντας τα περιοδικά να μιλούν για «άγγελο επί της Γης». Είχε κιόλας συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας, όπως Michael Kors, Ralph Lauren, Valentino, Chanel, Armani και Stella McCartney. Στα πόδια της εκτός από τους σχεδιαστές μόδας έχει και όλους τους κορυφαίους φωτογράφους, αλλά και τον αντρικό πληθυσμό του πλανήτη, που υποκλίνεται στις αναλογίες της (86-60-89) και της αποδίδει τον τίτλο του «Μοντέλου με τα ωραιότερα οπίσθια».


Σήμερα, στα 29 της, η Γκούλαρτ θυμάται χαμογελώντας το ατύχημα που είχε στο Σάο Πάολο, στην πρώτη εμφάνιση της ζωής της σε επίδειξη μόδας, όταν το τοπ που φορούσε άνοιξε αφήνοντας το στήθος της σε κοινή θέα. Στην πραγματικότητα ακόμα και αυτό τής βγήκε σε καλό, αφού φωτογραφίες της δημοσιεύτηκαν σε όλες τις εφημερίδες και τα περιοδικά, με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως γνωστή στη Βραζιλία και λίγο αργότερα να κλείσει συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο της Γαλλίας, μετακομίζοντας για λίγο καιρό στο Παρίσι. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Νέα Υόρκη και την πρώτη γραμμή του μόντελινγκ….

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...