Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Απ’ τα… φιλιά στα δικαστήρια

Καρατζαφέρης και Γεωργιάδης με οικονομική διαφορά 43.000 ευρώ για την τηλεπροώθηση των βιβλίων.

Σε δικαστικό επίπεδο περνά πλέον η κόντρα των άλλοτε συνοδοιπόρων στην πολιτική σκηνή Γιώργου Καρατζαφέρη και Αδωνη Γεωργιάδη! Αιτία; Οι εκπομπές telemarketing για την προώθηση των βιβλίων του υπουργού στο Τηλεάστυ. Οι δύο πλευρές «κονταροχτυπήθηκαν» στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, στο οποίο προσέφυγε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και το οποίο καλείται να επιλύσει την οικονομική διαφορά ύψους 43.000 ευρώ που, σύμφωνα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, χρωστάει στην εταιρία του η εκδοτική εταιρία του υπουργού Υγείας!


Δεν πληρώνει


Το «χρέος», σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε την άνοιξη του 2013 η εταιρία City News Α.Ε. του Γιώργου Καρατζαφέρη, προέρχεται από τις τηλεπωλήσεις των βιβλίων του Αδωνη Γεωργιάδη, που φέρεται να μην έχει εξοφλήσει προς το κανάλι τέσσερα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2012. Συγκεκριμένα, η εταιρία Γεωργιάδης Λεωνίδας Α. και ΣΙΑ ΕΕ φέρεται να χρωστάει 2.300 ευρώ για τον μήνα Ιούνιο, 12.300 ευρώ για τις εκπομπές του Ιουλίου, ομοίως 12.300 ευρώ για τον Αύγουστο και 15.990 ευρώ για τον Σεπτέμβριο του 2012.


«Η εναγόμενη (Γεωργιάδης Λεωνίδας Α. και ΣΙΑ ΕΕ), ενώ έκανε χρήση των υπηρεσιών Telemarketing που της προσέφερε η εταιρία μας τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που αναγράφονται στα τιμολόγια, εντούτοις αρνείται και δεν έχει εξοφλήσει μέχρι σήμερα, παρά τις συνεχείς προς τούτο οχλήσεις μας, το ως άνω οφειλόμενο ποσό των 42.890 ευρώ» αναφέρει η αγωγή. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζητεί «να εκδοθεί καταψηφιστική απόφαση προσωρινά εκτελεστή με την οποία να υποχρεωθεί η εναγόμενη να μας καταβάλει το ποσό των 42.890 ευρώ με τον νόμιμο τόκο από την επομένη της εκδόσεως του κάθε τιμολογίου».


Η «Espresso» επικοινώνησε χθες με τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη που βρίσκεται στο Λονδίνο και έδωσε τη δική του απάντηση για το θέμα: «Είναι παλιά ιστορία, από τον Μάρτιο του 2013. Εμείς είχαμε ένα συμβόλαιο που έλεγε ότι θα παρουσιάζω μια εκπομπή στην οποία θα πουλάω βιβλία. Οταν όμως έφυγα από τον ΛΑΟΣ μού απαγόρευσε να είμαι εγώ ο παρουσιαστής και τότε του ζήτησα να μειωθεί στο μισό η τιμή του χρόνου που πληρώναμε στο κανάλι για την εκπομπή, γιατί δεν θα είχαμε τις ίδιες πωλήσεις που αναμέναμε με εμένα παρουσιαστή. Εκείνος όμως δεν δέχτηκε και έτσι απευθυνθήκαμε στη Δικαιοσύνη, γιατί με δική του υπαιτιότητα έσπασε το συμβόλαιο και όχι με δική μου. Δηλαδή ο κ. Καρατζαφέρης ζητάει 42.000 ευρώ από την οικογένειά μου ενώ έχει παραβιάσει τους όρους του συμβολαίου μας. Η υπόθεση μάλιστα έχει εκδικαστεί και περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...