Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τρίτη 18/3/2014

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, κάντε πράγματα για εσάς και μην παγιδεύεστε σε καταστάσεις ματαιώνοντας καθετί που σας ευχαριστεί για να μη δυσαρεστήσετε τους άλλους. Η μοναξιά δεν είναι καλός σύμβουλος, γι’ αυτό καλλιεργήστε τις κοινωνικές σας επαφές.


ΤΑΥΡΟΣ: Οριοθετήστε τις επιθυμίες σας και διεκδικήστε κάτι που εδώ και πολύ καιρό εκκρεμεί εξαιτίας κάποιων συνήθειών σας τις οποίες δεν μπορείτε να ελέγξετε. Να έχετε υπόψη σας ότι τα περιθώρια για αναβολές στενεύουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δοκιμάστε κάποιες άλλες μεθόδους που θα σας δώσουν λύσεις στις αμφιβολίες σας, αλλά σκεφτείτε τις κινήσεις σας προτού πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στον συναισθηματικό σας κόσμο και εκφραστείτε χωρίς φόβο, γιατί ήρθε η στιγμή να πείτε κάποια πράγματα με το όνομά τους. Εξάλλου δεν πρέπει να νιώθετε άσχημα για τα αισθήματα που πηγάζουν από την ψυχή σας.


ΛΕΩΝ: Τα λάθη δεν συγχωρούνται και επειδή δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για παιχνίδια, δώστε σημασία στη λεπτομέρεια που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επενδύσεις σας. Αποφύγετε τις εντάσεις με άτομα της οικογένειας, γιατί δεν φταίνε για την κατάσταση που επικρατεί.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παρασυρθείτε από προτάσεις που είναι πολλά υποσχόμενες αλλά δεν είναι ξεκάθαρες, αντιθέτως δραστηριοποιηθείτε προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Χαρείτε τις στιγμές της καθημερινότητας και μην αφήσετε τον έρωτά σας να ξεθυμάνει.


ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη που έχετε για ισορροπία και αρμονία θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον σας. Συμβιβαστείτε με τις υπάρχουσες συνθήκες και μη λειτουργείτε με γνώμονα τη συναισθηματική σας ανασφάλεια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πείτε «ναι» σε νέες γνωριμίες και μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις κοινωνικές σας επαφές, αφού δεν ξέρετε τον ρόλο που μπορεί να παίξουν στο μέλλον κάποιες από αυτές. Προσεγγίστε άτομα που έχετε ανάγκη και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κρίση.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εμπειρία από μόνη της μπορεί να μην είναι αρκετή, γι’ αυτό ενεργοποιηθείτε, κρατώντας ωστόσο επιφυλάξεις για πράγματα που δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσουν. Ικανοποιήστε τις εσωτερικές σας ανάγκες και επανεκτιμήστε προτάσεις που σας έχουν κάνει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διαπίστωση πως κάποιες διαπραγματεύσεις μπορεί να γίνουν με ευνοϊκότερους όρους θα σας κάνει πιο τολμηρούς. Κινηθείτε ανάλογα και διεκδικήστε αυτά που σας ανήκουν. Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η προσωπική σας ζωή μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για το άγχος σας. Χαλαρώστε και μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με τον σύντροφό σας στις δύσκολες στιγμές. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είστε ανταγωνιστικοί με τους συνεργάτες σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Βρείτε ένα καινούργιο ενδιαφέρον για να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας. Κάτι τέτοιο θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς με τα θέματα που θα αναλάβετε, χωρίς να αφήνετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει σε βεβιασμένες κινήσεις.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...