Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Καταπακτή «κατάπιε» τον Βρεττό σε ατύχημα- καρμπόν με της Βίσση

Θα θέλαμε να ξέραμε ποιος μάτιασε τον Ηλία Βρεττό και στην πρεμιέρα του σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης είχε ένα απίστευτο ατύχημα-καρμπόν με εκείνο της Αννας Βίσση πριν από δύο χρόνια στο Κέντρο Αθηνών.

Θα θέλαμε να ξέραμε ποιος μάτιασε τον Ηλία Βρεττό και στην πρεμιέρα του σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης είχε ένα απίστευτο ατύχημα-καρμπόν με εκείνο της Αννας Βίσση πριν από δύο χρόνια στο Κέντρο Αθηνών.

Οπως μας ενημέρωσε μέσω διαδικτύου ο τραγουδιστής, ποστάροντας μάλιστα και φωτογραφία του χτυπημένου ποδιού του, όλα συνέβησαν όταν βγήκε για να κάνει το πρώτο του πρόγραμμα. Μια καταπακτή πάνω στη σκηνή άνοιξε, με αποτέλεσμα ο Ηλίας να κάνει… βουτιά!

«Η μαγική μας πρεμιέρα ήταν και τρελά επεισοδιακή. Στο πρώτο μου πρόγραμμα άνοιξε μια καταπακτή στην πίστα και χώθηκα μέσα. Να το αποτέλεσμα… Οσο και να μας ματιάζετε, πάντως, δεν μασάμε. Ξεκινήσαμε μαγικά και θα γίνει χαμός στη συνέχεια» έγραψε ο καλλιτέχνης, που διατήρησε το χιούμορ του. Ο δε τραυματισμός του αποδείχτηκε πως δεν ήταν και τόσο σοβαρός, αφού από την επόμενη κιόλας μέρα επέστρεψε στο πόστο του. Από τους πρώτους που ανακουφίστηκαν για τα καλά νέα της υγείας του ήταν βέβαια και οι συνεργάτες του Πάνος Καλίδης και Κατερίνα Στικούδη.

Ελπίζουμε στο εξής τόσο ο Ηλίας όσο και η Ευαγγελία Αραβανή να προμηθευτούν από μια χάντρα θαλασσιά, καθώς είναι πολλές οι «κακές γλώσσες» που τους ζηλεύουν βλέποντάς τους μαζί.


Λιποθύμησε από άγχος ενώ τραγουδούσε

Ωρες αγωνίας για τον Στ. Λιβυκό που κατέρρευσε πάνω στην πίστα

Επεσε λιπόθυμος την ώρα που τραγουδούσε! Ο Σταύρος Λιβυκός, που τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά στρεσαρισμένος, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του πάνω στην πίστα, προκαλώντας σοκ στους θαμώνες και τους συναδέλφους του.

Πριν από μερικές ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής, λίγη ώρα προτού ολοκληρώσει το πρόγραμμά του στο κέντρο όπου εμφανίζεται, ένιωσε μία σκοτοδίνη και σωριάστηκε στο πάτωμα. Οι μουσικοί σταμάτησαν και έσπευσαν αναστατωμένοι μαζί με κάποιους από τους θαμώνες που κάθονταν στα μπροστινά τραπέζια προς το μέρος του για να τον συνεφέρουν.

«Ακουγα που φώναζαν το όνομά μου και δεν μπορούσα να τους απαντήσω, γιατί ένιωθα ότι είμαι σε μια κατάσταση σαν κι αυτή που βιώνουμε όταν κοιμόμαστε βαθιά και είμαστε απόλυτα χαλαροί. Η αλήθεια είναι πως μου άρεσε τόσο πολύ αυτό το αίσθημα που βίωνα και δεν ήθελα να το διακόψω. Αν έτσι είναι ο θάνατος, τότε μπορούμε να πούμε ότι είναι πολύ γλυκός» λέει σήμερα μεταξύ σοβαρού και αστείου ο γνωστός τραγουδιστής, που αναστάτωσε τους συνεργάτες του αλλά και οικεία του πρόσωπα, που εκείνη τη βραδιά βρίσκονταν στο μαγαζί για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμά του.

«Με μετέφεραν στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, όπου υποβλήθηκα στις κατάλληλες εξετάσεις για να διαπιστωθεί τελικά ότι όλο αυτό προκλήθηκε από έντονο στρες ή, αν θέλετε, από μια δυνατή κρίση άγχους» μας λέει ο Σταύρος Λιβυκός και προσθέτει: «Το άγχος είναι τόσο κακό που δεν ξέρεις ποτέ πώς θα εκτονωθεί. Εγώ τον τελευταίο καιρό περνάω μια δύσκολη περίοδο -λόγω της μεγάλης κρίσης που έχει χτυπήσει το επάγγελμά μου αλλά και τη χώρα μας γενικότερα- κι αυτό, όπως αποδείχτηκε, μου προκάλεσε το επεισόδιο».

Να πούμε ότι ο Σταύρος Λιβυκός εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Christine live, στην περιοχή του Κάραβελ.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....