Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Εκτέλεσε πατέρα και αδελφή για τη διαθήκη (της)

Ο 53χρονος δράστης δεν άντεξε που θα έμενε χωρίς μερίδιο από τα δύο σπίτια.

Η οργή και το μίσος που έκρυβε μέσα του, επειδή μετά τον πρόωρο θάνατο της μεγαλύτερης αδελφής του αποκλείστηκε από τη διαθήκη της, όπλισαν το χέρι του και τον ώθησαν στο μακελειό που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Κρήτη! Ο 53χρονος φαρμακοποιός από την Ιεράπετρα Λασιθίου που σκότωσε εν ψυχρώ τον 75χρονο πατέρα του και τη 42χρονη αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, φαίνεται πως τα είχε μελετήσει όλα πολύ καλά, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους ο ιατροδικαστής και οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με τον πρώτο, πρόκειται για πραγματική εκτέλεση που είχε σχεδιαστεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Οπως είπε, στην περίπτωση του πατέρα του ο δράστης τον σκότωσε εξ επαφής κολλώντας το 9άρι στο μέτωπό του, ενώ αμέσως μετά τον πυροβόλησε και στον θώρακα δύο με τρεις φορές. Προτού πέσει νεκρός στο πάτωμα, ο 75χρονος είχε την ατυχία να δει με τα μάτια του τον γιο του να σκοτώνει τη 42χρονη κόρη του (την ημέρα των γενεθλίων της!), πυροβολώντας τη από το μισό μέτρο με το 9άρι του Σκοπευτικού Συλλόγου.

Αμέσως μετά ο 53χρονος έβαλε κάτω από το σαγόνι του την κάννη μιας καραμπίνας και πάτησε τη σκανδάλη βάζοντας τέλος και στη δική του ζωή. Σημειώνεται ότι λίγα λεπτά προτού αρχίσει το «λουτρό αίματος», τηλεφώνησε στον συνταξιούχο αστυνομικό και πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Ιεράπετρας, στον οποίο ήταν μέλος, και του είπε πως πάνω του θα βρει ένα σημείωμα-διαθήκη.

Μαρτυρίες των γειτόνων αναφέρουν ότι λίγο πριν από τις 7.00 το απόγευμα ο φαρμακοποιός πήγε στο πατρικό του σπίτι, όπου διέμενε με τους γονείς του. Εκεί βρίσκονταν ο πατέρας του και η αδελφή του, ενώ η μητέρα του έλειπε, καθώς είχε πάει ανυποψίαστη στην εκκλησία. Οταν επέστρεψε είδε την πόρτα ανοιχτή και, όταν μπήκε, αντίκρισε νεκρά τα δύο παιδιά της και τον σύζυγό της στο σαλόνι του σπιτιού. Από τα ουρλιαχτά της έτρεξαν γείτονες, οι οποίοι κατέθεσαν στην Αστυνομία ότι όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς, νόμιζαν ότι ήταν δυναμιτάκια που πετούσαν παιδιά.

Οπως είπαν, η συζήτηση μεταξύ των τριών ήταν έντονη και η συνάντηση κατέληξε σε άγριο καβγά, αφού οι φωνές τους είχαν σηκώσει στο πόδι όλη τη γειτονιά. Οπως έγινε γνωστό, ο 53χρονος έκρυβε μέσα του μεγάλη οργή, καθώς μετά τον πρόωρο θάνατο της μεγαλύτερης αδελφής του, αποκλείστηκε από τη διαθήκη της, αφού δύο σπίτια που είχε στην κατοχή της τα άφησε στις δύο αδελφές τους.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...