Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Έβγαλε στη βίζιτα τη σύντροφό του

Η χαρά και η ανυπομονησία μιας νεαρής και όμορφης Βουλγάρας να έρθει στην Ελλάδα για να αρχίσει μια νέα ζωή και να αποκτήσει τη δική της οικογένεια δίπλα στον αγαπημένο της μετατράπηκαν στον απόλυτο εφιάλτη, καθώς κατέληξε να εξωθείται στην πορνεία από τον μέλλοντα μνηστήρα της και το σόι του!

Από την Εύα Παπαδάτου

Η εκδίκαση της υπόθεσης σωματεμπορίας που είχε συγκλονίσει την Κρήτη ήταν προγραμματισμένη για χθες, αλλά αναβλήθηκε για την Παρασκευή λόγω της απουσίας μάρτυρα. Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου κάθονται ο 36χρονος ομοεθνής «αρραβωνιαστικός» της άτυχης 26χρονης, η 56χρονη μητέρα του, η 33χρονη αδελφή του και ο 30χρονος φίλος της τελευταίας.

Γνωριμία μέσω facebook

Ο εφιάλτης για την Κεράνκα, που είναι διαζευγμένη μητέρα δίδυμων μωρών, άρχισε τον Απρίλιο, όταν γνώρισε τον ομοεθνή της μέσω facebook και τον ερωτεύτηκε, καθώς εκείνος έδειχνε ευγενικός και μετρημένος. Κάποια στιγμή, μάλιστα, της έκανε πρόταση γάμου μέσω… messenger, σε μια προσπάθεια να την πείσει ότι δεν έβλεπε τη γνωριμία τους επιπόλαια. Όμως ο σκοπός του ήταν να δεχτεί η κοπέλα την πρόσκλησή του να πάει στην Κρήτη. Μάλιστα, ο δήθεν γαμπρός είχε πάει και στην Αθήνα, όπου έμενε η κοπέλα με τους γονείς της, για να γνωριστούν από κοντά και μπροστά τους έπαιξε άριστα τον ρόλο του… ερωτοχτυπημένου.

Κολακευμένη η 26χρονη, αγνόησε τις συμβουλές του πατέρα της, που δεν τον ήθελε, και πήρε την απόφαση να ταξιδέψει στο Ηράκλειο. Οι δύο πρώτες ημέρες κύλησαν με βόλτες και ψώνια, αλλά την τρίτη έγιναν τα… αποκαλυπτήρια! Ο «πρίγκιπας του παραμυθιού» αποδείχτηκε τέρας, αφού της ανακοίνωσε ότι στο εξής θα έκανε πληρωμένο σεξ με τουλάχιστον έξι άνδρες ημερησίως!

Ο 36χρονος «μνηστήρας» της, η «πεθερά» της, η «κουνιάδα» της και ο «μπατζανάκης» της φρόντισαν να της πάρουν τα ταξιδιωτικά έγγραφα και το κινητό για να μην μπορεί να φύγει ούτε να επικοινωνήσει. Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία η κοπέλα, την ανάγκαζαν να εκδίδεται και να ζητιανεύει και την ξυλοκοπούσαν αλύπητα, αν δεν συμμορφωνόταν! Οταν δεν είχε «δουλειά», την κλείδωναν σε ένα δωμάτιο και της έδιναν ελάχιστο φαγητό και νερό.

Οι πελάτες

Το «πελατολόγιο» ήταν δουλειά και των τεσσάρων μαστροπών, που έπαιρναν τα χρήματα που πλήρωναν οι πελάτες για την ερωτική συνεύρεσή τους με την 26χρονη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο 36χρονος τη μετέφερε σε σπίτια ή σε μπαρ που είχαν ειδικούς χώρους για πληρωμένο σεξ, ενώ, όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν θυμάμαι με πόσους άντρες είχα επαφή»! Οι συγγενείς της κοπέλας ανησύχησαν επειδή δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές ημέρες και ενημέρωσαν την Αστυνομία. οι αστυνομικοί Ασφάλειας Ηρακλείου έκαναν έφοδο στο σπίτι τοθ 36χρονου στην περιοχή των Δειλινών.

Εκεί βρήκαν το θύμα με την οικογένεια των μαστροπών, τους οποίους συνέλαβαν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος μαστροπός είχε βγάλει εισιτήρια με προορισμό τη Γερμανία, όπου σκόπευε να ταξιδέψει μαζί με την κοπέλα. Τον Απρίλιο ο 36χρονος, η μητέρα και η αδελφή του κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...