Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Θα βλέπει μόνο 4 ώρες κάθε μήνα τον Μπαμπίνο της

Η απόφαση του δικαστηρίου που “ανάβει” το πράσινο φως και φέρνει έπειτα από χρόνια σε επαφή τη γιαγιά με τον γιο της Αγγελικής Ηλιάδη.

Δικαιωμένη αισθάνεται η οικογένεια του αδικοχαμένου Μπάμπη Λαζαρίδη με την απόφαση του δικαστηρίου που της επιτρέπει από τούδε και στο εξής να μπορεί να βλέπει από κοντά τον γιο του επιχειρηματία και της γνωστής τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη, έστω και μόνο δύο ημέρες τον μήνα.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση που εκδόθηκε μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η οικογένεια, μέσω της δικηγόρου Κατερίνας Μαυροειδή, τον Ιούλιο του 2013, και εκδικάστηκαν τον Ιανουάριο, δεν υπάρχει πλέον κανένα εμπόδιο στην επικοινωνία της οικογένειας με τον εννιάχρονο σήμερα Μπαμπίνο.

Το δικαστήριο αποφάσισε για τους γονείς του επιχειρηματία, Μαρία και Βασίλη Λαζαρίδη, ότι μπορούν να βλέπουν τον εγγονό τους το τελευταίο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα για τέσσερις ώρες. Ως τόπος ορίστηκε το σπίτι της τραγουδίστριας, ενώ παρούσα θα μπορεί να βρίσκεται η ίδια ή κάποιο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο που εκείνη θα ορίσει. Επίσης, κάθε πρώτη και τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα, γιαγιά και παππούς θα επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον εννιάχρονο Μπαμπίνο.

Η εξέλιξη της υπόθεσης έχει ικανοποιήσει την οικογένεια, αφού πλέον ανοίγονται για εκείνην δίαυλοι επικοινωνίας με τον γιο του παιδιού της, καθώς μέχρι σήμερα μάθαινε νέα του μόνο μέσα από τις συνεντεύξεις της τραγουδίστριας σε διάφορα media. Από την άλλη όμως η κατάσταση για εκείνους εξακολουθεί να είναι δύσκολη, αφού πλέον κανένα τηλέφωνο της τραγουδίστριας δεν ισχύει, με αποτέλεσμα να μην έχουν κάποιο τρόπο επικοινωνίας μαζί της, αλλά ούτε γνωρίζουν τώρα πλέον τον ακριβή τόπο κατοικίας της, αφού εδώ και πολλά χρόνια έχουν κόψει κάθε επαφή!

«Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική Δικαιοσύνη για την απόφαση που πήρε, αλλά και τη δικηγόρο μας Κατερίνα Μαυροειδή, που ακόμη μία φορά αντιμετώπισε με τόση σοβαρότητα την υπόθεσή μας» αναφέρει στην «Espresso» η κυρία Μαρία Λαζαρίδη, που περιμένει με αγωνία να αγκαλιάσει τον εγγονό της.

«Από τη μία αισθάνομαι δικαιωμένη, γιατί εκεί που δεν βλέπαμε καθόλου το παιδί, έστω κι έτσι θα μπορούμε να έχουμε κάποια σχέση μαζί του. Από την άλλη όμως, εμείς δεν έχουμε τώρα πια κανένα τρόπο επικοινωνίας με την Αγγελική Ηλιάδη, αφού όσα τηλέφωνα είχε στο παρελθόν τα έχει αλλάξει, όπως και το σπίτι που ξέραμε ότι μένει, αφού τώρα πια έχει μετακομίσει.

Οπως και να έχει όμως, μόλις λύσουμε και αυτό το πρόβλημα, θα έρθουμε από την Καβάλα να δούμε το παιδί. Τελευταία φορά που το είδαμε από κοντά και το αγκαλιάσαμε ήταν στα εξάμηνα του πατέρα του, το 2009, ενώ τη φωνούλα του έχουμε να την ακούσουμε από τότε που συμπλήρωσε έναν χρόνο ο Μπάμπης μακριά μας» εξηγεί η μάνα του επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη.

Ικανοποιημένη για τη δικαστική εξέλιξη και η δικηγόρος της οικογένειας Κατερίνα Μαυροειδή: «Το δικαστήριο έκρινε και αποφάσισε με γνώμονα πάντα το συμφέρον του παιδιού. Είμαστε ευχαριστημένοι, κρίνω ότι είναι εύλογη και δίκαιη η απόφαση, ενώ ήρθε η στιγμή οι εντολείς μου να νιώσουν πλέον μετά από τόσα χρόνια αποκλεισμού ότι επήλθε η δικαίωση που περίμεναν».

«Μας απέκλεισε από τη ζωή του μικρού χωρίς καμία δικαιολογία»

Οπως εξηγούσαν η Μαρία και ο Βασίλης Λαζαρίδης και στα ασφαλιστικά τους μέτρα, τα οποία πρώτη είχε δημοσιεύσει τον περασμένο Ιούλιο η «Espresso», μέχρι και την ημέρα που ο γιος τους έφυγε από τη ζωή όλα κυλούσαν φυσιολογικά στη σχέση τους με την τραγουδίστρια και τον εγγονό τους. Σιγά σιγά όμως η σχέση τους άρχισε να αλλάζει μορφή. Ετσι, ενώ την ημέρα της κηδείας του επιχειρηματία φαίνονταν να είναι πιο δεμένοι από κάθε άλλη φορά μεταξύ τους, ψυχράθηκαν, χωρίς οι γονείς του Μπάμπη να γνωρίζουν μέχρι σήμερα το γιατί.

«Βαθμιαία όμως η καθ’ ης άρχισε να μη μας επιτρέπει να επικοινωνούμε ελεύθερα με τον εγγονό μας, προφασιζόμενη διάφορες δικαιολογίες, από δε τα μέσα του έτους 2012 διέκοψε τελείως άνευ λόγου την όποια επικοινωνία μας με αυτόν, μάλιστα δε ήτο αδύνατον να επικοινωνήσουμε μαζί του, έστω και τηλεφωνικά» αναφέρεται στα ασφαλιστικά μέτρα.

«Στις αλλεπάλληλες οχλήσεις και ικεσίες μας να μπορέσουμε, έστω και από τηλεφώνου, να μιλήσουμε με τον εγγονό μας, η καθ’ ης παράνομα, αναίτια και αντισυμβατικά μας απέκλειε τη δυνατότητα επικοινωνίας. Τελικώς μας εκδήλωσε ότι δεν πρόκειται να έχουμε πλέον καμία επαφή μαζί του, να ξεχάσουμε τον εγγονό μας, δεδομένου ότι αυτή θέλει να ζήσει τη ζωή της όπως προτιμάει μαζί με το τέκνο της και δεν θέλει να έχει καμία επαφή ούτε αυτή ούτε το τέκνο της με την οικογένεια του τέως συντρόφου της».

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...