Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Με 2,5 ευρώ πήρε 1.240.140,84 ευρώ

Η τύχη χαμογέλασε σε Θεσσαλονικιό που βρήκε στο Τζόκερ τους «χρυσούς» αριθμούς κι έπιασε την καλή.

Εκατομμυριούχος από τη μια στιγμή στην άλλη έγινε ένας Θεσσαλονικιός, ο οποίος με μόλις 2,5 ευρώ και απλή συμμετοχή στην 1η κατηγορία του Τζόκερ κέρδισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του 1.240.140,84 ευρώ! Η τύχη χαμογέλασε πλατιά στον παίκτη από τη συμπρωτεύουσα δύο εβδομάδες μετά την είδηση ότι ένας Ρεθυμνιώτης τίναξε την… μπάνκα στον αέρα κερδίζοντας το ιλιγγιώδες ποσό των 3,1 εκατ. ευρώ, ποντάροντας επίσης 2,5 ευρώ.

Ο Θεσσαλονικιός υπερτυχερός, που ζει το απόλυτο όνειρο (για την ιστορία, έπαιξε τους χρυσούς αριθμούς 14, 16, 32, 38, 39 και Τζόκερ το 16), δεν έχει πάει στο πρακτορείο όπου έπαιξε το «χρυσό» δελτίο για να εξαργυρώσει το ποσό και πιθανότατα να απευθυνθεί κατευθείαν στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ. Η τύχη χαμογέλασε και σε ακόμα πέντε παίκτες στην 2η κατηγορία του Τζόκερ, οι οποίοι θα μοιραστούν το ποσό των 285.437,46 ευρώ, ενώ στην τρίτη κατηγορία 25 τυχεροί κέρδισαν από 25.000 ευρώ.

Ο Ρεθυμνιώτης

Στο μεταξύ, ο Ρεθυμνιώτης που στην κλήρωση της 2ας Μαρτίου είχε κερδίσει 3.104.731,65 ευρώ δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο πρακτορείο της Ευαγγελίας Ιωάννου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 96, στην περιοχή του Γεροπόταμου Ρεθύμνου, όπου είχε παίξει το τυχερό δελτίο. Μιλώντας στην «Espresso», η κυρία Ιωάννου εξήγησε πως ήταν αναμενόμενο ο τυχερός να μην κάνει την εμφάνισή του στο πρακτορείο της, σε μια προσπάθεια να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του:

«Οπως μάθαμε όμως, εξαργύρωσε την επιταγή του στα κεντρικά του ΟΠΑΠ, μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν περιμένουμε να εμφανιστεί, ίσως όμως περνώντας ο καιρός να το κάνει αργότερα. Εδώ είμαστε κλειστή κοινωνία και προφανώς δεν θέλει να γίνει γνωστή η ταυτότητά του».

Στην ερώτηση αν ο «χρυσός» τυχερός τής έστειλε (έστω και ανώνυμα) το καθιερωμένο «δωράκι» από τα κέρδη, η απάντηση ήταν αρνητική: «Ισως είναι νωρίς ακόμα και γι’ αυτό. Εμένα πάντως αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι η δουλειά στο μαγαζί μου πολλαπλασιάστηκε από τότε και μόνο για τον λόγο αυτό είμαι ευχαριστημένη και ευγνώμων, θα έλεγα. Καλά να είναι ο άνθρωπος, να χαρεί τα χρήματά του κι ακόμα καλύτερα αν τα έχει ανάγκη».

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...